Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 حمید خب یه چند تاشونوبفرست اینور آقا نیست حالا وسط امتحانا پاشم برم کجا اخه؟ اصن منم شرکت نمیکنم 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 خب موضوع بگیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد! 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 خب پس بذار شب همه بیان که با هم یه فکری کنیم برای موضوع خوبه؟ راستی الان سایت دانشگاه تعطیل میشه من کم کم باید برم شب میام 4
mani24 29665 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﮔﻞ ﺩﻧﻴﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻧﻪ … ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﺪ ! ﭘﺮﭼﻢ ﻛﻤﻚ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﺎﻻﺳﺖ … ﺑﻌﻠﻪ ﺍﻓﺴﺎﻳﺪﻩ ((((((((- 4
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﮔﻞ ﺩﻧﻴﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻧﻪ … ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﺪ ! ﭘﺮﭼﻢ ﻛﻤﻚ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﺎﻻﺳﺖ … ﺑﻌﻠﻪ ﺍﻓﺴﺎﻳﺪﻩ ((((((((- 2
mani24 29665 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 ﺩﺧﺘــﺮﻩ ﻫﯿﮑﻠِﺶ ﻣﺜﻠﻪ ﭘﺎﻧﺪﺍﯼ ﮐﻮﻧﮓﻓﻮ ﮐﺎﺭﻩ ، ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺗﻮ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻠﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪ : "ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻇﺮﯾﻔﻢ ﮐﻪ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻧﮕﺎﻩ ﺳـــﺮﺩ ﻣﯽﺷﮑﻨﻢ !"... ﯾﮑﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﻪ : ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﺗﺒـــﺮ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ﺍﻓﺸﺎر که هیچی با کمان دامول ﻫﻢ ﻧﻤﯽﺷﮑﻨﯽ ! ﺑﺮﻭ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺭﺍﺣﺖ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺑﺮﺱ 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 مانی 80 درصد کاربرای نواندیشان دخترن! عجب جرئتی داری! الان شب میان دستشون به تو نمیرسه که! منو خفه میکنن! 3
Matin H-d 18147 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﮔﻞ ﺩﻧﻴﺎ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺍﻣﺎ ﻧﻪ … ﺻﺒﺮ ﻛﻨﻴﺪ ! ﭘﺮﭼﻢ ﻛﻤﻚ ﺩﺍﻭﺭ ﺑﺎﻻﺳﺖ … ﺑﻌﻠﻪ ﺍﻓﺴﺎﻳﺪﻩ ((((((((- 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 اوه اوه مانی جمع کن بریم! صاحابش اومد! :banel_smiley_52: 2
mani24 29665 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 مانی 80 درصد کاربرای نواندیشان دخترن! عجب جرئتی داری! الان شب میان دستشون به تو نمیرسه که! منو خفه میکنن! راست می گی حمید به اینجاش فکر نکرده بودم یه نکته جالب تا حالا دقت کرده بودید که کلمه ی زندگی با زن شروع میشه و کلمه ی مردن با مرد 2
mani24 29665 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 اوه اوه مانی جمع کن بریم! صاحابش اومد! :banel_smiley_52: نه بابا برگردوندم خیالت راحت 2
mani24 29665 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 حمید جان فعلا بحت و عوض کنیم تا خلوت شد برمی گردم سر اصل مطلب ســوار تاکســـی بــودم رانـنــده تـاکســـی گفــ پـول خــورد داشــته باشــیـدا.!!!!!!!! راننــده از ایــن سبــیل کلفتـــای کچـــل بـــود ! حـالا مگــه کســـی جــرات داشــت پـول خــورد نــداشــته بــاشـــه؟! نفــر اول یــه دو هـــزاری داد راننـده شــاکی شــد گفــت عــاقــا مگــه نگــفتــم خــورد بـده؟؟؟!!! نفـــر بـعــدیــم یــه دو هـــزاری داد ، راننـــده یــه نگــاه تنــدی بـش کـــرد بـش گفــ تـو کــه پول خـــورد نــداری واســه چــی ســـوار میشــــــــــی؟؟؟ هـــــــــان؟؟؟؟ نفــر ســـوم کــه خــواســت پیــاده بــشه یــه پنــج هـــزاری داشــــت!! اووووف اووووف بـا تــرس و لرز داد راننــده بـا هـــزار معـــذرت خـواهــی کــه بــه جــون بچـــــــم اگــه میــدونســتم خــورد نــدارم غلـــط میکـــــردم ســوار تاکســـــــی بشـــم!! راننده کـــم مــونده بــود دنبالـــش کنـــه بزنـــدش! مســافر از ترســش خــودش پنـــج هزاریو داد گفــت اقا اصــن باقیـــش بــرا خــودت و در رفـــت !! دیگـــه نــوبت رســیده بود به مـــن!!!!! یــه نگــاهـــی بــه پولام کـــردم دیــدم وای یــا جــد بــی بــــی گلابتــون فقــط یـه ده هـــزاری دارم!!! بـه خــودم گفتـــم مـــرد ایــن راننـــده کــه مــن میبـینــم داره خــون از چشــماش میــچکه حتمــــا منـــو میخـــــــــــــوره وقتـــی بدونه ده هـــزاری دارم :| دیگه اخر خــط بـود هیـــچ راه فـــراری نــداشتـــــم ): با تـرس و لـرز پولــــو از جیبـــم درآوردم به طرف راننده گرفتم گفتم الانه که بخـــورتــم پولو گرفت یه نگاهی کرد داد زد : »»» ایــــــــــــــــــــــن چیـــــــــــــــــــــه؟ ؟؟؟؟؟؟؟««« گفتم : ددددد ده هزار تومن!!!! اصــن وا نستـــادما در رفتــــم هـــرچـــی بعدش داد زد جـــوووون بیا باقـــــی پولتــ D: فکـ کنــم حــرکتـــم در راستــای حفظ جانــم منطقـی بود 4
Matin H-d 18147 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 اوه اوه مانی جمع کن بریم! صاحابش اومد! :banel_smiley_52: راست می گی حمید به اینجاش فکر نکرده بودم یه نکته جالب تا حالا دقت کرده بودید که کلمه ی زندگی با زن شروع میشه و کلمه ی مردن با مرد نه بابا برگردوندم خیالت راحت 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 مانـــــــی اگه من جات بودم میگفتم حاجی الان 2 تا دوهزاری گرفتی و یه پنجی! دمت گرم این دهی ما روب گیر 9 تا بده که مشکلی پیش نیاد! بابا فیلمشونه اینا! 2
mani24 29665 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 خندیدن داره اون نگاهی که شما دارین می کنید من اصلا یادم رفت برای چی تو این تالارم 1
mani24 29665 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 مانـــــــی اگه من جات بودم میگفتم حاجی الان 2 تا دوهزاری گرفتی و یه پنجی! دمت گرم این دهی ما روب گیر 9 تا بده که مشکلی پیش نیاد! بابا فیلمشونه اینا! باور کن تا خود خونه رو یه سره دویدم به این چیزا فکر نمی کردم با اون بلایی که سر اون دوتا مسافر اورد همش تو این فکر بودم چه جوری دررم 2
ارسالهای توصیه شده