Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای بابا خب منم برم دیگه شب خوش قاسم و وحید شبتون خوش بازم تاکید میکنم که جفتتون امشب ما رو دعا کنید 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شبت بخیر [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] Cs : Counter Strike إإإ کانتر بازی وحید منم قدیما با بچه ها میزدیم لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای بابا خب منم برم دیگهشب خوش قاسم و وحید شبتون خوش بازم تاکید میکنم که جفتتون امشب ما رو دعا کنید شب بخیر من دعا کنم بر عکس میشه ... إإإ کانتر بازی وحید منم قدیما با بچه ها میزدیم شبا خوابم نمیبره هیچوقت بازی میکنم گاهی وقتا ! 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید عزیز دلم نگران رشته و اینا نباش منم تموم تابستون منتظر بودم کرج قبول بشم موقع اعلام نتایج یهو با دیدن یزد شوکه شدم و الان فکرشو میکنم میبینم قسمت بوده یزد خودمون باشم و خدا هر چی صلاح باشه همونو واست مقدر میکنه و نگران هیچی نباششبتم خوش 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وحید تو دعا کن من دعاتو قبو ل دارم خدایا دعاهای وحید رو مستجاب بفرما:girl_angel: 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شبت خوش وحید کانتر بازی میکنی جای مارو هم خالی کن 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ وحید تو دعا کن من دعاتو قبو ل دارمخدایا دعاهای وحید رو مستجاب بفرما:girl_angel: اونی که اون بالاس قبول نداره انگار شبت خوش وحیدکانتر بازی میکنی جای مارو هم خالی کن خوب بخوابی شبت بخیر/ باشه ! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همه ... وحید مثل اینکه کانتر منظورت بوده!!! نه بابا من اهل بازی کامپیوتری نیستم! خلاف سنگینم قارچخور بود اونم واسه دهه 60 بود! قاسم جان رتبت چند بود مگه؟ یعنی منم همین پاکدشت قبول شم دیگه!؟ 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همه ... وحید مثل اینکه کانتر منظورت بوده!!! نه بابا من اهل بازی کامپیوتری نیستم! خلاف سنگینم قارچخور بود اونم واسه دهه 60 بود! قاسم جان رتبت چند بود مگه؟ یعنی منم همین پاکدشت قبول شم دیگه!؟ سلام قارچ خورو عاشقشم من 26 شدم پارسالاش با رتبه بالای 26 هم قبول شده بودن کرج از شانس من قبول نشدم و خب شبانشم نزدم و تربیت مدرسم دور بود و یزد انتخاب دومم بود حمید تو کرج نیاری مدرس رو شاخشی خونتون شما تهرانه یا کرج لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همه ... وحید مثل اینکه کانتر منظورت بوده!!! نه بابا من اهل بازی کامپیوتری نیستم! خلاف سنگینم قارچخور بود اونم واسه دهه 60 بود! قاسم جان رتبت چند بود مگه؟ یعنی منم همین پاکدشت قبول شم دیگه!؟ سلام/ من تو رو با HAMID Shahrsaz اشتباه گرفتم یه لحظه :| 1 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب این ک طبیعیه!دقیقا مث این میمونه ک ماشینتو ببری کارواش..بعدش عرض ایکی ثانیه همچین بارونی میاد ک انگار ماشین از بدو تولدش روی آب به خودش ندیده امروز هم گفتم بعد از یک سال و اندی یه دستی به ماشین بکشم بیچاره رو! نمیدونید تا ظهر که من ماشینو شستم چه آفتاب تندی بود!!! رضا جان موفق باشی انشالله! وقت کردی جواب اس مس ما رو هم بده دکتر! کدوم اس مس؟ یه دونه بود جواب دادم که! به نظرم یه شبانه کرج هم بزنی ضرر نداره، خدا رو چه دیدی، شاید 22 نفر بیشتر روزانه نگیرن این سه تا!! 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز هم گفتم بعد از یک سال و اندی یه دستی به ماشین بکشم بیچاره رو! نمیدونید تا ظهر که من ماشینو شستم چه آفتاب تندی بود!!! کدوم اس مس؟ یه دونه بود جواب دادم که! به نظرم یه شبانه کرج هم بزنی ضرر نداره، خدا رو چه دیدی، شاید 22 نفر بیشتر روزانه نگیرن این سه تا!! خوبه..به زندگی امیدوارم میشم. غیر من کسایی دیگه هم هستن ک تا این حد خوش شانس باشن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلامم 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یادم باشه سحری بیآم صندلی داغ سوال پیچت کنم 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کاش باران بودم دقیقا می گذاشتم روزی که چترت را جا گذاشتی می باریدم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آسمان بارانيست... همگي ميگذرند... چتردارن به دست... تانباردباران"برسروصورتشان... اما........... من تنهاورها زيراين سقف سياه مينشينم بي تو... وبه تو....مي انديشم... 4 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آسمان بارانيست... همگي ميگذرند... چتردارن به دست... تانباردباران"برسروصورتشان... اما........... من تنهاورها زيراين سقف سياه مينشينم بي تو... وبه تو....مي انديشم... الهه تو که با خودت چتر نیاوردی 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همگی یه شب من نبودم،هیشکی نیومدااااا مگر خودم بیام شلوغش کنم اینجا رو بچه ها تا دوشب نیستم راستی دوستان من سه شنبه یه جلسه دارم درباره فیلنامه نویسی ومستند سازی دوستانی که میتونن کمکم کنن که تو این جلسه کم نیارم وبتونم خوب حرف بزنم،دستاشون بالا میخوام حالشونو بگیرماااااااا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده