soil eng 17164 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 آمیـــــــــــــــــنساختمون جدیدِ شهرداری آماده شده فردا میریم واســــه مــهــاجــــرت بسلامتی دیگه چخبرا؟ خوش میگدرههههه؟ من از ممد ادمینم پرسیدم قبلادیروز قرار اصلی بوده! اون هفته پیش همینجوری هر کی هماهنگ کرده رفته حمیدو تیربارونش کردم نیدونم پس نخیرممممممممممممممممممم:vahidrk: من برممم شام بر میگردم...فهلنی دوسیا 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 بلی قاسمی مگه میرزا قاسمی ام من کارشناس فضای سبزی؟ از رشته ما هم شنیدم شهرداری کارشناس فضای سبز میگیره 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 دلـــــم میــخواد دانشـــجــــو باشم نـــه کارمــنـــــــد بچه ها قدرِ این دوران رو بدونیــــــــد 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 ده سالگی pmc مبارک i love you pmc معلومه پی ام سی بازیا 1
Strelitzia 17128 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 مگه میرزا قاسمی ام منکارشناس فضای سبزی؟ از رشته ما هم شنیدم شهرداری کارشناس فضای سبز میگیره اتفاقا عاشقِ میرزا قاسمی ام مــــــن بلی خیلی بـــــــــــــوق کردن، مگه شما طراحی بلدین؟؟؟ 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 اون فل فل برام بفرست دیگه خیلی مخفف گفتیایمیلتو پیام کن بفرستم 1
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 اتفاقا عاشقِ میرزا قاسمی ام مــــــنبلی خیلی بـــــــــــــوق کردن، مگه شما طراحی بلدین؟؟؟ میگیرن دیگه احتمالا در بخش انتخاب گونه ها برای درختکاری های محیطی و شهری کار میکننالبته بچه های منابع کلا GIS بلدن ولی اتوکد بین درسامون نیست ولی من میخوام یاد بگیرمراه حل زود تند سریعشو بگو ببینم 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 باز منو زدی؟؟اینبار میگم حمید با تراکتور اسفالتت کنه ها خو پست حمید رو با دقت بخون!هفته پیش بود ولی باز ی قرار ملافات دیگه گذاشتن به من چ:5c6ipag2mnshmsf5ju3 آسفالت نمیکنم با کمباین و خرمن کوب به جونش میوفتم! باز با مــن لَــــــج شـــــد من لج نکردم که! جعل امضا میکنی؟ بله! همه بچه های امروز بعد از انتخابات گیر میوفتن! حمیدو تیربارونش کردم زرشک! 4
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 حمید هنوز سالمیمن 4 ، 5سال کرج بودم این انجمنو کشف نکردم:icon_pf (34): هرسالم نمایشگاه کتاب و مطبوعات میرفتم من نمایشگاه مطبوعاتو بیشتر دوست دارم 1
Strelitzia 17128 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 میگیرن دیگهاحتمالا در بخش انتخاب گونه ها برای درختکاری های محیطی و شهری کار میکننالبته بچه های منابع کلا GIS بلدن ولی اتوکد بین درسامون نیست ولی من میخوام یاد بگیرمراه حل زود تند سریعشو بگو ببینم گیـــــــس به دردِ این رشته نوموخوره شوما سعی کن 3dsmax یاد بگیری 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 گیـــــــس به دردِ این رشته نوموخوره شوما سعی کن 3dsmax یاد بگیری گیس 3dmax واسه انیمیشن سازی مگه نیست 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 قاسم دیگه امسال نیومدی بامبول در نیار!آره سالمم! خداییش خیلی میخواستم بیآم ایشالا سال بعد حتما میآم 1
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 سحری! در مورد جیس! بگم که در حوزه شهری خیلی کاربرد داره اصلا جی آی اس شهری یه حوزه کاری از مباحث جی آی اسه 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 قاسم جواب سوال دیشب منو اگه پیدا کردی بوگو! چرا روزا یادم نمیندازیحالا یه بار دیگه واسم پیام خصوصی کن بیشتر یادم میمونه دنبالش باشم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 9 مرداد، 2013 آسفالت نمیکنم با کمباین و خرمن کوب به جونش میوفتم! بله! همه بچه های امروز بعد از انتخابات گیر میوفتن! زرشک! دستت مرسی خوبه پس من نیومدممم:icon_pf (34): زرشک رو باحال گفتی...ایول سحری! در مورد جیس! بگم که در حوزه شهری خیلی کاربرد داره اصلا جی آی اس شهری یه حوزه کاری از مباحث جی آی اسه من عاشقه گیس هستم...اصلا ی سرگرمی خوب شده برام.. دوسش میدارم:hapydancsmil: کسی هس یا همگی رفتین؟؟ 4
ارسالهای توصیه شده