hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من چن بار برای خودم پیش اومده....یه برا یه دختر صندلی جولوم نشسته بودم برگشت و یه دونه ازون نگاها و .......... هی رفتیم دورو برش پلکیدیم.... خجالتی بودش رو نمیکرد هی فرار میکرد.... ولی اگه یه خانم 30 ساله باشه چی؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ ما از اين شانسا نداريم شايد اون نگاه كرده تو حاليت نشده 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ شايد اون نگاه كرده تو حاليت نشده نه بابا اينقدرام گيج نيستم لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ مگه نگفتن به نامحرم نیگا نکنید :w00: 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تا حالا شده یکی بهتون نگاه کنه و اون نگاه تو دلتون بره اگه ادم دل داشته باشه بی نگاه هم میشه اگه دل نداشته باشه با هزار چشم هم نمیشه یعنی اصل دله نه نگاه ! لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ مگه نگفتن به نامحرم نیگا نکنید :w00: يه نظر حلاله اگه ادم دل داشته باشه بی نگاه هم میشه اگه دل نداشته باشه با هزار چشم هم نمیشه یعنی اصل دله نه نگاه ! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ يه نظر حلاله همون یه نظراس که یه عمر کار دستت میده بچه:w00: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ اگه ادم دل داشته باشه بی نگاه هم میشه اگه دل نداشته باشه با هزار چشم هم نمیشه یعنی اصل دله نه نگاه ! آخی................ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ همون یه نظراس که یه عمر کار دستت میده بچه:w00: حالا بزار خدا تو سر يه بخت برگشته اي بزنه منو نگاه كنه بعد داد بزن لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ حالا بزار خدا تو سر يه بخت برگشته اي بزنه منو نگاه كنه بعد داد بزن این چه حرفیه:w00: اینقدر ارزش خودتو پایین نیار دختر 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کنم شده باشه اما یادم نیست کی بود و کی بود لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ معنی این چیه ؟؟ آخی................ واقعا اخی اخی :cryingf: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ این چه حرفیه:w00:اینقدر ارزش خودتو پایین نیار دختر اصلا هيچ كي حق نداره به من نيگا كنه و گرنه انگشت ميكنم تو چشش:167: خوبه:ws2: معنی این چیه ؟؟ :cryingf: يعني قابل تامل بود لینک به دیدگاه
mahdisa 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ are shode alanam bishtar az hamishe asheghesham لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ از نظر من تنها چشم ها هستن که یه خط ویژه و مستقیم به قلب دارن چون دوست ندارم کسی از این خط استفاده کنه به چشم کسی هم نگاه نمی کنم (که البته همیشه باعث سوتفاهم هم شده ) لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۸۹ آره شده....ولی سعی میکنم ندیده بگیرم که فردا دردسر نشه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده