jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ من گفتم پیشونیش؟ میمونه دماغ و زیر چشم دماغ معمولا چربه دیگه بدتر:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ بذار ولی انتظار بوس نداشته باش ازش :دی یعنی همه مدل ریش بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حتی ته ریش؟ 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی همه مدل ریش بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟حتی ته ریش؟ واسه بوس اره 2 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ واسه بوس اره خوب شما که صبح تا شب یکی رو نمیبوسین که.... تازه اگه اون طرفم خاص باشه بعید میدونم لپشو بخواهید ببوسید.... نه؟:ws2: 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ خوب شما که صبح تا شب یکی رو نمیبوسین که....تازه اگه اون طرفم خاص باشه بعید میدونم لپشو بخواهید ببوسید.... نه؟:ws2: چرا همه تو فکرطرف خاصن پدر - دایی - عمو - پدر بزرگ و .... لپشونو بوس می کنیم هر موقع یکی مهمون میاد خونمون میبینم مرد ریش داره گریم می گیره می خوام بوسش کنم ته ریش بدتر از ریش بلند چون تیغ تیغیه:banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ انقدر از ریش بدم میادفکر کن یه مردی که ریش داره بخوای ببوسی:icon_pf (34): آببببببببببباریکلا منم میخاستم همینو بگم ولی روم نمی شد!:pichak: خیر نمیچسبه به به اینکاره ایاااااااا:Ghelyon: خوب شما که صبح تا شب یکی رو نمیبوسین که....تازه اگه اون طرفم خاص باشه بعید میدونم لپشو بخواهید ببوسید.... نه؟:ws2: ووووووووووااااوووو چرا همه تو فکرطرف خاصنپدر - دایی - عمو - پدر بزرگ و .... لپشونو بوس می کنیم هر موقع یکی مهمون میاد خونمون میبینم مرد ریش داره گریم می گیره می خوام بوسش کنم ته ریش بدتر از ریش بلند چون تیغ تیغیه:banel_smiley_52: تو دختری یا پسر؟؟؟؟:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ خوب شما که صبح تا شب یکی رو نمیبوسین که....تازه اگه اون طرفم خاص باشه بعید میدونم لپشو بخواهید ببوسید.... نه؟:ws2: هرجایی از صورتش باشه با ریش سیبیل خوب نیست! چرا همه تو فکرطرف خاصنپدر - دایی - عمو - پدر بزرگ و .... لپشونو بوس می کنیم هر موقع یکی مهمون میاد خونمون میبینم مرد ریش داره گریم می گیره می خوام بوسش کنم ته ریش بدتر از ریش بلند چون تیغ تیغیه:banel_smiley_52: موافخم منم منظورم همینا بود آببببببببببباریکلا منم میخاستم همینو بگم ولی روم نمی شد!:pichak: به به اینکاره ایاااااااا:Ghelyon: ووووووووووااااوووو تو دختری یا پسر؟؟؟؟:persiana__hahaha: دخمله دیگه مشخصه! 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ هرجایی از صورتش باشه با ریش سیبیل خوب نیست! موافخم منم منظورم همینا بود دخمله دیگه مشخصه! پس چرا آواتورش اون ریختیه! 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ پس چرا آواتورش اون ریختیه! هم اواتارش هم نام کاربریش...همیشه همین بوده مگه تا حالا ندیده بودیش؟ 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ هم اواتارش هم نام کاربریش...همیشه همین بوده مگه تا حالا ندیده بودیش؟ چرا ولی فک میکردم پسره! :persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ مردان ریش نمیذارن . این ریششونه که بیخودی سبز میشه و نمیدونن باهاش چکارکنند. من نه ریش میذارم نه سبیل ولی بازم همه میگن مرد هستم. چون هیچوقت خیانت نمیکنم. 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ میمونه دماغ و زیر چشم دماغ معمولا چربه دیگه بدتر:icon_pf (34): ینی فقط لپ و دماغ و زیر چشم رو میشه بوسید؟ 1 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ ینی فقط لپ و دماغ و زیر چشم رو میشه بوسید؟ :wht: 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ ینی فقط لپ و دماغ و زیر چشم رو میشه بوسید؟ تنها جاهایی که ریش ندارن همین جاست دیگه 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ ما نفهميديم حالا اين بيچاره مردا ريش بزارن يا نه؟ لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ جسارتا به دلايل ريش گذاشتن در پست اول بايد دليل زير را هم اضافه نمود. علاقه و حض دروني خود فرد. من ريش ميزارم گاهي كوتاه و گاهي بلند ، هيچ مدلي بهش نميدم. چون دوست دارم و لذت ميبرم. البته نظر هيچ كس هم برام اهميتي نداره. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده