soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 کمباین و اینا فعلا در حال استادی هستن بالاخره میاد که s a m a n e دم در بده بفرمایید داخل چه میکنه این محفل کشاورزی...بزرا شب ک همه جمع شدیم بشینیم فکرامونو بریزیم رو هم بینیم کار علمی ملمی چیکاره ایم تو هم ک دیگه مسئولی..زشت همینجوری ول بچرخی 1
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 الهه قضیه این ستاره های روی عنوانم چیه ستاره بزرگا واسه عنوانته! ستاره گوچیکا واسه امتیاز طلایی واسه من کجا پریده؟؟ 1
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 بالاخره میاد که چه میکنه این محفل کشاورزی...بزرا شب ک همه جمع شدیم بشینیم فکرامونو بریزیم رو هم بینیم کار علمی ملمی چیکاره ایم تو هم ک دیگه مسئولی..طشت همینجوری ول بچرخی من یه پیشنهاد دارم قبل اردو که میخواستم برم به ذهنم رسید یادم رفت تا الان بگم شب مطرحش میکنم حالا راستی الان من ابزار مدیریتی دارم الهه؟ من الان یادم اومد واسه سوال حمید جواب پیدا نکردم! برم یه سری بگردم توجزوه هام 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 ستاره بزرگا واسه عنوانته!ستاره گوچیکا واسه امتیاز طلایی واسه من کجا پریده؟؟ واسه امتیاز طلایی باشه الان من باید 4تا داشته باشم تو هم یکی 1
Strelitzia 17128 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 سـنــــــــــــــام حــنـــانــــــــــــه خــانـــومِ گلِ گلاب خوش اومدی دوباره 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 من فعلا رفتم مسئول شد بالاخـــره بَس که زور زد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تبــــریــــــــــک 2
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 من یه پیشنهاد دارم قبل اردو که میخواستم برم به ذهنم رسید یادم رفت تا الان بگم شب مطرحش میکنم حالا راستی الان من ابزار مدیریتی دارم الهه؟ من الان یادم اومد واسه سوال حمید جواب پیدا نکردم! برم یه سری بگردم توجزوه هام الان آره داری.. ولی نمیدونم واسه تو کل تالارو باز کردن یا فقط بخش منابع رو! برو ی چک کن بگو... اول برو تو خود تالار کشاورزی ببین اون پایین واست ابزار مدیریتی میاره؟ بعد برو تو زیر بخش منابع...اونجارو هم چک کن 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 من برگشتممممممممممممم سلام سحری جونممممممممممم مرسی عزیز دلم دلم خیلی برات تنگ شده بود 4
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 واسه امتیاز طلایی باشه الان من باید 4تا داشته باشم تو هم یکی حالا برو..اومدنی به اونم رسیدگی میکنیم.. حقمونو خوردن سلام سحری ژونمممم 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 من برگشتمممممممممممممسلام سحری جونممممممممممم مرسی عزیز دلم دلم خیلی برات تنگ شده بود جیــــگـــرتـــــوووووو 1
Strelitzia 17128 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 سلام سحری ژونمممم سنـــام آجـــــی الایـــــوعــــه گـــلم 2
soil eng 17164 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 سنـــام آجـــــی الایـــــوعــــه گـــلم سحری ژونم:boos: حنانه ژونم:boos: منو صدا میزنن باید برمم.. برمیگردم فهلا 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 بچه ها من تو این پست های قبلیتون که خوندم،خیلی خوشحال شدم که همچین دوستایی دارم که در نبودنم انقدر به یادم هستن هرچند جز اینم از شما دوستای گل،نباید انتظار داشت ولی خداییش خیلی خوشحال شدم واقعا باعث افتخارمه که دوستانی چون شما دارم انشاالله که بتونم منم دوست خوبی باشم براتون هرچند که به خوبی شما نمیرسم ولی خداییش خیلی دوستتون دارم:w330::flowerysmile: 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 سحری ژونم:boos:حنانه ژونم:boos: منو صدا میزنن باید برمم.. برمیگردم فهلا برو به سلامت عزیزم منتظرتیم در پناه خدا 1
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 مسئول شد بالاخـــره بَس که زور زد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تبــــریــــــــــک سحربانو و بقیه بفرمایید شیرینی تورو خدا تعارف نکنید بردارین: 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 سحربانو و بقیه بفرمایید شیرینیتورو خدا تعارف نکنید بردارین: واقــعــیــتـی میــخــــــــــــــوامممممم 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 10 مرداد، 2013 واقــعــیــتـی میــخــــــــــــــوامممممم من خودمم دلم آب افتاد 1
ارسالهای توصیه شده