Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه سهیل! اسم دختر؟!!!:jawdrop:این یکی دیگه واقعا نمیشه لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منو در مورد اسم متین و سهیل منو مسخره کردینمن یه دوستم داره اسمش متینه و پسره جسارت نباشه متین خانم من تابحال متین غیر پسر ندیدم و نشنیدم منم یه دوست دارم اسمش قاسمه اما دختره جسارت شد 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منو در مورد اسم متین و سهیل منو مسخره کردینمن یه دوستم داره اسمش متینه و پسره جسارت نباشه متین خانم من تابحال متین غیر پسر ندیدم و نشنیدم نه بابا چه مسخره ای! هم گرایشیم ورودی 87...اسمش سهیل و دختره 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی هوچکی خوابش نمیاد؟:obm: فردا که جمعست اکثرا بیکارن یه سوال فنی؟ شما اکولوژی دریا خوندین؟ یه گرایشی شیلات داره به نام اکولوژی آبزیان 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه سهیل! اسم دختر؟!!!:jawdrop:این یکی دیگه واقعا نمیشه حالا ک شده خب معانی اسما تو زبونای مختلف فرق داره! ایشون کرد هستن...و میگه بیشتر واسه اونا اسم دختره تا پسر:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یعنی هوچکی خوابش نمیاد؟:obm: من نه..بقیه رو نمیدانممممممممممممممم 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نه بابا چه مسخره ای!هم گرایشیم ورودی 78...اسمش سهیل و دختره جل الخالقمن یکی دیگه دوست دارم اسمش ماهانه پسره درحالیکه بیشتر دخترونس 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه کلپچ دوس نداری برات چشم و زبون سفارش میدم! نوش جونت! قاسم خوب شد خودت نپوکیدی! متین اگه خوابت میاد خب بگو! والا منم خوابم میاد و نمیگم! یعنی جو اجازه نمیده! 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فردا که جمعست اکثرا بیکارن یه سوال فنی؟ شما اکولوژی دریا خوندین؟ یه گرایشی شیلات داره به نام اکولوژی آبزیان اخه ا از صب میتینگ بودیم نمایشگاه گل و کتاب و بوته یس اکولوژی دریا اما یکی از گرایشای زیست شناسی .. شیلات نیستم 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید هنوز که من کاربر وبژم حکم حکومتی ممد ادمین نیومد 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا جنسیت ها مهم نیست! مهم نیته! مثلا من امروز دیدم کلاه قرمزی دختره! اما تا قبل از امروز فکر میکردم پسره! و اینکه کاربر جوجو امروز پسر بود! اما من تا قبل امروز فکر میکردم دختره! اصلا همه چی قاطی پاتیه! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ جل الخالقمن یکی دیگه دوست دارم اسمش ماهانه پسره درحالیکه بیشتر دخترونس د بیا..خود میگی نه..بعد خودت تاییدش میکنی الهه کلپچ دوس نداری برات چشم و زبون سفارش میدم! نوش جونت! قاسم خوب شد خودت نپوکیدی! متین اگه خوابت میاد خب بگو! والا منم خوابم میاد و نمیگم! یعنی جو اجازه نمیده! اوووه اونم نهههههههههه! من همین نون پنیر رو میخورم خوش بحالمم میشه. والا! چه جو بی ادبی..ملاحضه ت نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم جان سر مسائل علمی با متین جون بحث نکن! متین الان خسته است! مگه نه متین جان؟! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا جنسیت ها مهم نیست! مهم نیته! مثلا من امروز دیدم کلاه قرمزی دختره! اما تا قبل از امروز فکر میکردم پسره! و اینکه کاربر جوجو امروز پسر بود! اما من تا قبل امروز فکر میکردم دختره! اصلا همه چی قاطی پاتیه! تو تالار مدیرا بخش آخرین جلسه مدیریتی...کلاه قرمزی رو ندیده بودی نگو ک مث دیدن افراد مخفی،از اینم استفاده نمیکنی:icon_pf (34): متین رو هم اونجا دیدمممم:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچهها من دیگه رفتم :bigbed: خوشحال شدم اینم میتینگ اخر شبی کلا امروز نواندیشانی بودیم شبتون قشنگ خوابای صورتی با خالخالای بنفش ببینید 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بابا جنسیت ها مهم نیست! مهم نیته! مثلا من امروز دیدم کلاه قرمزی دختره! اما تا قبل از امروز فکر میکردم پسره! و اینکه کاربر جوجو امروز پسر بود! اما من تا قبل امروز فکر میکردم دختره! اصلا همه چی قاطی پاتیه! کلا قرمزی نمدونستی دخترهنمدونستی جوجو پسره 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچهها من دیگه رفتم :bigbed: خوشحال شدم اینم میتینگ اخر شبی کلا امروز نواندیشانی بودیم شبتون قشنگ خوابای صورتی با خالخالای بنفش ببینید همچنین خانوم گل. شب خوبی داشته باشی 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شبتون خوش متین خانم بازم به محفل گرم ما سر بزنید 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تو تالار مدیرا بخش آخرین جلسه مدیریتی...کلاه قرمزی رو ندیده بودینگو ک مث دیدن افراد مخفی،از اینم استفاده نمیکنی:icon_pf (34): متین رو هم اونجا دیدمممم:aghosh: استفاده نکردم! :icon_pf (34): بچهها من دیگه رفتم :bigbed: خوشحال شدم اینم میتینگ اخر شبی کلا امروز نواندیشانی بودیم شبتون قشنگ خوابای صورتی با خالخالای بنفش ببینید خوابای صورتی با خالخالای بنفش اممممم یعنی مثل پیرهن ننه بزرگم! باشه میبینیم شبت قشنگ شبتون خوش متین خانم بازم به محفل گرم ما سر بزنید خب حالا! برو بخاری رو خاموش کن پختیم از گرما! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ استفاده نکردم! :icon_pf (34): :hanghead: اقایون امری نیس منم برممممم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیر عرضی نسیت میتونی بری! شبت بخیر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده