maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام/خوبم مرسی. شما خوبی ؟ مرسی ای بد نیستم شما خوب باشید 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ حالا که انقدر تو آشپزخونه گرما خوردم ،داد هم میکشیبرات بریونی اصفهون پختم دادا چه مهمونی گرفتی و حالا این مهمونی به چه مناسبته؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلاماوهوم تو خوبی ؟ من ژله دوست دارم ... امیدوارم خوشمزه باشه ممنون وحید منم خوبم 5 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سرعتم پایینه انجمن بالا نمیآد حنانه هم که شام به ما نداد لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ چه مهمونی گرفتی و حالا این مهمونی به چه مناسبته؟ آخه مریم جون این بچه ها یه کم انرژیشون تحلیل رفته بود گفتم یه غذایی بدم بخورن بلکه دوباره مثل قبل بشن و حضور اشکان که معلوم نیست الان کجا غیبش زده وامین هم به این خاطره که اینا داداشام هستن دیگه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سرعتم پایینه انجمن بالا نمیآدحنانه هم که شام به ما نداد قاسم یه کم آبگوشت تو قابلمه هست برو بخور جلو مهمونا باز شروع کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ یه ذره آبگوشت حمییید بیا باز این قاسم داره رو من داد میکشه از سر شب تا حالا تو آشپزخونه ام اینم بجای تشکرته؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ یه ذره آبگوشت هم کلاسی واست آبگوشت نزاشتن ؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ حمییید بیا باز این قاسم داره رو من داد میکشهاز سر شب تا حالا تو آشپزخونه ام اینم بجای تشکرته؟ خوبت میکنه چرا واسش آبگوشت نزاشتی ؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ قاسم یه کم آبگوشت تو قابلمه هست برو بخور جلو مهمونا باز شروع کردی؟ این چه طرز برخورد با هم کلاسی ماست سریع غذا براش بیار 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ باشه حالا که منو دعوا میکنید من میرم شب همگی خوش دیگه خودتون بچرخونید اینجا رو 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ حالا کو آبگوشت هم کلاسی بیشتر داد بزن آبروریزی کن 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سرویس دهی خیلی ضعیفه آبگوشششششششششششتتتتتتتتتتتتت... 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ حنانه چرا در میری؟ انتقادپذیر باش!الان هم کلاسی ما هم اومده شام ندادی 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ باشه حالا که منو دعوا میکنید من میرمشب همگی خوش دیگه خودتون بچرخونید اینجا رو آخه هم کلاسی من با دو متر قد و90 کیلو وزن ی ذره آبگوشت سیرش میکنه اونم تا بره آشپزخونه و برگرده که اون ی ذره هم هضم میشه 1 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ باشه حالا که منو دعوا میکنید من میرمشب همگی خوش دیگه خودتون بچرخونید اینجا رو حنانه کجایی ؟ لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ ما هم سرعتمون پایینه آبگوشتم که ندادن به ما شب خوش لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده