mani24 29665 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 خدایــا من را که آفریــــــدی گارانتــــــــــی هــــــــم داشـتم؟! دلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــم تنگ است... ؟؟؟ سلام سحر سلام خانم مدیر الهه 3
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 خدایــا من را که آفریــــــدیگارانتــــــــــی هــــــــم داشـتم؟! دلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــم تنگ است... ؟؟؟ سلام سحر سلام خانم مدیر الهه سلام. در چه حالی؟ هنوز از دستت دلخورما
mani24 29665 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 سلام.در چه حالی؟ هنوز از دستت دلخورما سلام خوبی از دست من الهه چرا ؟ 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 سحری الان ی سر به سایت حمید زدم...سحرناز ک 17 ام عضویده تویی؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 شَـــک به دلــت راه نـــــده 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 خدایــا من را که آفریــــــدیگارانتــــــــــی هــــــــم داشـتم؟! دلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــم تنگ است... ؟؟؟ سلام سحر سلام خانم مدیر الهه سَـــنـــــام مــــانی 1
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 سلام خوبی از دست من الهه چرا ؟ اینکه اونجور در موردم فک کردی... بگذریمممممم. چیکارا میکنی؟ شَـــک به دلــت راه نـــــده خوبههه:hapydancsmil: فقط نمیدونم چرا ادد کردن دوست موست نداره:vahidrk: 3
mani24 29665 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 اینکه اونجور در موردم فک کردی... بگذریمممممم. چیکارا میکنی؟ خوبههه:hapydancsmil: فقط نمیدونم چرا ادد کردن دوست موست نداره:vahidrk: اهان باهات شوخی کردم معذرت خوبی بهرحال مدیری دیگه 2
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 اهان باهات شوخی کردم معذرت خوبی بهرحال مدیری دیگه خواهش بودم! الان مسئولم خوشحال میشیم بیشتر بیای تو محفل..مخصوصا وقتی همه حضور دارن 3
mani24 29665 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 خواهشبودم! الان مسئولم خوشحال میشیم بیشتر بیای تو محفل..مخصوصا وقتی همه حضور دارن چه فرقی می کنه تو ادبیات هر دوتا معنی ش یکی ولی باشه چشم درپناه خدا 1
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 پرچم پایین بابا حال نریم! قاسم میاد... امضاها صورت بگیره و توی روزنامه رسمی کشور ثبت بشه میاد! با پس میاد دم خونتون! پست پیشتازش کن سریع بیآد تدریس چی؟ ها؟؟ بوشه برو فکر کنم حمید استاد شده ما خبرنداشتیم حکم حکومتی منو میگه الهه 2
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 چه فرقی می کنه تو ادبیات هر دوتا معنی ش یکی ولی باشه چشم درپناه خدا اوووم خب آره ولی دیگه دیگه! چشمت بی بلا پست پیشتازش کن سریع بیآد فکر کنم حمید استاد شده ما خبرنداشتیم حکم حکومتی منو میگه الهه آره بعدا که دونه دونه پست هارو خوندم فهمیدم چی رو میگه 3
mani24 29665 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 اوووم خب آره ولی دیگه دیگه!چشمت بی بلا گیرم که باخته ام!!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد. شوخی که نیست , من شاه شطرنجم!!! تخریب می کنم آنچه را که نمی توانم باب میلم بسازم. آرزو طلب نمیكنم، آرزو میسازم. لزومی ندارد من همانی باشم که تو فکر میکنی، من همانی ام که حتی فکرش را هم نمی توانی بکنی. زانو نمی زنم، حتی اگر سقف آسمان، کوتاهتر از قد من باشد! زانو نمی زنم، حتی اگر تمام مردم دنیا روی زانوهایشان راه بروند! '' مـــن زانــــو نمــی زنــــم. . . " 2
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 اوووم خب آره ولی دیگه دیگه!چشمت بی بلا گیرم که باخته ام!!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد. شوخی که نیست , من شاه شطرنجم!!! تخریب می کنم آنچه را که نمی توانم باب میلم بسازم. آرزو طلب نمیكنم، آرزو میسازم. لزومی ندارد من همانی باشم که تو فکر میکنی، من همانی ام که حتی فکرش را هم نمی توانی بکنی. زانو نمی زنم، حتی اگر سقف آسمان، کوتاهتر از قد من باشد! زانو نمی زنم، حتی اگر تمام مردم دنیا روی زانوهایشان راه بروند! '' مـــن زانــــو نمــی زنــــم. . . " قشنگهههههه 3
mani24 29665 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 قشنگهههههه دیدی ای غمگین تر از من بعد از آن دیر آشنایی آمدی خواندی برایم قصه ی تلخ جدایی مانده ام سر در گریبان بی تو در شب های غمگین بی تو باشد همدم من یاد پیمان های دیرین آن گل سرخی که دادی در سکوت خانه پژمرد آتش عشق و محبت در خزان سینه افسرد کنون نشسته در نگاهم تصویر پر غرور چشمت یک دم نمی رود از یادم چشمه های پر نور چشمت آن گل سرخی که دادی در سکوت خانه پژمرد __________________ 2
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 سلام ...حنانه چیکار کردی توووو!:aghosh: بیشتر از 80 تشکر زدی برام یعنی من اینخده اسپم کردم:icon_pf (34): 1
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 مانی تو قول داده بودی تو بخش خاک فعالیت کنی... یادت نرفته ک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
ارسالهای توصیه شده