Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا چه خبر حرف تنهایی - قهر - خستگی و .......اسم تاپیکو باید بزاریم محفل غم و غصه خب بجای اینکه بیخودی اسپم کنیم،حرفای بدرد بخور میزنیم بده؟فود عزیز چشمام که داره میسوزه از خواب ولی خب این حرفا میاد خودش دیگه 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ بچه ها سخت نگیرید... خوش باشید:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خب بجای اینکه بیخودی اسپم کنیم،حرفای بدرد بخور میزنیم بده؟فود عزیز چشمام که داره میسوزه از خواب ولی خب این حرفا میاد خودش دیگه یعنی من حرف بیخودی میزنم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ یه جایی خوندم که میگفت: یه بزرگی از یه نفر میپرسه زندگی چطوره؟ طرف میگه : سخت میگذره اون بزرگ بهش میگه : خودت هم داری میگی میگذره .پس خدا رو شکر که نمیمونه ومیگذره 2 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ من سزعت خیلی پایینه راضیه برو بخواب-چشات خسته نکن:icon_gol: خب امروز چیکار کردین 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ یعنی من حرف بیخودی میزنم ای بابا من منظورم چیز دیگه ایهخب ما میام اسنجا حال هم رو میپرسیم دیگه گاها یکی یه مشکلی داره ویه چیزی میگه خب اگر کسی میتونه با حرفاش کمک کنه،خب کمک میکنه دیگه اگر منظورم رو اشتباه رسوندم معذرت میخوام 3 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خب من کاربر انجمن شدم:hapydancsmil:حالا مدیر بیاد باهاش صحبت کنم کی مدیر میشم 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خب من کاربر انجمن شدم:hapydancsmil:حالا مدیر بیاد باهاش صحبت کنم کی مدیر میشم خیلی باحالی فودپس من باید بشم مدیر ارشد انجمن با این حساب 3 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خیلی باحالی فودپس من باید بشم مدیر ارشد انجمن با این حساب نه باید مدیر تالار خودت بشی -تا حالا هم دیر کردی که نشدی-برو حقت رو بگیر 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خب من کاربر انجمن شدم:hapydancsmil:حالا مدیر بیاد باهاش صحبت کنم کی مدیر میشم باید سابقه کاری داشته باشی 3 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ خب شب بخیر دوستان سرعت خیلی پایینه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ فود عزیز ما به حق خودمون راضی هستیم برو عزیزم برو بخواب من به جات کشیک میدم 3 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ اگه .......... خدا بخواد . . . . . . " میخوام بخونمش " این یه قسمتیشه من هــر شب همـــون ساعت و لحظــه رو به عشقت باید صحنــه سازی کنــم به طـــرز نگــاهت ســراسیمــه شــم همین نقشُ جــای تو بــازی کنــــم . . . . 2 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ دوباره خاک گرفته همه جارو 3 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ بغیر عشق که از کار برده دست و دلم نمیرود دل و دستم به هیچ کاردگر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده