vergil 11695 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 واقعا؟نمیشه ی کاری کنی برم کرج؟ همش 3 هفته خوب خوندم:icon_pf (34): والا این چن روزه که با دوستم که رتبه خوبی اورده همش پیش اساتید و مشاور میریم برا انتخاب رشته ش! و معمولا همگی واسه خاک شناسی: اول دانشگاه صنعتی اصفهان بعد کرج بعد شاهد تهران بعد ارومیه بعد تربیت مدرس بعد همدان و بعد تبریز رو مناسب تر میدونستن.. از نظر اساتید... خب ایشالا سال بعد منم سال دوم خوندم و قبول شدم تربیت مدرس تخصصی ارشد و دکترا میگیره و بودجه ای که واسه کارای پژوهشی دانشجوهاش میذاره بیشتر از سایر دانشگاهاس 2
soil eng 17164 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 خب ایشالا سال بعد منم سال دوم خوندم و قبول شدمتربیت مدرس تخصصی ارشد و دکترا میگیره و بودجه ای که واسه کارای پژوهشی دانشجوهاش میذاره بیشتر از سایر دانشگاهاس اهوم...حتما ی مصلحتی توش هست دیگه... آره و همچنین آینده شغلیش در صورتی ک ادامه بده تضمینه...) 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 چند صفحه جا موندم! آره قاسم جان منم بخاطر همین دومی رو زدم مدرس!!!! وحید جان یه سوال پرسیده بودی! که انگار من قبلا در جریان بودم! سی اس چی هست حالا؟ باید نصب میکردم؟ در جریان نبودما! روشنم کن 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 فوتوشابو فکر کنم وحید منظورشه حمید فوتوشاب بلد نیستی نصب کنی 2
soil eng 17164 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 جمع بندی نهایی: خودمونو ادیت نکنیم..خلا علمی رو میشه با چن تا کتاب خوندن برطرف کرد... امیدوارم هرچی به صلاحمونو تو همون مقطع و مکان قرار بگیریم. دوستیا با اجازتون من جمع کنمو برم ... :icon_pf (44): 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 ببین قاسم انقدر بهم میگی اسپم میکنی،منم دیگه حرف نمیزنم اسپمرترین کاربرو آخر هرسال به انتخاب کاربرا انتخاب میکنن از حالا جزو کاندیداهاش هستی جدا از شوخی پستای تو بیشتر اشعار و جمله های زیباست و خداییش اسپم نیست 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 دوستیا با اجازتون من جمع کنمو برم ... :icon_pf (44): شبت خوش ولی ظهرم که رفتی خوابیدی چجوری باز الان که سرشبه خوابت میبره 1
soil eng 17164 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 شب خوش الهه جان شبت خوش ولی ظهرم که رفتی خوابیدی چجوری باز الان که سرشبه خوابت میبره گفتم جمع کنمو برم! نگفتم میرم لالا خواب ظهر رو معمولا باید داشته باشم! ولی شب چرا کسی باور نمیکنه حداقل یه ساعت وول میخورم تا چشام گرم شه و ... 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 ممنون قاسم یه کم دیگه درباره اسپمر بودن من میگفتی بعد تعریف میدادی 1
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 گفتم جمع کنمو برم! نگفتم میرم لالا خواب ظهر رو معمولا باید داشته باشم! ولی شب چرا کسی باور نمیکنه حداقل یه ساعت وول میخورم تا چشام گرم شه و ... وقتی خوب خسته باشی و بخوابی همون لحظه خوابت میبره شبت مستدام ممنون قاسم یه کم دیگه درباره اسپمر بودن من میگفتی بعد تعریف میدادی اسپمر مثبتی هستی کلاً 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 من برم سنگین ترم! قاسم جون شب بخیر الهه و حنانه و وحیدی که احتمال میدم یه ساعت دیگه بیاد هم شبشون بخیر 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 ای طبیب زخمهای بی علاج ای قرار بی قراری ها بیا کس نمی فهمد زبانِ زخم را ای دوای زخم کاری ها بیا ! کفش های اتشینت در بغل باز می دانم که در خوابم هنوز تاول دستم نشان دست توست بی قرار وگیج و بی تابم هنوز ! من درختِ شعر نابت میشوم سایه سارِ واژه وارسته ات فال می گیرم خیالِ خویش را در نگاهِ بیقرار و خسته ات ! قایق دریای ذهنت می شوم تا کران بی کران هر نورد گو به خشم آید همه امواج ها جان سپر می سازم از بهر نبرد ! 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 اسپمرهای عزیز گاها اینجا هم اسپم کنید (معقول اسپم کنید) تا بالا بیاد! انتخاب موضوع مسابقه عکس تالار کشاورزی با شما !!! 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 حمید از صمیم قلب آرزو میکنم که بین اینایی که انتخاب کردی،بهترینشو قبول بشی بیخودی فکرت رو درگیر نکن مطمئنا لایق بهترین هایی داداشی شب خوبی داشته باشی 2
vergil 11695 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 من برم سنگین ترم! الهه و حنانه و وحیدی که احتمال میدم یه ساعت دیگه بیاد هم شبشون بخیر شبت بخیر [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] Cs : Counter Strike 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 حمید انقدر اسپم میکنم که از صدر هم پایین تر نره ما کارمون رو خوب بلدیم 1
ارسالهای توصیه شده