Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 15 مرداد، 2013 سلام دوستان الهه حنانه درس داره! حنانه جون برو به مشقات برس! 3
soil eng 17164 ارسال شده در 15 مرداد، 2013 سلام دوستان الهه حنانه درس داره! حنانه جون برو به مشقات برس! سلام آره... خسته نباشی منم باید این هفته رو بشینم از صب تا شب با برنامه درس بخونم هیچی هیچی نخوندم این ترم:icon_pf (34): 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 15 مرداد، 2013 صبا که تهنام سرعتم خوبه! شبا که میخوام گپ بزنم سرعت افتضاح میشه! الهه تو هم باید بری مرخصی برگه مرخصیت رو بیار امضا کنم ... چند روزم تشویقی میزنم! این چند روزه خوب فعالیت اسپمینگ کردی! باید بری مرخصی حتما! 4
soil eng 17164 ارسال شده در 15 مرداد، 2013 صبا که تهنام سرعتم خوبه!شبا که میخوام گپ بزنم سرعت افتضاح میشه! الهه تو هم باید بری مرخصی برگه مرخصیت رو بیار امضا کنم ... چند روزم تشویقی میزنم! این چند روزه خوب فعالیت اسپمینگ کردی! باید بری مرخصی حتما! من ک از فردا دیگه یونی نمیرم... وقت گافی واسه درس و نت هم دارم مرخصی اجباری میدی؟نمیخوام خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 مث همیشه نزدیک ظهر-شب فقط در حد یکی دو ساعت میام همش 13 واحدم خو بریم.... شبت بخیر 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 15 مرداد، 2013 اصلا حال میده ایام امتحانات بچه ها، در اینجا رو ببندیم! و بخندیم! 13 واحدم 13 واحده! باشه شبت بخیر 4
mani24 29665 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 مردان هم قلب دارند.... فقط صدایش..یواش تر از صدای قلب یک زن است.... مرد ها هم در خلوتشان برای عشقشان گریه میکنند....شاید ندیده باشی.. اما همیشه اشک هایشان را در آلبوم دلتنگیشان قاب میکنند.. هر وقت زن بودنت را میبینم.. سینه ام را به جلو میدهم..... صدایم را کلفت تر میکنم... تا مبادا... لرزش دست هایم را ببینی... مرد که باشی... دوست داری....از نگاه یک زن مرد باشی...... نه بخاطر زورِ بازوها! مثل تو دلتنگ میشوم.. ولی.گریه نمیکنم... بچه میشوم.... بهانه میگیرم... تو این هارا خوب میدانی.... تمام آرزویم این است که سر روی پاهایت بزارم.... تا موهایم را نوازش کنی.. دوست دارم بدنت را بو کنم... عاشق بویِ موهایت هستم! من بیشتر از تو به آغوش نیاز دارم..... چون وقت تنهاهیم....خاطره ی تو مرا امیدوار میکند....به همه ی دنیا! تا برای خوشبختیت....لبخندت...آرامشت. ...تلاش کنم من مرد بودنم را مدیون زن بودنت هستم!.. این بود قسمتی از درد دل مردانه... تو فقط این هارو میفهمی....با زن بودنت!... 4
mani24 29665 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 قاسم اعصاب مصاب نداریااا!خو زودتر بیا سلام الهه عزیز من هستم بقیه رو................ 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 قاسم اعصاب مصاب نداریااا! خو زودتر بیا قاسم از همون بچگیش اینطوری بود! 3
soil eng 17164 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 سلام الهه عزیز من هستم بقیه رو................ سلام مانی خوبی؟ قاسم از همون بچگیش اینطوری بود! اعصاب نداشت؟ یا همیشه دیر میکرد؟ سلام 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 سلام مانیخوبی؟ اعصاب نداشت؟ یا همیشه دیر میکرد؟ سلام ممنونم تو چرا ایقدر امپرت ت بالاست نا سلامتی مدیری 3
soil eng 17164 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 ممنونم تو چرا ایقدر امپرت ت بالاست نا سلامتی مدیری هوم؟ آمپر منو میگی یا قاسم رو؟؟ نتم هم قطع میشه 3
mani24 29665 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 هوم؟آمپر منو میگی یا قاسم رو؟؟ نتم هم قطع میشه امپر شمارو می گم قاسم بنده خدا امپر نداره که 3
soil eng 17164 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 امپر شمارو می گم قاسم بنده خدا امپر نداره که ئه! تو ک هنو امپر واقعی منو ندیدی! اونقت چی میگی:icon_pf (34): این نت منو امروز کلافه میکنه..میدونم دیگه 2
soil eng 17164 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 علیک سلام مگه ما و مخصوصا من چیکارت کردیم؟؟؟؟هاااااا ها هاااا؟ وای چخده من خوابم میاد:th_scratchhead: 3
ارسالهای توصیه شده