alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ولی به نظر من از وقتی ابرام مدیر شده تالار منفجر شدهمهنازم دستش درد نکنه خیلی خوبه ولی از زن جماعت نباید زیاد تعریف کرد سپیده هم که اصلا بودو نبودش توفیری نداره واقعا؟؟؟ بخاید میرم هآآآآ جدی گفتم 7 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ من هم همین جا هم از مهناز هم از ابراهیم تشکر میکنم واسه همه زحماتی که میکشن:flowerysmile: ممنونم از جفتتون:flowerysmile: :flowerysmile:ممنونم:flowerysmile: 8 لینک به دیدگاه
ساز دهني 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ همين جا از اين تريبون استفاده ميكنم و از خودم تشكر و قدرداني ميكنم 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا؟؟؟بخاید میرم هآآآآ جدی گفتم آره برو کجا؟:w00: 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ مرسی سارا جون که خیلیا رو از خوابه غفلت پروندی...دمت گرم گلی مرسی از تاپیکه به جا و قشنگت.....:icon_gol: منکه مهنازو ...اصلا..استغفرالله.... من یکی که مهنازو خیلی توو دردسر و زحمت انداختم این چند روز..:sorry: مهنازی یعنی اخرشیییییی....صبور..مهربون...بالطافت...شیطووووووووننن.. خیلی گلی ..فرشته ای...فقط همینو میتونم بگم:icon_gol: :icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ منم از گیزموی عزیز تشکر میکنم بابت تاپیک خوب وبا ارزشش و همنچنین تشکر ویژه از مهناز گل شاید این تاپیک کار زیادی در برابر زحمات زیادی که مهناز میکشه انجام نده ولی این نشون میده بچه ها برای مهناز وزحماتی که میکشه ارزش قائلن :icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا؟؟؟بخاید میرم هآآآآ جدی گفتم نههههههههههه سپیده جون :icon_gol: آره برو کجا؟:w00: سهیلللللل 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ مهناز یکی از فعال ترین مدیرهای تالار معماری هست....... کلی هم زحمت میکشه..مهمتر اینکه بقیه رو هم تشویق میکنه واسه انجام دادن فعالیت مفید............ من که اعتراف میکنم .اومدن و موندنم تو نواندیشان بخاطر مهناز بود......:rose: خیلی هم گله......عزیز دله........مهلبونه.......راندوها شم قشنگن....... خسته نباشی مهناز جونم........ 7 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اوهوي مهناز من باهات قهرما:w00: 3 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ اوهوي مهناز من باهات قهرما:w00: قهر خالی که فایده نداره برو بزن تو سرش (البته با چوب نزنی ها با بزن) 4 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ قهر خالی که فایده نداره برو بزن تو سرش(البته با چوب نزنی ها با بزن) حالا دعوا كردنش مونده واستا بياد:167: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان عزیزم...از همتون بی نهایت ممنونم.....امیدوارم بتونیم به پیشرفت هم دیگه کمک کنیم ببقچید من درست حسابی بلد نیستم تشکر کنم 7 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ دوستان عزیزم...از همتون بی نهایت ممنونم.....امیدوارم بتونیم به پیشرفت هم دیگه کمک کنیم ببقچید من درست حسابی بلد نیستم تشکر کنم نگير حالا خودتو پيشرفت كنيم پيشرفت كنيم:w00: 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ها چيه مياي تشكر ميكني ميري كه چي؟ پيشرفت كنيم پيشرفت كنيم .................... 4 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ولی به نظر من از وقتی ابرام مدیر شده تالار منفجر شدهمهنازم دستش درد نکنه خیلی خوبه ولی از زن جماعت نباید زیاد تعریف کرد سپیده هم که اصلا بودو نبودش توفیری نداره :w00:سهیل داداش این چی بود گفتی .... مهناز گل سروره .. اصلا با اومدنش کل تالار معماری به جنب و جوش افتاد .. (مهناز منم بابات زحمات این چند ماه هزاران بار بهت تبریک می گم ..) البته نباید یادمون بره سپیده هم کار هدایت و هماهنگی ها تالار معماری و نظم را بر عهده دارد و از همه مهم تر سابقه ی 1 ساله مدیریت تالار را دارد ...(دسته گلت درد نکنه ) لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ درسته که من تو تالار معماری کابر فعال و بدردبخوری نیستم,درسته که پستهای مفید زیادی نداشتم، درسته که محض رضای خدا حتی یه تاپیک درست درمون تو این تالار نذاشتم، درسته که از هفت دولت آزادم............... ولی حواسم جمعه از وقتی به این انجمن اومدم ندیدم به اندازه این چند وقتی که مهناز همکار مدیر شده تالار معماری رونق داشته باشه ایشون علاوه بر وظیفه شناسی و مسئولیت پذیری در امر مدیریت کاربر اکتیوی هم هستن جای گله گذاری نیست ولی کاش دیگران هم بجای اینکه از مدیریت فقط به وعده امتیاز و جایزه دادن فکر کنن کمی مسئولیت پذیرتر بودن و اگر امکانش وجود نداره این مهم رو به کسایی که احیانا وقتشون آزادتره یا پرحوصله ترن بسپرن...تا در حق هیچ عزیزی اجحاف نشه من بعنوان یکی از کاربرای این انجمن و این تالار از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بخاطر حضور مداوم و موثر و زحمتای بی ادعا و خالصانش ممنونم سارا جونم...بازم یه عالمه مرسی خانومی...مرسی که همیشه به یادم هستی :w00: وااااااااااااااااای مهناز حالا این یه مورد نمیشد دیرتر بیای اخه این اکتیو بودنت الان حال گیری شداااااا... خدایش خیلی گله خیلی اکتیو خیلی جیگره همیشه هستش همه جا هم هستش پر انرژیه پستایه رنگی میده ادم ذوق میکنه بخونه خلاصه: مهناز یه دونه ای مهناز دردونه ای مهناااااااااز دوستت داریم .. .. .. .. :w72: ببقچید خوووووووو...باز زود رسیدم همیشه به من لطف داری عزیز دلم این که مه ناز جوووووووووووون خودمونهسارا جون دست گلت درد نکنه مهناز جون منم بابت تمام تلاشهایی که برا تالار معماری میکنی ازت ازصمیم قلب ممنونم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w72: مرسی گلم.... بسی آتش به دلم انداختی چه جگر سوز بود اون قرمزا:ws54: مهناز جون منم بهت خسته نباشید میگم عزیزم:4uboxsmiley: فدات شقایق جان...مرسی که تشریف آرودید :w72: صد در صد باهات موافقم .... واقعا مهناز گل ... خیلی اکتیو و فعاله ... دسته گلش دردنکنه ... ممنون اون قرمزه که درسته درسته!! نه تنها من بلکه کل خونوادت تایید میکنن :2525s::2525s: :hi: اگه فکر کردی من اینجا رو پیدا نمیکنم کووور خوندی!!! :ws3::icon_pf (34)::eyepopping::4chsmu1: یه کم شما دوتا همدیگه رو تحویل بگیرین و واسه هم نوشابه بازکنین!! تو هوای گرم خیلی می چسبه مثکه!!!:icon_pf (34): مهناز خوبه آرزو به دل از دنیا نرفتی بالاخره یکی هم پیدا شد ازت تشکر کنه!!! :2525s: :2525s: حالا خیلی هم ذوق زده نشو پس میوفتی دیگه تو مملکت غریب هم سارا نیس کمکت کنه!! البته اگرم بود که نمی کرد!! :icon_pf (44)::persiana__hahaha::w02: من بعدا با شما صحبت می کنم...جلو جمع خوبیت نداره :167: بابا بياين يه كاري كنين اين آبجي من كمتر بياد:w00: خسته ميشه خوب...... من كلي روش كار كردم كه كمتر بياد شما يه كاري ميكنين بيشتر بياد گناه داله چشاش خسته ميشه اينخد تو اين lcd نيگا ميكنه:w00: آرمییییییییییین...مرسی که همیشه با داد و بیداد هات هوامو داری دفعه ی آخرت باشه داد می زنی :w00: البته مهناز جوون خیلی گله ها!!! گل خارشتر :ws3: (خدایی از حق نگذریم خیلی فعاله، که این پشتکارش ای کیویی پایینش رو جبران میکنه تا حدودی!!!) :ws3: چه عجب...لطف شما شامل حال بنده شد مهناز جان منم از زحماتت تو تالار معماري تشكر ميكنم عزيزم مهناز قبل از اينكه همكار مدير هم بشه تاپيك هاي خوبي تو اين تالار زد مثل نمونه كارهاي دانشجويان خارج از كشور و ماكت سازي خودش كه عالي بودن برات آرزوي بهترين ها رو دارم :icon_gol: مرسی افسانه جون...لطف داری شما :4uboxsmiley: ولی به نظر من از وقتی ابرام مدیر شده تالار منفجر شده مهنازم دستش درد نکنه خیلی خوبه ولی از زن جماعت نباید زیاد تعریف کرد سپیده هم که اصلا بودو نبودش توفیری نداره همین.............. سارا راست میگه.......مهناز جدا تو تالار معماری خیلی فعالیت میکنه.....تا حالا نشده پستی بدم تا چن ساعت دیگه از مهناز جواب دریافت نکرده باشم.......:girl_yes2: از همه ی زحماتی که میکشی ممنون مهناز جان.... تشکر و قدردانی کوچکترین کاریه که میتونیم از این همه فعالیت مثبت بکنیم......مخصوصا اینکه ادم تو فضای مجازی دست و بالش بسته س..... مرسی لیلی جون...لطف داری گلم :vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7:3384s: دستت درد نکنه شقایق... یه نمه محکم تر بزن...ثواب داره واقعا تاپیک به جایی بود. مهناز خیای فعاله.منم با لیلیان عزیزم موافقم تا حالا نشده مهناز من یا بچه های دیگه رو منتظر جواب بزاره. :icon_gol: البته آقا ابراهیم هم خیلی زحمت می کشه و ایشون هم اکثرا تو تالار هستن و پیگیر مسائل.:icon_gol: به این می گن مدیراین دلسوز که واقعا تالارمعماری با وجود این دو عزیز فعال شده. هردوتون خسته نباشید :w410: مرسی سارا جونم من هم همین جا هم از مهناز هم از ابراهیم تشکر میکنم واسه همه زحماتی که میکشن:flowerysmile: ممنونم از جفتتون:flowerysmile: :flowerysmile:ممنونم:flowerysmile: مرسی سیبیل طلا همين جا از اين تريبون استفاده ميكنم و از خودم تشكر و قدرداني ميكنم شما راحت باش مرسی سارا جون که خیلیا رو از خوابه غفلت پروندی...دمت گرم گلی مرسی از تاپیکه به جا و قشنگت..... :icon_gol: منکه مهنازو ...اصلا..استغفرالله.... من یکی که مهنازو خیلی توو دردسر و زحمت انداختم این چند روز..:sorry: مهنازی یعنی اخرشیییییی....صبور..مهربون...بالطافت...شیطووووووووننن.. خیلی گلی ..فرشته ای...فقط همینو میتونم بگم:icon_gol: :icon_gol::icon_gol: فدای تو دخمل گل... من که کاری نکردم عزیزم... مرسی گلم...همیشه لطف داری بهم منم از گیزموی عزیز تشکر میکنم بابت تاپیک خوب وبا ارزشش و همنچنین تشکر ویژه از مهناز گل شاید این تاپیک کار زیادی در برابر زحمات زیادی که مهناز میکشه انجام نده ولی این نشون میده بچه ها برای مهناز وزحماتی که میکشه ارزش قائلن :icon_gol: مرسی حامی جان....همیشه به من لطف داری :flowerysmile: مهناز یکی از فعال ترین مدیرهای تالار معماری هست....... کلی هم زحمت میکشه..مهمتر اینکه بقیه رو هم تشویق میکنه واسه انجام دادن فعالیت مفید............ من که اعتراف میکنم .اومدن و موندنم تو نواندیشان بخاطر مهناز بود......:rose: خیلی هم گله......عزیز دله........مهلبونه.......راندوها شم قشنگن....... خسته نباشی مهناز جونم........ قربونت برم عجقممممممممم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v خود ناكسش اومد پس چی نگير حالا خودتو پيشرفت كنيم پيشرفت كنيم:w00: باجه خووووووو 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ واقعا بابت زدن این تاپیک ازت ممنونم سارا جون مهنازجونم خیلیییییییییییییییی گله و خیلیم مهربونه و دوس داره همه ,همه چیزو یاد بگیرن و خیلی بهم کمک کرده و باعث شد من به خودم امیدوار بشم و خیلی ازش ممنونم خلاصه ختم کلوم خیلیییییییییی عسله بووووووووس:girl_blush2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 5 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۸۹ ولی به نظر من از وقتی ابرام مدیر شده تالار منفجر شدهمهنازم دستش درد نکنه خیلی خوبه ولی از زن جماعت نباید زیاد تعریف کرد سپیده هم که اصلا بودو نبودش توفیری نداره :persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده