fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ کسی ک بیشترین ظلمو در حق جوونای الان و دوران انقلاب کرده همین آقاست ! زندگی راحت ؟؟!! مدرک .................. لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ................. اقای گل وکلاب پیمان خان ......... چرا به نویسنده هتاکی وتوهین کننده به امام خمینی اخطار نمی دهید چرا ؟ مگر پاک کردن صورت مسئله ...........کار درست می شود: . . ویرایش توسط Peyman : 7 دقیقه پیش در ساعت 18:30 دلیل: حذف نقل قول از پست 93 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مدرک .................. مدرک نمیخواد عزیزم اینارو داریم هرروز میبینیم چقد جوون تو 8 سال جنگ و درگیریای انقلاب پرپر شدن ؟ چقد خانواده بی سرپرست شد ؟ جقد جوونا شیمیایی شدن هنوزم اثرات روشون هست ؟ مردم خوزستانو خرمشهرو دیدی چقد بد بختن ؟ ب جز ی عده خاص کی الان زندگی راحت داره ؟ کی تفریح داره ؟ اینا مدرک میخواد ؟ 2 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مدرک نمیخواد عزیزم اینارو داریم هرروز میبینیم چقد جوون تو 8 سال جنگ و درگیریای انقلاب پرپر شدن ؟ وقتی دشمن به خاک وطن وناموس ودین وشرفت حمله کند ....به او جایزه میدهی یا ........... چقد خانواده بی سرپرست شد ؟ معلومست در جنگ با دشمن شهید وخسارت میدهی ..........این طبیعت جنگ است وانگهی میگر میشود دشمن را از خانه ات با سلام وصلوات بیررون کرد جقد جوونا شیمیایی شدن هنوزم اثرات روشون هست ؟ مردم خوزستانو خرمشهرو دیدی چقد بد بختن ؟ ب جز ی عده خاص کی الان زندگی راحت داره ؟ کی تفریح داره ؟ اینا مدرک میخواد ؟ تفریح : اینجا تهران است! 1 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ب نکته ظریفی اشاره کردی ی بار اومدن ی جا دوره هم تفریح کنن دستگیرشون کردن اونم ب جرم تفریح ! تفریح تو این کشور جرمه بیتا جان مگه تو اینجا زندگی نمیکنی ؟ تو خودت چ تفریحی داری ؟ 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ بستگی دارد که نویسندگان آن یهود باشند یا مسیحیت .............. کمی پاین تر .............. اهل سنت باشند یا وهابیت من سنی هستم و مطمئن باش اگه در مورد تشیع از تو بیشتر ندونم از تو کمتر بلد نیستم....چون من خیلی از سخنرانی ها و گفتگوهای اهل تشیع رو از تلویزیون می بینم و کل کتاب های درسی هم مربوط به اهل تشیع هستش و..... ولی تو به من بگو تا حالا یه کتاب در مورد اهل سنت خوندی که داری اینطور قاطعانه در موردش صحبت می کنی..... به جز شنیده هایی که اغلب نادرستن تا حالا گفتگو یا سخنرانی یک عالم سنی رو نگاه کردی یا نه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ اقای گل وکلاب پیمان خان .........چرا به نویسنده هتاکی وتوهین کننده به امام خمینی اخطار نمی دهید چرا ؟ مگر پاک کردن صورت مسئله ...........کار درست می شود: . . ویرایش توسط Peyman : 7 دقیقه پیش در ساعت 18:30 دلیل: حذف نقل قول از پست 93 با اخطار انجمن هم چیزی درست نمی شه دوستان با توجه به قانون منع فعالیت سیاسی در انجمن، لطفا از بیان مطالب سیاسی صرف نظر کنید. در صورت ادامه با کمال تاسف تاپیک بسته می شه ممنون از همراهی تون 7 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ من سنی هستم و مطمئن باش اگه در مورد تشیع از تو بیشتر ندونم از تو کمتر بلد نیستم....چون من خیلی از سخنرانی ها و گفتگوهای اهل تشیع رو از تلویزیون می بینم و کل کتاب های درسی هم مربوط به اهل تشیع هستش و..... ولی تو به من بگو تا حالا یه کتاب در مورد اهل سنت خوندی که داری اینطور قاطعانه در موردش صحبت می کنی..... به جز شنیده هایی که اغلب نادرستن تا حالا گفتگو یا سخنرانی یک عالم سنی رو نگاه کردی یا نه؟؟؟ من ده ها انتقاد وایراد از مکتب اهل تسنن با دلیل ومدرک از قران وسنت پیامبر .........در اختیار دارم ......... وتا کنون ندیدیم که برادران اهل تسنن پاسخ مستدل دهند: یک سؤال ساده نظر شما درباره واقعه غدیر چیست؟ 1 لینک به دیدگاه
tahere azadbakht 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا برا مسلمونا سخته شنیدن گندهایی که اسلام واعراب به ایران وبقیه ی کشورای مجاور زده؟همین تعصبات الکی شما مسلمونا رو عقب نگه داشته 1 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۳ ذوالقرنین همان کوروش نیست دلایل محکم برای اثبات ان وجود ندارد. لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ من ده ها انتقاد وایراد از مکتب اهل تسنن با دلیل ومدرک از قران وسنت پیامبر .........در اختیار دارم .........وتا کنون ندیدیم که برادران اهل تسنن پاسخ مستدل دهند: یک سؤال ساده نظر شما درباره واقعه غدیر چیست؟ شما که اهل سنت رو پست خطاب کردین چطور اینجا برادران اهل سنت شدن؟ تکلیفتون رو با خودتون روشن کنید بله اهل سنت که باهوشی مثل شوما رو که ندارن بیان ارائه نظر بدن خب شما در باره سلمان فارسی چه میدانید؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده