pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ خوش به حالتون مامان من نمیزاره هیچ حیوونی رو بیارم خونه دست خودم بود الان باغ وحش تو خونه راه انداخته بودم بهتر... 3 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ اینم از عشق زیاده... انگاری حیوونا هم منو دوج دالن... 6 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ به به چه تاپیک باحالی. من از طرفدارای پر و پاقرص حیوانات و حیات وحش هستم. خودمم یه لاک پشت گوش قرمز خوشگل (2ساله دارمش) و یه طوطی خاکستری آفریقایی باهوش دارم. این لاک پشتمه البته از نیم رخ! اینم عکس طوطی خاکستریمه! گلم دستشه تازه!! 9 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ ای از این سبزا! یه جورایی چندش آوره!:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ اینم اردکم.. چقدر شبیه گوبوجوی ستاره اس!؟ 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ به به چه تاپیک باحالی. من از طرفدارای پر و پاقرص حیوانات و حیات وحش هستم. خودمم یه لاک پشت گوش قرمز خوشگل (2ساله دارمش) و یه طوطی خاکستری آفریقایی باهوش دارم. این لاک پشتمه البته از نیم رخ! اینم عکس طوطی خاکستریمه! گلم دستشه تازه!! چرا انقدر کیفیت دوربینت خوبه؟؟ :w00: :w00: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ ای از این سبزا! یه جورایی چندش آوره!:banel_smiley_52: نه اتفاقا خیلی نازه وقتی میزارمش رو دستم شروع میکنه به دویدن از دستم میفته پایین... 3 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ نه اتفاقا خیلی نازه وقتی میزارمش رو دستم شروع میکنه به دویدن از دستم میفته پایین... همون دیگه! خیلی تکون میخوره! من اعصابم خورد میشه!:guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ همون دیگه! خیلی تکون میخوره! من اعصابم خورد میشه!:guntootsmiley2: من دوسش دارم حالا اگه وقت شد به یه دوربین قوی ازش عکس پرسونالی میندازم... 2 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ من دوسش دارم حالا اگه وقت شد به یه دوربین قوی ازش عکس پرسونالی میندازم... :banel_smiley_52: نخورتت! 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ وووووووووووای عکسای اون 3تا سگا ماله پست اول چقد شیرین بودن!!!:pichak: منم مامانم به شدت از حیوون خونگی بدش میاد چن وخ پیش داشتیم یه کاسکو می گرفتیم الا بلا نزاشت!!! 5 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ من دلم حیوون خونگی می خوادددمی خوام یه قورباغه بخرم ،یا یه دونه از این مار کوچولو ها.......... ای جان... جیجلم قورباغه و مار کوچولو که حیوون خونگی نیستن آخه...:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ اين چقدر شبيه قدرت منه احتمالا يه نسبتي با هم دارن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده