Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ با الهه جان کاملا موافقم, همیشه تابستون نماد تعطیلات و استراحت بود ولی امسال واسه منم مشغله دار شده برداشتن ترم تابسونی و گذروندن کارآموزی همچین ماهم بیکار نیسیم کارآموزی + کار اینجا گفتم اوقات بیکاری بیاین نه همیشه 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ پس شما هم خسته نباشی آخه ما غافلگیر شدیم یه جورایی اجباری بود , ولی در کل ما هستیم با وجود مشغله هم عرصه رو ترک نمی کنیم 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از بچه های همیشه در صحنه میخوام نظرتون بدونم برای تابستون چه موضوعی برای مسابقه عکاسی تالار کشاورزی در نظر بگیریم ؟ 4 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ ممنون از بچه های همیشه در صحنه میخوام نظرتون بدونم برای تابستون چه موضوعی برای مسابقه عکاسی تالار کشاورزی در نظر بگیریم ؟ خودت نظرت چیه؟والا اکثر موضوعات جذاب مطرح شده باید کمی تامل کرد... 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ به به ... چهره های جدید میبینم ... خیر مقدم به همه ... 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ شایدم من چهره جدید باشم! در هر صورت مجددا خیر مقدم میگم. تیم مثل اینکه تیم صنایع غذاییه! دوستان اینجا حزبی پیش میرن! 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ به به ... چهره های جدید میبینم ... خیر مقدم به همه ... شایدم من چهره جدید باشم! در هر صورت مجددا خیر مقدم میگم. تیم مثل اینکه تیم صنایع غذاییه! دوستان اینجا حزبی پیش میرن! سلام داداش حمید گل و گلاب مدیری برای تمام فصول نه حمید جان همه تو ی حزب هستیم 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ شوخی میکنم مهدی جان ... انشالله که در کنار هم خوش باشیم 2 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام.مهدی جان از اینکه دعوت کردیممنونم من اسمم عسله 25سالمه.شهریور 93 درسم تموم شده هرکاری از دستم بیاد واسه همه انجام میدم با هرکسی با هر روحیه ای که داشته باشه کنار میام دیگه .....فک کنم اینا کافی باشه نه؟....... 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام.مهدی جان از اینکه دعوت کردیممنونم من اسمم عسله 25سالمه.شهریور 93 درسم تموم شده هرکاری از دستم بیاد واسه همه انجام میدم با هرکسی با هر روحیه ای که داشته باشه کنار میام دیگه .....فک کنم اینا کافی باشه نه؟....... خیلی خوش اومدی به محفل ما عسل جان 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ به به ... چهره های جدید میبینم ... خیر مقدم به همه ... به به مدیر سابق عزیز خیلی خوشحالم از آشناییتون ما بچه های صنایع غذایی عضو کوچکی از خانواده کشاورزی هستیم همه هم تیمی هستیم 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۴ سلام.مهدی جان از اینکه دعوت کردیممنونممن اسمم عسله 25سالمه.شهریور 93 درسم تموم شده هرکاری از دستم بیاد واسه همه انجام میدم با هرکسی با هر روحیه ای که داشته باشه کنار میام دیگه .....فک کنم اینا کافی باشه نه؟....... سلام عسل خیلی خیلی خوش اومدی ممنون آره کافیه 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ خب چیکار باید بکنیم کار خاصی نیست بفرمایید از خودتون پذیرایی کنید اول :یخورده برای سحری نگه دار 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام آقا مهدی..خب اول از خودم بگم براتون: 22سالمه..این ترم درسم تموم میشه... یه دختر مهربون..آروم...یه کم زودرنج.. گاهی شیطونبه موقع اهل تلافی:vahidrk: خب این از من.... و امااا... بحثو شروع کن مهدی جان.. امیدوارم یه محفل خوبی بشه... سلام. سلام به به الهه گل حال احوال؟ همیشه بهونه داشته باش برای هر برنامه ای... لنگه کفش اول اینجا باید بیایید کارت بکشید بعد وارد انجمن بشید ترم تابستونی ؟ مگه درست تموم نشد ؟ الهه چ خبر از ارشد ؟ سلامتی.نه بابا حالم از درس بهم میخوره چه درسی اونم تابستون ترم تابستون کار ما میوفته تو رونق.سه ماه برداشت میکنیم 9 ماه میخوریم وا حس میکردم ارشد رو بهت گفتم مجاز شدم.دانشگاه ارومیه+ الزهرا تهران (شعبه ارومیه)+مراکز غیر انتفاعی همینجارو زدم. قبول شم میرم اگه نه پامو از ارومیه بیرون نمیزارم ارزش نداره بخاطر ی مدرک ب درد نخور برم شهر دیگه از همین تریبون اعلام میکنم هر دانشگاهی اعم از دولتی و غیر دولتی من رو پذیرش کنه خوش بحالش میشه.قراره همش درس بخونم ک مدرک رو بگیرم بزارم دم کوزه ابش بیشتر شه سلااااااام صد سلااااام بر مدیر عزیز همین دوروبرا اینکه درش شکی نیست خب.... من هدی هستم 22 ساله بسی مهربان و پر انرژی در حال حاضر دانشجو ترم 6 اهل کرج بالاخره شماهارو اینجا دیدیم. خیلی خیلی خوش اومدی شایدم من چهره جدید باشم! در هر صورت مجددا خیر مقدم میگم. تیم مثل اینکه تیم صنایع غذاییه! دوستان اینجا حزبی پیش میرن! اوووم زیاد سخت نگیر.گوشتو بیار اینور بگم: با اینکه همه نام کاربریا برام اشناس ولی دقت نکرده بودم ک رشتشون کشاورزیه سلام.مهدی جان از اینکه دعوت کردیممنونممن اسمم عسله 25سالمه.شهریور 93 درسم تموم شده هرکاری از دستم بیاد واسه همه انجام میدم با هرکسی با هر روحیه ای که داشته باشه کنار میام دیگه .....فک کنم اینا کافی باشه نه؟....... سلام عسل جان.خیلی خوش اومدی. بدون مقدمه میریم سر اصل مطلب،برا تالار کشاورزی میخوای چیکار کنی؟ کار خاصی نیست بفرمایید از خودتون پذیرایی کنید اول :یخورده برای سحری نگه دار عجب ادم زرنگی هستیاا.ی لشکر ادم دعوت کردی و ی صندلی برا نشستن گذاشتی. فک کنم این میز از اول ما رمضون همینجوری دست نخورده مونده:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ سلام. سلامتی.نه بابا حالم از درس بهم میخوره چه درسی اونم تابستون ترم تابستون کار ما میوفته تو رونق.سه ماه برداشت میکنیم 9 ماه میخوریم وا حس میکردم ارشد رو بهت گفتم مجاز شدم.دانشگاه ارومیه+ الزهرا تهران (شعبه ارومیه)+مراکز غیر انتفاعی همینجارو زدم. قبول شم میرم اگه نه پامو از ارومیه بیرون نمیزارم ارزش نداره بخاطر ی مدرک ب درد نخور برم شهر دیگه از همین تریبون اعلام میکنم هر دانشگاهی اعم از دولتی و غیر دولتی من رو پذیرش کنه خوش بحالش میشه.قراره همش درس بخونم ک مدرک رو بگیرم بزارم دم کوزه ابش بیشتر شه عجب ادم زرنگی هستیاا.ی لشکر ادم دعوت کردی و ی صندلی برا نشستن گذاشتی. فک کنم این میز از اول ما رمضون همینجوری دست نخورده مونده:icon_pf (34): چه خوش خیال ,خلاصه برای مجاز شدن باید همینجا به همه شیرینی بدی این کوزه رو خوب اومدی الان باید بشکه گرفت توش بنزین بریزیم برای روز مبادا سفره به این رنگینی پهن کرده تالار کشاورزی هرکی میاد بسم الله صندلی فقط با خودش بیاره :gnugghender:(اون صندلی من کسی نمیتونه بشینه) 3 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اوووووه مهندس چه بریزی و به پاشی کردی راضی به زحمت نبودیم.اومده بودیم خودتون رو ببینیم 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۴ اوووووه مهندس چه بریزی و به پاشی کردیراضی به زحمت نبودیم.اومده بودیم خودتون رو ببینیم بله این ضیافت برای ماس ینی کُلش واس ماس راحت باشید 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ چه خوش خیال ,خلاصه برای مجاز شدن باید همینجا به همه شیرینی بدی این کوزه رو خوب اومدی الان باید بشکه گرفت توش بنزین بریزیم برای روز مبادا سفره به این رنگینی پهن کرده تالار کشاورزی هرکی میاد بسم الله صندلی فقط با خودش بیاره :gnugghender:(اون صندلی من کسی نمیتونه بشینه) مجاز رو ک همه میشن مهم همون دانشگاه کوفتیه بزار قبول شم خودم واست ی ابنبات چوبی میگیرم.با هر طعمی ک بخواااااای هی بخور تا تموم شه عجب مهمون نواز.چشم صندلیم میاریم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ بله این ضیافت برای ماس ینی کُلش واس ماس راحت باشید بله از اون یه صندلی گذاشتنت دور میز معلوم بود همش واس شوماست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده