ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ وای گشنم شد اره خودمم اوهوم ...خوبي؟ يه مدت نيستيااا (البت شايد من نديدمت) آره ...سرم بس ناجوانمردانه شلوغ بود کمتر میومدم قرار بود یه بار باهم بریم گلسار بچرخیم زدی زیرش 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستای عزیز عید همگی مبارک الهه جان مریم جان بدری جان وحید خان حمید خان قاسم خان انشاالله که حسابی بهتون خوش بگذره وانشاالله که آقا هرچه زودتر ظهور کنن یا بهتر بگم انشاالله ما هرچه زودتر خودمون رو برای ظهورشون آماده کنیم 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ شادی روح تازه مرحوم مغور جنت مکان گلداشیان ن ن ن الهه بزن دست قشنگه رو 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ شادی روح تازه مرحوم مغور جنت مکان گلداشیان ن ن ن الهه بزن دست قشنگه رو سلام جنت مکان کیه؟ الهه نیست 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ سلام جنت مکان کیه؟الهه نیست الهه اس دیگه جنت مکان:sigh::sigh: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ چیکار الی جونم داری؟ خب نمیتونه بیاد سرعت نتش هم خوب نیست بقیه هم که تحویل نمیگیرن لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ وحید؟ نیستی این دورو برا؟ حمید که نت نداره قاسم هم که نیست مریم هم همینطور سحری وسودی هم که خیلی وقته نیومدن الی هم که نییست لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ وحید؟ نیستی این دورو برا؟ هستم ! / 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ هستم ! / سلام وحید نمیپرسم خوبی چون میدونم مثل همیشه ای خبری هم که نیست وحید چرا پ.خ تو بسته ست قرار بود یه آهنگی رو برام بفرستی 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ من به پیشرفت علم پزشکی شک دارم؛ وقتی هنوز هیچ چشم پزشک و دانشمندی ؛ عینکی نساخته که نیمه پر لیوان را ببینیم و هنوز که هنوزه والدین نیم نمره ای که نیست رو می بینند ؛ ولی 19.5 نمره ای که هست رو نمی بینند ... بله هنوز که هنوزه ؛ من به مردمک چشمها ؛ به چشمها و به پیشرفت علم پزشکی شک دارم ... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ سه یادآوری کوتاه: هر شب ما به رختخواب میرویم، ما هیچ اطمینانی نداریم که فردا صبح زنده بر می خزیزیم، با این حال ساعت را برای فردا کوک می کنیم.« این یعنی اُمید» ـ کودکی یکساله ای را تصور کنید، زمانی که شما او را به هوا پرتاب می کنید، او می خندد، چرا که او می داند که شما او را خواهید گرفت.«این یعنی اعتماد» ـ روزی، تمام روستایی ها تصمیم گرفتند، تا برای بارش باران دعا کنند، در روزی که برای دعا همگی دور هم جمع شدند،تنها یک پسر بچه با خود چتری داشت.«این یعنی ایمان» آنها را برایتان خواستارم ... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ گاه یک سنجاقک به تو دل می بندد و تو هر روز سحر می نشینی لب حوض تا بیاید از راه از خم پیچک نیلوفرها روی موهای سرت بنشیند یا که از قطره آب کف دستت بخورد گاه یک سنجاقک ، همه معنی یک زندگی است . 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ هیچ لیوانی در زندگی خالی نیست ، حتی نیمه پر هم نیستند ؛ وقتی چشمها جور دیگر می بینند . وقتی دوست همه جا حضور دارد، وقتی لطفش همه جا را پر کرده آری ... چشمها را باید شست ... بیایید لیوانها را به کناری بگذاریم ، وقتی دریای رحمتش را کرانه نیست ... الحمد لله رب العالمین ... 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ سلام وحیدنمیپرسم خوبی چون میدونم مثل همیشه ای خبری هم که نیست وحید چرا پ.خ تو بسته ست قرار بود یه آهنگی رو برام بفرستی اوهوم ... تو خوبی ؟ یادم نیس کدوم بوده ! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ خب یکی همینجوری بفرست یه بی کلام هرکدوم رو که دوس داری بفرست 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ نیومدی انگار وحید من برم خب شب بخیر 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ نیومدی انگار وحیدمن برم خب شب بخیر فرستادم واست شبت بخیر/ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده