seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همگیبنده قدم رنجه کردم وافتخار دادم که از حضور بنده فیض ببرید ومحفل را منور نمودم خب سلام بر مهمان عزیز که حضورش احساس میشه رفیق دم در بده بفرمایید تو سلام مرتضی خوبی؟ منم هندونه میخواممممممممم باشه قاسم حالا با جملات مانی میخندی آره؟ جناب مهدی شما چرا میخندی هان؟ مانی الکی عذر خواهی نکن که جواب کلوخ،سنگه حمید تو هم حسابت جداست بدری جونم ومتین جون،خودم حالشونو میگیرم من به حال اون کمک داور خندیدم که تو کیته انضباطی میخوام محرومش کنم وگرنه ما به خانومای گل جسارت نمیکنیم 5 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینجا خصوصا تالار ما هیچ آقایی به هیچ خانومی و برعکس جسارت نمیکنه ! فقط شوخی و صحبت های دوستانه صورت میگیره. راستی امشب خبری از بعضی ها نیست! قرار بود به یک اتفاق نظر برسیم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها. اینجا چخبره؟ چی شده کی چی گفته و چی شده؟ 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام و شب همگی خوش ینی حنانه جون مانی و حمید ول کن فقط حال این قاسم جا بیار سلام بدری خانم من مگه چبکار کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام الهه هیچی صحبتای دوستانه بوده ... تا گفتم خبری از بعضی ها نیست اومدیا! حلال زاده ای! 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بدری خانم من مگه چبکار کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام شوخی کردم بابا هم من هم مانی 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها.اینجا چخبره؟ چی شده کی چی گفته و چی شده؟ سلام صفحات قبلو بخون این دوست واقعا نازنینت مانی با جملات زیبا و گهربارشون این محفلو منور و نورانی کردن و همگی فیض بردیم 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان امشب یه جووووووووووری هستین 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه جوری حنانه جان؟ دوستان یادتون نره موضوعات مسابقه عکس رو پیشنهاد کنید! اگه پیشنهادی برای مسابقه عکس دارید بگید! موضوع برسونید. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام الهههیچی صحبتای دوستانه بوده ... تا گفتم خبری از بعضی ها نیست اومدیا! حلال زاده ای! اوورهههه امروز هم حسابی خسته شدم.هم خیل خوش گذشت.. هم سر درد شدم...هم الان خوب شدم.. اصلا اوضایی بوداا سلامصفحات قبلو بخون این دوست واقعا نازنینت مانی با جملات زیبا و گهربارشون این محفلو منور و نورانی کردن و همگی فیض بردیم مانی؟ مگه چی گفته؟ معمولا شعرها خوبی میزاره و مشکلی هم ندارن دوستان امشب یه جووووووووووری هستین چجوری هستن؟ منم حس میکنم امشب همه یجورین! والا 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چجوری هستیم حنانه الهه خودت صفحات قبلو بخون میفهمی حمید موضوعاتو بگیر نظر سنجی بذار منتظریم:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه ها این قشنگه؟ http://www.noandishaan.com/upload/images/wyu34hqdvjpqjaghlgz.jpg 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فکر کنم این حس اینجا یجوریه ناشی از منه! احتمالا من امشب بمیرم! طعمه مسموم واسه موش درست کردم! بدون رعایت احتیاط های لازم! نه دستکش نه ماسک! فکر میکنم زیادی گاز فسفین تنفس کردم! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چجوری هستیم حنانه الهه خودت صفحات قبلو بخون میفهمی حمید موضوعاتو بگیر نظر سنجی بذار منتظریم:gnugghender: نمیترکی ک بگی چی بوده من دستم بندههه نمیتونم برم جای دیگه رو بخونم فهلا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بچه ها این قشنگه؟http://www.noandishaan.com/upload/images/wyu34hqdvjpqjaghlgz.jpg آخی....همش خاطره س واستون هااا فکر کنم این حس اینجا یجوریه ناشی از منه!احتمالا من امشب بمیرم! طعمه مسموم واسه موش درست کردم! بدون رعایت احتیاط های لازم! نه دستکش نه ماسک! فکر میکنم زیادی گاز فسفین تنفس کردم! عوض من یکی بخوابون دم گوشت ک اولا دیگه اون جمله بالارو تکرار نکنی و ثانیه بدون رعایت احتیاط های لازم کاری رو انجام ندی... چن وقت پیش میخواستم ی تاپیک در مورد خطرات کشاورزی و ...و اصو کار بزنما.. ولی بعد پشیمون شدمممم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم جان تو همش عجله میکنییییییییییییی! خب حتما منتظر نظرات دیگران هم هستم دیگه! الهه حنانه سحر (اگر امشب بیاد که فکر کنم رفت) مرتضی و همچنین بچه های غیر کشاورزی هم اگر نظری بدن خوشحال میشیم! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حنانه دهنم آب افتاد! مخصوصا اون دوغ! شام امشبت بوده!؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عوض من یکی بخوابون دم گوشت ک اولا دیگه اون جمله بالارو تکرار نکنی و ثانیه بدون رعایت احتیاط های لازم کاری رو انجام ندی... چن وقت پیش میخواستم ی تاپیک در مورد خطرات کشاورزی و ...و اصو کار بزنما.. ولی بعد پشیمون شدمممم زدم تو چشم! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا میگم چه جوری هستین: حمید:imoksmiley:معلوم نیست با خودش چند چنده الهه:brodkavelarg:یا میخواد حمیدو بزنه یا قاسم رو قاسم::gnugghender:همچنان درگیر با پست جدید خودم:ترکیبی از تمام شکلک ها 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم جان تو همش عجله میکنییییییییییییی! خب حتما منتظر نظرات دیگران هم هستم دیگه! الهه حنانه سحر (اگر امشب بیاد که فکر کنم رفت) مرتضی و همچنین بچه های غیر کشاورزی هم اگر نظری بدن خوشحال میشیم! نظر من نظر جمعه! هر چی بچه ها توافق کنن منم موافقم زدم تو چشم! من گفتم گوش...نه چشم ولی دستت مرسی لازم بود 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حنانه دهنم آب افتاد!مخصوصا اون دوغ! شام امشبت بوده!؟ آره غذای سلف بوده ترکیبی از عدس پلو وزرشک پلو با مرغ کلا همه چی پلو 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده