soil eng 17164 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 دوستان دوستان منم شبی خوش رو براتون ارزومندم این چند روز و چند شب مزاحم شدیم دیگر چاره ای نبود باید تحمل میکردین دگر از فردا میرویم سی خودمان... بشینیم سراغ درس و مشقمون از اشنایی با دوستان الهه جون حنانه جون اقا قاسم اقا حمید و دیگر دوستان خوشبختم شبتون بخیر شبت بخیر متین جونمممم ما هم خوشحالیم خیلی خیلی بیشتر 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 متین جون منم واقعا خوشحال شدم ولی حتما بیا سر بزن دلمون برات تنگ میشه بچه ها شرمنده امشب نتونستید از حضور من زیاد فیض ببرید 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 پلاریس جون جملت خیلی زیبا بود واقعا ممنون عزیزم درسته اسمش محفل کشاورزیه اما همیشه درش برا عزیزانی چون شما بازه قابل توجه متین جان بدری جان فرانه جان(امیدوارم درست گفته باشم) سحر جان و بقیه جان ها وحید خان مهدی خان مانی خان و بقیه خان ها 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 شب همگی خوش وحید شب تو هم خوش یه کم ویولن بزن اگه آهنگشم داری،به منم بده الهه جونی شب خوش حمید که فقط پایینی شب خوش 1
vergil 11695 ارسال شده در 11 مرداد، 2013 [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]نه به خاطر شعر نه به خاطر جور ديگر زيستن خانه من براي دو نفر کوچک بود به همين خاطر تنها ماندم...! 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 بچه های کشاورزی خواب موندن من اومدم کرکرشونو دادم بالا سلام سلام به همگی 3
mani24 29665 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 بچه های کشاورزی خواب موندن من اومدم کرکرشونو دادم بالا سلام سلام به همگی سلام خوبی منم هستم ....................... 3
mani24 29665 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 ماه من پرده از آن چهره ی زیبا بردار تا فلک لاف نیاید که چه ماهی دارد... [TABLE=class: ncode_imageresizer_warning, width: 640] [TR] [TD=class: td1, width: 20][/TD] [TD=class: td2][/TD] [/TR] [/TABLE] 3
mani24 29665 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 اره این که خوبه خوشحالم که عین خودم حواست جمع ممنونم .............. 2
mani24 29665 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 ترجمه جملات آقایان چه جالب . بعد چی شد؟ ترجمه : هنوز داری حرف می زنی؟ بس کن دیگه ! این بار دیگه چیکار کردم؟ ترجمه: این بار چطوری مچم رو گرفتی؟ عزیزم خسته ای . بیا یه کم استراحت کن. ترجمه: صدای جارو برقی نمی ذاره پلی استیشن بازی کنم. خاموش کن. یااااادم رفت. ترجمه: کد پستی سی و چهار رقمی خاله اولین دوست دخترم رو هنوز یادمه اما روز تولد تو رو یادم رفته. از صبح تا شب دارم جون می کنم بخاطر تو و این بچه. ترجمه: امروز از محل کار مرخصی گرفتم با رفقا رفتیم کنار رودخونه کباب خوردیم. عزیزم راهو بلدم. ترجمه: می تونم راهو پیدا کنم به شرطی که بفهمم تو کدوم کشوریم. نتونستم پیداش کنم. ترجمه: چیز مورد نظر بیش از یه متر با من فاصله داشت. حوصله نداشتم پاشم. برای تمام کارهام یه دلیل منطقی دارم. ترجمه: یه کم فرصت بده یه خالی بندی جور کنم 6
mani24 29665 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 هی روزگار هیچوقت از یه زن سنش رو نپرسید… از یه مرد حقوقش رو… و در این دوره از یه دانشجو معدلش رو… خیلی درد آوره…!هی روزگار 3
mani24 29665 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 یکی از تصمیمات مهم زندگی تصمیم گیری در مورد انتخاب همسر هست .. که البته بعضی ها زیاد سخت گیرن و این سخت گیری کار دستشون میده .. این زشته ..اون بده .. لاغره .. بلنده .. کوتاه و فلان یا بهتر بگم : چطور میشه یه مرد تنها میمیره، همین مطلب واسه خانوما هم صدق میکنه... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
phyto 1264 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 برادر من دنبال مدیر میگردی فدات شم دور اینجا رو خط بکشبعد از سالی یه دوست خوب و فعال پیدا کردیم! تازشم قاسم ما بخش مخش تو کتش نمیره! تالار پسنده! خوبی؟ اینورا بیا. برادر رضا مهرآذین فوق تخصص زنان اه ببخشید سن ها و سوسکهاست سنام الهههههههههه! چه خبرا؟ جات خالی تا شنیدی میخوام جذبش کنم مسئولیت دادی بهش؟! منم بخش مخش نمیدم که، تالار میدم بهش 3
phyto 1264 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH]نه به خاطر شعرنه به خاطر جور ديگر زيستن خانه من براي دو نفر کوچک بود به همين خاطر تنها ماندم...! به به، داش وحید خودمون! یادت بخیر! 1
.Yaprak 15749 ارسال شده در 12 مرداد، 2013 به به، داش وحید خودمون! یادت بخیر! تو خودت یادت بخیر از این وار دنبال جذب کاربر مهندس کشاورزیی 2
ارسالهای توصیه شده