BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ به به ببین کیا اینجان !!!! فیتو و الهه عزیز :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ به به ببین کیا اینجان !!!! فیتو و الهه عزیز :jawdrop: اولا علیک سلام ثانیا: خیلی خیلییییییی خوش اومدی:icon_gol: و اما ثالثا:چون منو رضا اینجاییم اینهمه تعجب کردی؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
BAW705 226 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ اولا علیک سلامثانیا: خیلی خیلییییییی خوش اومدی:icon_gol: و اما ثالثا:چون منو رضا اینجاییم اینهمه تعجب کردی؟؟؟ اولا : درود بر شما دوما : خیلی خیلی ممنون سوما : ببببببببببببببببله چهارما : فارسی رو پاس بدارید 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی وقت بود محفلتون نیومده بودم، گفتم بیام یه سلامی عرض کنم 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی وقت بود محفلتون نیومده بودم، گفتم بیام یه سلامی عرض کنم و علیکم السلام جناب آقای رییس خیلی خیلی خوش تشریف آوردید میبینم چرا انقد محفل نورانی شده:ws2:... نگو شما امدید 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۸۹ چه فایده، پذیرایی مذیرایی خبری نیست 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی وقت بود محفلتون نیومده بودم، گفتم بیام یه سلامی عرض کنم سلام عرض شد! خوش اومدی ...(اومدی آمار کیو بگیری) چه فایده، پذیرایی مذیرایی خبری نیست شرمنده کسی نبود پذیرایی کنه! آخه همه مشغول امتحانان دیگه... اینم پذیرایی! 4 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ سلام عرض شد! خوش اومدی ...(اومدی آمار کیو بگیری) شرمنده کسی نبود پذیرایی کنه! آخه همه مشغول امتحانان دیگه... اینم پذیرایی! نمیشه از منم پذیرایی بشه آخه من خیلی کیک دوست دارم شکموام دیگه... 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۸۹ خیلی وقت بود محفلتون نیومده بودم، گفتم بیام یه سلامی عرض کنم جسارتا اسم شریف حضرتعالی یه چیز دیگه نبود؟! 3 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ جسارتا اسم شریف حضرتعالی یه چیز دیگه نبود؟! تازه دیدی داداش... خیلی وقته 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ امتحانات که تموم شد پس چرا خلوته اینجا 4 لینک به دیدگاه
solise70 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ امتحانات که تموم شد پس چرا خلوته اینجا منم نمیدونم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ امتحانات که تموم شد پس چرا خلوته اینجا آره امتحانات تموم شد! اما نباید که اینجا شلوغ بشه! باید تاپیکهای کمی تا قسمتی ابری علمی تالارمون شلوغ بشه! بنظر من وقتشه عزیزان هر جی اطلاعات علمی در این ایام کسب کردن بیارن و اینجا بزارن و تالار رو پر بار کنن! ... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ ...///...|||...\\\... الان ای یعنی چه!؟؟؟ :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ الان ای یعنی چه!؟؟؟:icon_pf (34): ابراز وجود بود... 4 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ آره امتحانات تموم شد!اما نباید که اینجا شلوغ بشه! باید تاپیکهای کمی تا قسمتی ابری علمی تالارمون شلوغ بشه! بنظر من وقتشه عزیزان هر جی اطلاعات علمی در این ایام کسب کردن بیارن و اینجا بزارن و تالار رو پر بار کنن! ... چرا دیگه تکرو وقتی امتحانات تموم میشه اینجا باید شلوخ شه بعدشم چشم سعی خودمان را می کنیم تالار را پربار بنماییم 3 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۹ :w42::w42:من اومدم:w42::w42: :w14::w14:هوررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا:w14::w14: :w70::w70:خب خود به خود اینجا شلوخ میشه:w70::w70: مدیر تکرو بار علمی من خیلی زیاده!:shad::shad: کجا بذارمشون!:persiana__hahaha::persiana__hahaha: خوش اومدی خوش اومدی هوراااااااا:w42::shad: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده