soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه دیگه نمیتونمم... چشام داره بسته میشههه:obm: فهلنی قاسممم:dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مگه کوه رو جابجا کردی که خسته ای برو بخواب رفرش که شدی برگرد 3 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از امروز رسماً کار پایان ناممو شروع کردم! وسط تابستون گرما گرما، بعد که ما یه روز اومدیم بریم تو باغ کار کنیم یهو باد و طوفان و بارون و سیل و همش ریخت رو سرمون! کارم که تموم شد هوا هم خوب شد 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ از امروز رسماً کار پایان ناممو شروع کردم! وسط تابستون گرما گرما، بعد که ما یه روز اومدیم بریم تو باغ کار کنیم یهو باد و طوفان و بارون و سیل و همش ریخت رو سرمون! کارم که تموم شد هوا هم خوب شد سلااام بسلامتی... خب این ک طبیعیه! دقیقا مث این میمونه ک ماشینتو ببری کارواش..بعدش عرض ایکی ثانیه همچین بارونی میاد ک انگار ماشین از بدو تولدش روی آب به خودش ندیده سلامممم عزیزممم سلام سلام بر همگی سلام بدری جان 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همه دوستان حالتون خوبه؟ بچه ها امشب منو هم دعا کنید خیلی شب خوبیه 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدایا آرزو می کنم ، آنچه را آرزو کنم ، که تو دوست داری و آن آرزو را اجابت نمایی که نیک فرجامم نماید . لیله الرغائب شب آرزوهاست برای اجابت آرزوهای هم آرزو کنیم . . . 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همه! میبینم که خلوتیده اینجا!!! رضا جان موفق باشی انشالله! وقت کردی جواب اس مس ما رو هم بده دکتر! حنانه جان محتاجیم به دعا! 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام حمید خوبی؟ بابا حمید تحویل نمیگیری 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام الهه جان حال شما؟ خوبی آبجی؟ 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیتونم تحویل بگیرم! الان میخوام انتخاب رشته (انتخاب دانشگاه) کنم! هی قطع میشه! دست خودم نیست! الهه چرا 6 تا؟ کجاها حالا؟ 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام الهه جانحال شما؟ خوبی آبجی؟ مرسی عزیزم خودت خوبی؟ از قاسم چخبر؟ همه رفتن تو ترک اسپم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نمیتونم تحویل بگیرم! الان میخوام انتخاب رشته (انتخاب دانشگاه) کنم! هی قطع میشه! دست خودم نیست! الهه چرا 6 تا؟ کجاها حالا؟ خو فقط ارومیه رو میخواام! هر 6 تاش ارومیه س..3 تا روزانه 3 تا شبانه.. احتمال قبولیم در حد اپسیلونه...ولی اگه رتبه های برترمون برن شهر دیگه واسه ما جا باز میشه.. میخوان بمونن قربونش برم امسال ظرفیت رو خیلی کم کردن.. پارسال شیمی خاک 6 نفر ورمیداشت امسال شده 2 نفر.... و سایر گرایش ها...:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خدارو شکر قاسم که اصلا معلوم نیست کجاست فکر کنم رفته جعبه ابزار بگیره 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عیب نداره الهه! تو هم مثل من یه سال تحمل کن! کار کن! یه قرون در نیار! کنکور بده واسه تک رقمی! بعد ضد حال بخور .. بشو 23! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حنانه چه خبر از امتحانا؟ آمادگی کامل که داری نه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده