shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ میسی شکوفه ژون ببین تو شاهد باش من خیلی دارم کمک میکنم به این مدیر تکرو بداخلاقااا ولی نیدونم چرا منو رئیس خودش نمیکنه:icon_pf (34): (مدیر تکرو=:w00:) از بس این مدیر تکرو لوسه و حسوته چشم نداره ببینه تو رییسش میشی تکرررررررررروووووووووووووو بدو بیا نیازو رییس خودت کن :167: تکروووووووووو:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ امتحانات که تموم شد پس چرا خلوته اینجا منم نمیدونم باید تاپیکهای کمی تا قسمتی ابری علمی تالارمون شلوغ بشه!بنظر من وقتشه عزیزان هر جی اطلاعات علمی در این ایام کسب کردن بیارن و و ...///...|||...\\\... کشاورزی!!؟ چرا من تا حالا ندیده بودمت؟؟ من اومدم هوررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا خب خود به خود اینجا شلوخ میشه با اینکه زیادی میپری اینورو اونور و سرم گیج میره ولی :aghosh: 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ کشاورزی!!؟ چرا من تا حالا ندیده بودمت؟؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): شماها چرا همتون كم حافظه شدين؟؟ الهه تو منو نميشناسييييييي؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۸۹ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):شماها چرا همتون كم حافظه شدين؟؟ الهه تو منو نميشناسييييييي؟؟؟؟؟ معلومه نمیشناسه منم داره یادم میره 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ کسی نیس اینجا؟ منظورم اینه که کسی اینجا نیس؟ یا شایدم اینجا کسی نیس؟!! 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ کسی نیس اینجا؟ منظورم اینه که کسی اینجا نیس؟ یا شایدم اینجا کسی نیس؟!! نه!! هيشكدومش نيست! 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ نه!!هيشكدومش نيست! چطوری جوجو؟ از این ورا! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ چطوری جوجو؟ از این ورا! ما كه قدمتمون نسبتا زياده اينجا...ولي ديگه رشتمو يادم رفته آخه اینم شد امضا؟!! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ کاری به قدمتت ندارم، منظورم تو این اتاق بود... کلا بچه های کشاورزی رو بوسیدی گذاشتی کنار! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ کاری به قدمتت ندارم، منظورم تو این اتاق بود... کلا بچه های کشاورزی رو بوسیدی گذاشتی کنار! قسمت اول رو نيميدونم...ولي قسمت دوم آره :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی ممنون، حالا خوبه داری کشاورزی نمیخونیا! 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی ممنون، حالا خوبه داری کشاورزی نمیخونیا! من اين جو رو تو باشگاه دوست داشتم كه از بين رفت...اينجا رشته مطرح نيست...دوستيه همه چيز... تو جمع دوستان تو هر رشته اي ميگيم و ميخنديم و خوشيم! 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ از بین رفت؟ فکر نکنما! البته ما که فقط دنبال خندیدن و خوش بودن نیستیم! 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ از بین رفت؟ فکر نکنما! البته ما که فقط دنبال خندیدن و خوش بودن نیستیم! پس دنبال چي هستيم تو نت؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ از بس این مدیر تکرو لوسه و حسوته چشم نداره ببینه تو رییسش میشی تکرررررررررروووووووووووووو بدو بیا نیازو رییس خودت کن :167: تکروووووووووو:banel_smiley_52: :w00: پس دنبال چي هستيم تو نت؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ کسی نیس اینجا؟ منظورم اینه که کسی اینجا نیس؟ یا شایدم اینجا کسی نیس؟!! چقده پیچوندیش!!! چطوری جوجو؟ از این ورا! جو جووووووووووو!!!!!!! قسمت اول رو نيميدونم...ولي قسمت دوم آره :4chsmu1: :w00: خوش اومدین! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ خوش اومدین! سلام خوبی؟ مرسی آبجی ... شما خوش تشریف آوردین! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ سلامخوبی؟ مرسی آبجی ... شما خوش تشریف آوردین! سلام داداشی مرسی..منم خوبم! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۸۹ سلام داداشی مرسی..منم خوبم! امتحانات چطور بود! من که تا الان معدلم 15 شده! تازه فردا هم امتحان دارم! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده