Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سلام بر همگی من که آماده ام بزنیم بریم:gnugghender: الهه رو نمیبینم نیومده 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سودی یعنی کی میتونسته باشه عایا؟ حنانه آخه همه رو جون خطاب کردی منو هم جون خطاب کردی به مرتضی که رسید رسمی شد! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ قاسم قرار بود کجا بریم مهمونی؟ یادم رفت؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ الهه سلام به من گفتی دیر نیام؟! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه حالت خوبی؟! احساس میکنم شارژ نیستی؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ آره از 10/30 یا 11 به بعد دیگه همه هستن:gnugghender: حالا الهه تو که واردی آدرسو و پلاکم بگو گم نکنیم نترس گم نمیکنیم...منم فقط در همین حد میدونم ک تالار مهندسی شهرسازی...رسیدیم پیداش میکنیممم قاسم جان بو کشیدی ببینی چی رو اجاق گاز دارن؟! از الان بگمااا آبگوشت مابگوشت باشه من نیستم من آماده شدنم سه سوته قوفون تو دخترررررررررر آخه بعضی دختر خانوما میخوان آماده بشن یه 3 ساعتی زمان میبره! :icon_pf (34): سلام علیکم سلام آذرییییی الان من اینم سودی؟یخورده سرعت عمل داشته باش خواهر سلام بر بکس کشاورزی خوبید ما که هنوز امتحان داریم سلاممم مام هنوز امتحان داریم..پس قراره بجای قاسم تو فرار مغزها شی با این درس خوندنت سلام علیک آذرافروز سلام علیک سودی سلام علیک مجدد حنانه امشب مهمونی دعوتیم انگار! برم یه مینی بوس بگیرم! بابا پیاده میریم...هوا خنک تاریک..میچسبه:girl_yes2: سلام بر همگی من که آماده ام بزنیم بریم:gnugghender: الهه رو نمیبینم نیومده من مردم از بس آدرس تالار پزشکی بخش چشم رو دادم به بچه ها 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سلام حنانه سلام الهه حمید فکر کنم محفل شهر سازی بود 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ الهه سلامبه من گفتی دیر نیام؟! پ ن پ به عمه م گفتم دیر نیاد من از 10 میخوام بیااام...آبجی نمیداشت 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ شب هایم پر شده از خوابهایی که ... در بیداری انتظارشان را میکشم ... ! 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ آدرس اینجاس درسته http://www.noandishaan.com/forums/thread58716-150.html 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ سودی آماته چده است بلویم چقدم خوکشل شده شب هایم پر شده از خوابهایی که ... در بیداری انتظارشان را میکشم ... ! حنانه بریم؟ آدرس اینجاس درستهhttp://www.noandishaan.com/forums/thread58716-150.html آره باید اینجا باشه... بریم؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ عزیزم الهه جون شما برین من منتظرتون میمونم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ عزیزم الهه جون شما برینمن منتظرتون میمونم خونه کسی رو تنها نمیزاریم! 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۲ میشینم تو کوچه تا بیایید حالا حنانه بیا بریم اونجا دلت نمیگیره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده