Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 سلام. نصفه شب همگی بخیر ... قاسم باید دسترسیت درست شده باشه دیگه! کجا رفتی غیب شدی نه درست نشدهجاهایی که الهه قبلا گفت واسم توی منابع طبیعی نیومده 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 تا فردا صبح درست میشه تحمل داشته باش قاسم جون! جواب سوالم چی شد!؟ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 الهه پس چی؟میخوای بزاریم حشرات و نزدیکان!؟ نه همون حشرات خوبه!! 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 تا فردا صبح درست میشه تحمل داشته باش قاسم جون! جواب سوالم چی شد!؟ من چشمم آب نمیخوره درست بشه جواب سوالت اینه که یه سری اسیدها ریشه ترشح میکنه که روی باکتری های تثبیت کننده نیتروژن خاک تاثیر منفی داره و باعث کاهش فعالیت این باکتری ها میشه توی منابع من اومده که ریشه سه گونه راش،افرا و توس اسیدکلروژنیک و گالوتانن ترشح میکنن که مقدارش در توس که یه سوزنی برگه بیشتره و احتمالا کاج هم که سوزنی برگه همینارو ترشح بکنه یه جای دیگه هم خوندم به طور کلی گیاهان موادی همچون آلکالوئید ها ، کینون ها،روغن های فرار،گلیکوزید ها و فلاونوئیدها ترشح می کنن که باعث آللوپاتی میشن و مانع تغذیه پروانه ها از گیاهان میشن شرمنده حمید من همینارو پیدا کردم یه جزوه کاملتر اکولوژی داشتم متاسفانه پیش دوستمه داخل اون کاملتر فکر کنم نوشته 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 الهه جون مرسی قاسم جان. از منم سوال کرده بودن! من خودم فکر نمیکنم دقیقا کشف شده باشه چه ماده ایه که این خاصیت رو ایجاد بکنه! احتمال زیاد تاثیر و برهمکنش چند ماده با همه! لطف کردی! راستی حشرات نباشه چی باشه!؟ من میخوام تالارمون دوباره به رکود نره! 3
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 الهه جون راستی حشرات نباشه چی باشه!؟ من میخوام تالارمون دوباره به رکود نره! چی شد خندیدی؟؟ شرکت کننده داشته باشه موضوش خوبه... حنانه ک از الان رفته دنبال حشره!!! الهه میدونم به حرفم گوش میدی! : حق رفتن نداری! باشه حداقل بحرفین.... 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 الهه جون مرسی قاسم جان. از منم سوال کرده بودن! من خودم فکر نمیکنم دقیقا کشف شده باشه چه ماده ایه که این خاصیت رو ایجاد بکنه! احتمال زیاد تاثیر و برهمکنش چند ماده با همه! لطف کردی! راستی حشرات نباشه چی باشه!؟ من میخوام تالارمون دوباره به رکود نره! خواهش میکنم همینارو من پیدا کردم کشف شده !یکی از همین اسیدها یا مواده حشره کوچیکه و به سختی بشه عکس گرفت و همه عکس اینترنتی میدن بهتره یه موضوع درشت تر انتخاب کنیم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 حشره کوچیکه و به سختی بشه عکس گرفت و همه عکس اینترنتی میدن بهتره یه موضوع درشت تر انتخاب کنیم پس میریم سراغ موضوع بعدی،ک نزدیکان تازشم خیلیم درشته! خوبه؟ 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 الهه جون حشره ها خواستن بخوابن منم خوابم میومد قرار شد فردا باهام همکاری کنن شب همگی خوش 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 موضوع درخت(جنگل)،ماهی(شیلات)،بیابان(مرتع و آبخیز)باشه ما منابع طبیعی ها حالشو ببریم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 حنانه ک رفت... اعتبار نت حمید هم تمومید...گفت بجاش ازتون خدافظی کنم. منم برممم قاسم توام کرکره رو بکش پایین فردا در مورد موضوع مسابقه میحرفیم شب همگی خووووش 3
vergil 11695 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 شب همگی خووووش شب همگی خوش [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] خوب بخوابی خواب هم ببینی شب بخیر/ 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 تازه من میخواستم در مورد ایده بکرم صحبت کنم، ظهر بهت گفته بودم الهه ، کجا همتون یهو غیب شدین حمیدم مثل من همش اعتبار نتش تموم میشه:icon_pf (34): 3
ارسالهای توصیه شده