.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ نه تابلو نیس....فقط خیلی تالبوئه بوشه خو چرا میزنی...حمید تو نیستی..تو هم حمید نیستی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نههه الان تو فرجه هام واسه همه امتحانام زمون کافی دارم جز دو تاش ک پشت سر همه(12 و 13 خرداد) اونوقت کم میام آخی..برو جاهایی که تو دهنت زخمه جوش شیرین بریز روش. اولش بدجور میسوزونه ولی عوضش خوبه خوب مشن مطمئنی خانم دکتر خودم نظرم این بود آب نمک ولی حالا میگی همون جوش شیرین میگم این سحری با من قهل میباشد عایا 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مطمئنی خانم دکتر خودم نظرم این بود آب نمک ولی حالا میگی همون جوش شیرین میگم این سحری با من قهل میباشد عایا مونده زخمه چی باشه! اگه منظورت اف زدنه،اره... قبلنا زیاد اف میزدم و با جوش شیرین خوف میشد. (علت اف هم کمبود ویتامین c ) سحری با بدری قهر میباشی؟عایا؟ 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مونده زخمه چی باشه!اگه منظورت اف زدنه،اره... قبلنا زیاد اف میزدم و با جوش شیرین خوف میشد. (علت اف هم کمبود ویتامین c ) سحری با بدری قهر میباشی؟عایا؟ نه بابا به خاطر این پلاکتایه که تو دهنمه که 2 طرف لپمو زخم کرده ه ه سحری بیا جواب الهه رو بده ه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستی بچه ها سودی و حنانه کجان ؟!قاسم هم نمیبینم مسئول شد و دِ دَرروووووو 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستااااااااااانن الهه جون بدری جون سحری جون حمید جون خوبید؟ من تا ساعت 7صبح بیدار بودم واسه همین مجبور بودم بخوابم همین الانم خوابم میاد اصلا از زمان امتحانا خوشم نمیاد باید از همه تفریحات کم کنیم هرچند که من همیشه کار خودمو انجام میدم ولی خب.... 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه به این همه کاربر سلام و درود فرستادی! آیا کسی بود که جواب تو را بدهد؟ درود خداوند بر تو! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ نه بابا به خاطر این پلاکتایه که تو دهنمه که 2 طرف لپمو زخم کرده ه ه سحری بیا جواب الهه رو بده ه :5c6ipag2mnshmsf5ju3 راستی بچه ها سودی و حنانه کجان ؟!قاسم هم نمیبینم مسئول شد و دِ دَرروووووو ببخشید عزیزم ظهری بیخبر رفتم. سیستم هنگید دیگه حسش نبود دوباره بیام... سلام دوستاااااااااااننالهه جون بدری جون سحری جون حمید جون خوبید؟ من تا ساعت 7صبح بیدار بودم واسه همین مجبور بودم بخوابم همین الانم خوابم میاد اصلا از زمان امتحانا خوشم نمیاد باید از همه تفریحات کم کنیم هرچند که من همیشه کار خودمو انجام میدم ولی خب.... سلام عزیز دل. خوبی؟ حمید بوخودا درسامو خوندمو اومدمااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام داشی حمیدی سحری...یا سحری حمیدی:hapydancsmil: بابا از 9 داشتم درس میخوندم.،خسته شدم دیگه:w821: تازه آن شدم،مگه من دل ندارممممممم برو دخمل ... برو به مشقات برس باز که آن شدی! سنـــام حمیـــتِ متلقـــب 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ الهه از کجا فهمیدی من میخوام دوباره بهت گیر بدم!؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ برو دخمل ... برو به مشقات برس باز که آن شدی! خوندنیارو خوندم..مشقامم میدم تو بنویسی برام اینو ببینین حالا 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ پخخخخخخخخ پخخخخخخخخخخ پخخخخخخخخخخخخخخخخخو 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ الهه از کجا فهمیدی من میخوام دوباره بهت گیر بدم!؟؟؟ خو میشناسمت دیگه:w821: پخخخخخخخخ پخخخخخخخخخخ پخخخخخخخخخخخخخخخخخو سلام سودییییی خوبیی؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خوبید بچه ها؟ من یه امشبو بیکارم الی جونم خوبی؟ حمید تو خوبی؟ چه خبرا؟ سودی هم این پایین مشاهده میشود 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام حنانه جون کجا بودی سلام به همگی اشکال نداره الهه جون منم نبودم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خوبید بچه ها؟من یه امشبو بیکارم الی جونم خوبی؟ حمید تو خوبی؟ چه خبرا؟ سودی هم این پایین مشاهده میشود مرسی عزیزم... من امروزم شکر خدا خوبه خووووب بودممممم:hapydancsmil: سلام حنانه جون کجا بودی سلام به همگی اشکال نداره الهه جون منم نبودم خوفهههه پس یعنی کشته مرده ی این حرکتتونم..همه پشت تالار منتظرن تا این تاپیک اپ شه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ قربونت بدری جونم دلم برات تنگ شده سودی جون چطوری؟ سلام خانوم خانوما 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه منم دلم برات تنگولیده شده بود:cry2: سودی کجایی نیستی:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خو میشناسمت دیگه:w821: حمید تو خوبی؟ ممنون خوبم. سلام به همگی سلام بدری جان ... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ دوربین های مداربسته ما رد سودی رو زدن! از سرکوچه پیجید به بازی! :hrqr6zeqheyjho1f9mx 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ آخی...:there: :icon_pf (17): موضوع بدین من بحرفم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده