pianist 31129 ارسال شده در 5 آذر، 2010 خوش به حالتون مامان من نمیزاره هیچ حیوونی رو بیارم خونه دست خودم بود الان باغ وحش تو خونه راه انداخته بودم بهتر... 3
SPEEDY 3334 ارسال شده در 5 آذر، 2010 به به چه تاپیک باحالی. من از طرفدارای پر و پاقرص حیوانات و حیات وحش هستم. خودمم یه لاک پشت گوش قرمز خوشگل (2ساله دارمش) و یه طوطی خاکستری آفریقایی باهوش دارم. این لاک پشتمه البته از نیم رخ! اینم عکس طوطی خاکستریمه! گلم دستشه تازه!! 9
pianist 31129 ارسال شده در 5 آذر، 2010 به به چه تاپیک باحالی. من از طرفدارای پر و پاقرص حیوانات و حیات وحش هستم. خودمم یه لاک پشت گوش قرمز خوشگل (2ساله دارمش) و یه طوطی خاکستری آفریقایی باهوش دارم. این لاک پشتمه البته از نیم رخ! اینم عکس طوطی خاکستریمه! گلم دستشه تازه!! چرا انقدر کیفیت دوربینت خوبه؟؟ :w00: :w00: 3
pianist 31129 ارسال شده در 5 آذر، 2010 ای از این سبزا! یه جورایی چندش آوره!:banel_smiley_52: نه اتفاقا خیلی نازه وقتی میزارمش رو دستم شروع میکنه به دویدن از دستم میفته پایین... 3
گیلاس 367 ارسال شده در 5 آذر، 2010 نه اتفاقا خیلی نازه وقتی میزارمش رو دستم شروع میکنه به دویدن از دستم میفته پایین... همون دیگه! خیلی تکون میخوره! من اعصابم خورد میشه!:guntootsmiley2: 2
pianist 31129 ارسال شده در 5 آذر، 2010 همون دیگه! خیلی تکون میخوره! من اعصابم خورد میشه!:guntootsmiley2: من دوسش دارم حالا اگه وقت شد به یه دوربین قوی ازش عکس پرسونالی میندازم... 2
گیلاس 367 ارسال شده در 5 آذر، 2010 من دوسش دارم حالا اگه وقت شد به یه دوربین قوی ازش عکس پرسونالی میندازم... :banel_smiley_52: نخورتت! 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 5 آذر، 2010 وووووووووووای عکسای اون 3تا سگا ماله پست اول چقد شیرین بودن!!!:pichak: منم مامانم به شدت از حیوون خونگی بدش میاد چن وخ پیش داشتیم یه کاسکو می گرفتیم الا بلا نزاشت!!! 5
*ملینا* 1582 ارسال شده در 5 آذر، 2010 من دلم حیوون خونگی می خوادددمی خوام یه قورباغه بخرم ،یا یه دونه از این مار کوچولو ها.......... ای جان... جیجلم قورباغه و مار کوچولو که حیوون خونگی نیستن آخه...:banel_smiley_52: 3
ارسال های توصیه شده