ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ جا داره از كريستف كلمب نيز قدرداني كنيم كه برق رو اختراع كرد لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا بابت زدن این تاپیک ازت ممنونم سارا جون مهنازجونم خیلیییییییییییییییی گله و خیلیم مهربونه و دوس داره همه ,همه چیزو یاد بگیرن و خیلی بهم کمک کرده و باعث شد من به خودم امیدوار بشم و خیلی ازش ممنونم خلاصه ختم کلوم خیلیییییییییی عسله بووووووووس:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v اینقده تعریف ندارمااااااا...خوبی از خودته خانومی:girl_blush2: تبریک و خسته نباشید مرسی عزیزم 1 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز یه چندتا از این هندونه ها رو بده ما بزاریم تو یخچالمون بعد افطار بخوریم ثواب داره!!! :ws3: 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ منم از مهناز عزیز به خاطر فعالیت خیلی خوبش و زحماتش تشکر میکنم. :w139: حالا که فرصت واسه تشکر کردن شده بذار همین جا از سپیده و ابرام مدیرای دیگه تالار و همه کاربرای فعال تالار معماری تشکر کنم. دست همتون درد نکنه (هرچند که ما شهرسازا دل خوشی از این معمارا نداریم) 3 لینک به دیدگاه
RezaMTJAME 9278 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خوب سلام به همه......... خیلی از زحمات و تلاش های ایشون ممنون و متشکرم و ان شاءالله که همیشه موفق و سربلند باشند..... 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز عچق منه خیلی با محبت و مهربونه کلی هم اکتیو و پر تلاشه مهناز جونم دستت پرتوان خانوووم 3 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام. مثل اين كه خيلي دير رسيدم:icon_pf (34)::babygirl: سارا جان متشكرم بابت اين تاپيك خوبت. :icon_gol::w72::w72::w72::w72::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::icon_gol: مهناز دختر بسيار خوب فعال ومهربانيه.من خيلي دوسش دارم. اميدوارم هميشه تو زنگيش موفق باشه! :icon_gol::icon_gol::w72::w72::w72::w72::w72::w72::w72::icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام.مثل اين كه خيلي دير رسيدم:icon_pf (34)::babygirl: سارا جان متشكرم بابت اين تاپيك خوبت. :icon_gol::w72::w72::w72::w72::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::icon_gol: مهناز دختر بسيار خوب فعال ومهربانيه.من خيلي دوسش دارم. اميدوارم هميشه تو زنگيش موفق باشه! :icon_gol::icon_gol::w72::w72::w72::w72::w72::w72::w72::icon_gol: یه کم هم مارو تحویل بگیر سارا!! ناسلامتی همشهریمونیا!!! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ منم از مهناز عزیز به خاطر فعالیت خیلی خوبش و زحماتش تشکر میکنم. :w139: حالا که فرصت واسه تشکر کردن شده بذار همین جا از سپیده و ابرام مدیرای دیگه تالار و همه کاربرای فعال تالار معماری تشکر کنم. دست همتون درد نکنه (هرچند که ما شهرسازا دل خوشی از این معمارا نداریم) ممنون محمد...شما بزرگوارید خوب سلام به همه......... خیلی از زحمات و تلاش های ایشون ممنون و متشکرم و ان شاءالله که همیشه موفق و سربلند باشند..... ممنووووووووووووووون مهناز عچق منه خیلی با محبت و مهربونه کلی هم اکتیو و پر تلاشه مهناز جونم دستت پرتوان خانوووم قربونت برم فرناز جونی... سلام.مثل اين كه خيلي دير رسيدم:icon_pf (34)::babygirl: سارا جان متشكرم بابت اين تاپيك خوبت. :icon_gol::w72::w72::w72::w72::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::icon_gol: مهناز دختر بسيار خوب فعال ومهربانيه.من خيلي دوسش دارم. اميدوارم هميشه تو زنگيش موفق باشه! :icon_gol::icon_gol::w72::w72::w72::w72::w72::w72::w72::icon_gol: لطف داری گلم یه کم هم مارو تحویل بگیر سارا!! ناسلامتی همشهریمونیا!!! شوما خودشو ناراحت نکن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده