Cinderella 9897 ارسال شده در 1 آذر، 2010 با عنايت به آغاز سال تحصيلي جديد و فروكش كردنِ هيجاناتِ َالكي، بعد از گذشت 2 هفته:-توصيه ي پدرانه به كلاس اولي ها:كوچولوهاي باحال! سعي كنيد زياد 20 نگيريد. بعداً كه رفتيد دبيرستان و دانشگاه، معني حرف من رو مي فهميد. -توصيه ي برادرانه به جديد الورودها: 1- جوگير نشويد؛ اينجا هنوز ايران است. 2- به دانشجويان مكانيك احترام بگذاريد...جدي گفتم. 3- تا حد امكان از استادان خانم (براي رشته هاي مهندسي) دوري بجوييد...مردها قابل اعتماد ترند. 4- دست هاي خود را با آب و صابون بشوييد. 5- واقعاً لطفاً گوسفند نباشيد. -توصيه ي فرزندانه به استادانِ جديد التدريس: لطفاً يواش تر... -توصيه ي خصمانه به "ع.ج" : $$$ -توصيه ي دوستانه به هم رشته اي هاي عزيز: 1- سخته؛ ولي ممكنه... 2- دياگرام آزاد؛ دياگرام آزاد؛ دياگرام آزاد... -توصيه ي هشدارانه به جديد الخروج ها (پيش دانشگاهي ها): درس بخون بچه جان... -توصيه ي حكيمانه به دانشجويانِ هنر و انساني و كمي هم معماري: خوش بگذره... سهیل خدا نظری بهت بکنه نگرانتم ! 3
pianist 31130 ارسال شده در 1 آذر، 2010 گل گفتي.... 3- تا حد امكان از استادان خانم (براي رشته هاي مهندسي) دوري بجوييد...مردها قابل اعتماد ترند 3
SPEEDY 3334 ارسال شده در 1 آذر، 2010 انصافا توصیه های مسخره ای بودن. به درد گوسفندا میخوره همون. هه هه هه 4
VINA 31339 ارسال شده در 1 آذر، 2010 گل گفتي.... 3- تا حد امكان از استادان خانم (براي رشته هاي مهندسي) دوري بجوييد...مردها قابل اعتماد ترند چرا حامد؟ ما يه استاد ادبيات خورد به تورمون بيشتر از نصفمون 20 شديم يه 3 واحدي مفت كامل گرفتيمالبته خونده بوديما اما امتحانش خ بود خدا خيرش بده انصافا توصیه های مسخره ای بودن. به درد گوسفندا میخوره همون. هه هه هه :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2
Astraea 25354 ارسال شده در 1 آذر، 2010 گل گفتي.... 3- تا حد امكان از استادان خانم (براي رشته هاي مهندسي) دوري بجوييد...مردها قابل اعتماد ترند وای راست مگی....یاد دانشکده م.شیمی افتادم!!!!:icon_pf (34): خانم..... خدا ازت نگذره.:w00:..چقدر پشت مکانیک گریه کردم برا ترمو!!!!!:ws44: 1
pianist 31130 ارسال شده در 1 آذر، 2010 چرا حامد؟ ما يه استاد ادبيات خورد به تورمون بيشتر از نصفمون 20 شديم يه 3 واحدي مفت كامل گرفتيمالبته خونده بوديما اما امتحانش خ بود خدا خيرش بده :banel_smiley_4::banel_smiley_4: وای راست مگی....یاد دانشکده م.شیمی افتادم!!!!:icon_pf (34):خانم..... خدا ازت نگذره.:w00:..چقدر پشت مکانیک گریه کردم برا ترمو!!!!!:ws44: کلا با استاداي خانوم مشکل داشتم!! يعني فکر کنم اونا با من مشکل داشتن چون هميشه سر کلاس ميرفتم و غيبت و شيطوني هم نميکردم ولي آخرش .... :w00: 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری