*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ من کمی با تاخیر خدمت رسیدم امیدوارم پوزش مرا پذیرا باشید .... 1- برای چندمین بار تکرار میکنم از برای چه ما را سفید برفی میخوانید ؟ 2- چرا من گمان میکردم که شما بزرگتر از من میباشید در صورتی که سالها کوچکترین ؟ 3- چرا به جای پرداختن به درس و مشق خویش ساعت ها وقت خود را در این سرای سپری میکنید ؟ 4- مشکلتان با این لحن سخن که ما بر زبان میرانیم چیست ؟ 6. دوست داری كدوم يكی از بچه های باشگاه رو از نزديك ببينی؟ اکثرشونو مخصوصا اونایی که تو ادد لیستم هستن:ws3: حتی ما را ؟ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ من کمی با تاخیر خدمت رسیدم امیدوارم پوزش مرا پذیرا باشید .... :ws3: این صندلی تاریخ انقضا و مصرف و همه چیزش گذشته 1- برای چندمین بار تکرار میکنم از برای چه ما را سفید برفی میخوانید ؟ عشقمان میکشد، اگر توانستید جلویش را سد کرخه ای سفیدرودی چیزی ببندید 2- چرا من گمان میکردم که شما بزرگتر از من میباشید در صورتی که سالها کوچکترین ؟ به قول اوریون من اینجا از همه طفلی ترم 3- چرا به جای پرداختن به درس و مشق خویش ساعت ها وقت خود را در این سرای سپری میکنید ؟ ترک عادت موجب امراض گسترده میگردد 4- مشکلتان با این لحن سخن که ما بر زبان میرانیم چیست ؟ هیچ حتی ما را ؟ شما را نیز مفتخر میگردانیم:w02: لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ این یعنی اینکه میشه سوال پرسید :wht: لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۰ مدت این اتاق شیشه ای گذشته فقط چنتا از سوالات بی پاسخ مونده بود که امین جواب داد قفل میشه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده