ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ وولک من 300 دقیقه ای میمیروم!!!آخه قدرت بدنی زیاده کاااااااا!!!! پیامبر ها بحثشون جداس..... 2 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ پیامبر ها بحثشون جداس..... ها وولک... البته مو کتاب ندارمُ ولی بجاش جزوه میگُم 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ پیامبر ها بحثشون جداس..... :Laie_28: 2 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ ها وولک...البته مو کتاب ندارمُ ولی بجاش جزوه میگُم ووللللک شب قیامت جزوتو بخونیم پاس میشه؟ بهشت میریم؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ ووللللک شب قیامت جزوتو بخونیم پاس میشه؟ بهشت میریم؟؟؟؟ وولک حضور و غیاب و تمرین و اینا 19 نمره داره کاااا!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ وولک حضور و غیاب و تمرین و اینا 19 نمره داره کاااا!!!!!! چن نمره کرو می زنی 1 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ چن نمره کرو می زنی وولک سلمان رشدی بیست شده، کرو مرو نداریم با اون صورتت!!! لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ .. . .احیانا اینجا رو با چت روم اشتب نگرفتی ؟؟ نُچ! خودش دوست داره احساس تنهایی عقیده می کنه وااااااا!!! اگه دوس نداشتی پس برا چی اومدی؟؟؟ پس واسه اینه تو ایران روش دوم رو بکار می برن؟ روش دومش کدومه؟؟ وولک من 300 دقیقه ای میمیروم!!!آخه قدرت بدنی زیاده کاااااااا!!!! تورو که بخوان بیارنت پایینم خودت ول کنه طناب دار نیستی! وحشتناکه... اوهوم!:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ حالم بد شد کی منو بگیره:imoksmiley::imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ به من میگن سیندرلاّ ! سندنی اجازه میدی من روی تو یک ازمایش بکنم قول میدم زیاد طول نکشه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ من فرق اولي دومي نفهميدم يعني روش كاراشون شبيه همه چرا مرگشون فرق ميكنه 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ سندنی اجازه میدی من روی تو یک ازمایش بکنم قول میدم زیاد طول نکشه چه آزمایشی؟؟ من حاضرم!! lets go!! من فرق اولي دومي نفهميدم يعني روش كاراشون شبيه همه چرا مرگشون فرق ميكنه لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ چه آزمایشی؟؟ من حاضرم!! Lets go!! باشه الان زنگ میزنم جرثقیل بیاد بعد سیم بکسل رو دور گردنت میپیچم بعد تایم میگیرم به بینم چقدر زمان میبره تا کبود بشی بعد میارمت پایین نظرت چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ باشه الان زنگ میزنم جرثقیل بیاد بعد سیم بکسل رو دور گردنت میپیچم بعد تایم میگیرم به بینم چقدر زمان میبره تا کبود بشی بعد میارمت پایین نظرت چیه؟ ای نامرد از دلت میاد؟؟ :pichak29: لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ ای نامرد از دلت میاد؟؟ :pichak29: به خدا کار من نبود علیرضا 2003 بهم نخ داد لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ به خدا کار من نبود علیرضا 2003 بهم نخ داد :ubhuekdv133q83a7yy7 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ به خدا کار من نبود علیرضا 2003 بهم نخ داد خاک تو سرت چرا کم آوردی من خودم اعدامش می کنم 1 لینک به دیدگاه
haj morteza 502 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ بدترین نوع مرگ تیر یا چاقو خوردن به کبد است که 30 دقیقه جان دادن همراه با درد وحشتناک در مورد طناب دار هم شایان ذکر است که معمولا" بعد اذان صبح و ناشتا فرد رو اعدام میکنن چون به محض رها شدن و آویزان شدن از طناب دار فرد اختیار خودش رو از دست میده!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ خاک تو سرت چرا کم آوردی من خودم اعدامش می کنم بدترین نوع مرگ تیر یا چاقو خوردن به کبد است که 30 دقیقه جان دادن همراه با درد وحشتناک در مورد طناب دار هم شایان ذکر است که معمولا" بعد اذان صبح و ناشتا فرد رو اعدام میکنن چون به محض رها شدن و آویزان شدن از طناب دار فرد اختیار خودش رو از دست میده!!!!!!! راس میگه!!:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده