Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ با عنايت به آغاز سال تحصيلي جديد و فروكش كردنِ هيجاناتِ َالكي، بعد از گذشت 2 هفته:-توصيه ي پدرانه به كلاس اولي ها:كوچولوهاي باحال! سعي كنيد زياد 20 نگيريد. بعداً كه رفتيد دبيرستان و دانشگاه، معني حرف من رو مي فهميد. -توصيه ي برادرانه به جديد الورودها: 1- جوگير نشويد؛ اينجا هنوز ايران است. 2- به دانشجويان مكانيك احترام بگذاريد...جدي گفتم. 3- تا حد امكان از استادان خانم (براي رشته هاي مهندسي) دوري بجوييد...مردها قابل اعتماد ترند. 4- دست هاي خود را با آب و صابون بشوييد. 5- واقعاً لطفاً گوسفند نباشيد. -توصيه ي فرزندانه به استادانِ جديد التدريس: لطفاً يواش تر... -توصيه ي خصمانه به "ع.ج" : $$$ -توصيه ي دوستانه به هم رشته اي هاي عزيز: 1- سخته؛ ولي ممكنه... 2- دياگرام آزاد؛ دياگرام آزاد؛ دياگرام آزاد... -توصيه ي هشدارانه به جديد الخروج ها (پيش دانشگاهي ها): درس بخون بچه جان... -توصيه ي حكيمانه به دانشجويانِ هنر و انساني و كمي هم معماري: خوش بگذره... سهیل خدا نظری بهت بکنه نگرانتم ! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ گل گفتي.... 3- تا حد امكان از استادان خانم (براي رشته هاي مهندسي) دوري بجوييد...مردها قابل اعتماد ترند 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ یکی اینارو برا سهیل با صدای بلند بخونه 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ یکی اینارو برا سهیل با صدای بلند بخونه :ws47: 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ انصافا توصیه های مسخره ای بودن. به درد گوسفندا میخوره همون. هه هه هه 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ گل گفتي.... 3- تا حد امكان از استادان خانم (براي رشته هاي مهندسي) دوري بجوييد...مردها قابل اعتماد ترند چرا حامد؟ ما يه استاد ادبيات خورد به تورمون بيشتر از نصفمون 20 شديم يه 3 واحدي مفت كامل گرفتيمالبته خونده بوديما اما امتحانش خ بود خدا خيرش بده انصافا توصیه های مسخره ای بودن. به درد گوسفندا میخوره همون. هه هه هه :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ گل گفتي.... 3- تا حد امكان از استادان خانم (براي رشته هاي مهندسي) دوري بجوييد...مردها قابل اعتماد ترند وای راست مگی....یاد دانشکده م.شیمی افتادم!!!!:icon_pf (34): خانم..... خدا ازت نگذره.:w00:..چقدر پشت مکانیک گریه کردم برا ترمو!!!!!:ws44: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چرا حامد؟ ما يه استاد ادبيات خورد به تورمون بيشتر از نصفمون 20 شديم يه 3 واحدي مفت كامل گرفتيمالبته خونده بوديما اما امتحانش خ بود خدا خيرش بده :banel_smiley_4::banel_smiley_4: وای راست مگی....یاد دانشکده م.شیمی افتادم!!!!:icon_pf (34):خانم..... خدا ازت نگذره.:w00:..چقدر پشت مکانیک گریه کردم برا ترمو!!!!!:ws44: کلا با استاداي خانوم مشکل داشتم!! يعني فکر کنم اونا با من مشکل داشتن چون هميشه سر کلاس ميرفتم و غيبت و شيطوني هم نميکردم ولي آخرش .... :w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده