Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان اگه اجازه بدین رفع زحمت کنیم حالا؟ اجازه می فرمایین؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ حمید جون داداش چقدر میگیری از اونجایی که من سوتی دادم به بعد و همه نقل قول هایی که سوتی من توش هست و کلا مطالبی که مربوط به سوتی من میشه رو پاک کنی ؟! یه 30 تومنی میشه! فکر نکنم زیاد مهم باشه ها! بیخیال! و باز هم فکر نکنم کسی انقد بیکار باشه بشینه اونا رو بخونه! جز قاسم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ حنانه کم بود الهه هم از دستم ناراحت شد! حنانه الهه محمود و علی فکر نمیکنید داره صبح میشه!؟؟ تعطیلش کنیم بهتر نیست؟! ناراحت نشدم... شیوه راضی کردن شوما جهت انجام کاری می باشد که رغبت کمی به آن دارید خوابه ی ساعته عصر منو شنگول کرده،حواسم نبووود:icon_pf (34): تعطیلش کنیم دیگههههه 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ حاضرم 2 برابر پولی که حمید میگیره تا پاک کنه رو ،بهش بدم تا پاک نکنهصب-ظهر-شب یه دور میخونم..روحیم شاد میشه یه 30 تومنی میشه! فکر نکنم زیاد مهم باشه ها! بیخیال! و باز هم فکر نکنم کسی انقد بیکار باشه بشینه اونا رو بخونه! جز قاسم! :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ حمید جان تا پاکش نکنی از اینجا تکون نمیخورم بله دیگه فردا اینجا شلوغ میشه و همه به من میخندن و همه همدیگرو خیر میکنن و کلا اتفاقات بدی در انتظار منه اصلا ممکنه روی من اسم بزارن برای آیندم بده 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ دوستان اگه اجازه بدین رفع زحمت کنیم حالا؟ اجازه می فرمایین؟ خوشحال شدیم از آشناییت شبت بخیر. 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ حمید جان تا پاکش نکنی از اینجا تکون نمیخورم بله دیگه فردا اینجا شلوغ میشه و همه به من میخندن و همه همدیگرو خیر میکنن و کلا اتفاقات بدی در انتظار منه اصلا ممکنه روی من اسم بزارن برای آیندم بده بابا شوخی کرذیم... جدی نگیر.. تو نگران نباش ،بیان تحقیق چیزی در مورد امشب نمیگیم ک واسه ایندت بد باشه... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ ساعت 3 شد! شبتون بخیر بچه ها:th_running1: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ علی جان شب بخیر محمود جان انقد سخت نگیر جانم ... برو بگیر بخواب الهه و حنانه جان شما هم شبتون بخیر خوب بخوابید ... 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها شبتون خوش من برم به بقیه کارم برسم الی دوستت دارم 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ . [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سحری میبینم ک اون انرژیه داه از الان خودشو نشون میده سلام 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سنام الایو (من سحرم سحر منه) اومدم یه سلامی عرض کنم و برم! الهه یکمی هم به درست برس! 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سنام الایو (من سحرم سحر منه) اومدم یه سلامی عرض کنم و برم! الهه یکمی هم به درست برس! سلام داشی حمیدی سحری...یا سحری حمیدی:hapydancsmil: بابا از 9 داشتم درس میخوندم.،خسته شدم دیگه:w821: تازه آن شدم،مگه من دل ندارممممممم 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سلام به همگی :hapydancsmil: خوبین ؟؟؟؟؟ الهه نری اااا یه کم استراحت کن بعد برو درس بخون به خاطر روحیت میگم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام سلام به همگی :hapydancsmil:خوبین ؟؟؟؟؟ الهه نری اااا یه کم استراحت کن بعد برو درس بخون به خاطر روحیت میگم مرسی عزیزم تو خوبی؟ نه هستم صب و بعد ازظهر درس! ظهر و شب استراحت البته اینکه شوما بخاطر روحیه من میگی شکی درش نیستاااا چخبرا؟ 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سحری میبینم ک اون انرژیه داه از الان خودشو نشون میده سلام ســنام عـــه تابـلـــوعــــه؟؟ سنام الایو (من سحرم سحر منه) اومدم یه سلامی عرض کنم و برم! الهه یکمی هم به درست برس! سنـــام حمیـــتِ متلقـــب سلام داشی حمیدی سحری...یا سحری حمیدی:hapydancsmil: من اون نیستم ، اون من نیست 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ مرسی عزیزم تو خوبی؟نه هستم صب و بعد ازظهر درس! ظهر و شب استراحت البته اینکه شوما بخاطر روحیه من میگی شکی درش نیستاااا چخبرا؟ منم خوبم ینی برنامه ریزیت برا درست تو دهلیز سمت چپم دقیقا تو امتحانایی دیگه هه آره به ارواح گالیله برا خاطر امتحانا خودت گفتم م م میخواستم بگم سلامتی که اصلا سلامتی حاصل نیست دندونان درد میکنه تو دهنم پر زخمه ه ه هیچی نمیتونم بخورم دیروزم از صبح رگ گردنم بلند شده اصن نمیتونم به سمت چپم نگاه کنم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ ســنامعـــه تابـلـــوعــــه؟؟ سنـــام حمیـــتِ متلقـــب من اون نیستم ، اون من نیست نه تابلو نیس.... فقط خیلی تالبوئه بوشه خو چرا میزنی...حمید تو نیستی..تو هم حمید نیستی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منم خوبم ینی برنامه ریزیت برا درست تو دهلیز سمت چپم دقیقا تو امتحانایی دیگه هه آره به ارواح گالیله برا خاطر امتحانا خودت گفتم م م میخواستم بگم سلامتی که اصلا سلامتی حاصل نیست دندونان درد میکنه تو دهنم پر زخمه ه ه هیچی نمیتونم بخورم دیروزم از صبح رگ گردنم بلند شده اصن نمیتونم به سمت چپم نگاه کنم نههه الان تو فرجه هام واسه همه امتحانام زمون کافی دارم جز دو تاش ک پشت سر همه(12 و 13 خرداد) اونوقت کم میام آخی..برو جاهایی که تو دهنت زخمه جوش شیرین بریز روش. اولش بدجور میسوزونه ولی عوضش خوبه خوب مشن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده