soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ Aw اره ارومیه هستی حیف شدا خو حالا هر وقت اومدی بیا میریم ددر باوشه.. ولی نزنی زیرشاا 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باوشه..ولی نزنی زیرشاا یه درصد فک کن بزنم :persiana__hahaha: هر وقت اومدی یه پیغام بده من حاضرم:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه درصد فک کن بزنم :persiana__hahaha: هر وقت اومدی یه پیغام بده من حاضرم:aghosh: :flowerysmile: خوبه...فدای توووو..بپر:aghosh: خود تهزان ساکنید؟یا..؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین و الهه کماکان دارم با مشکل عدم سرعت مناسب اینترنتم دست و پنجه نرم میکنم! فکر کنم این بار زیر یخمش رو گرفتم و ضربه فنیش کردم! 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه مگه تو چند روز میخوای تهران باشی؟؟؟؟!!! 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :flowerysmile:خوبه...فدای توووو..بپر:aghosh: خود تهزان ساکنید؟یا..؟ خود تهران عزیزم کِی میای؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه مگه تو چند روز میخوای تهران باشی؟؟؟؟!!! حالا معلوم نیس میام یا نه..دارم ملت رو اونجا به صف میکنم اصولا باید ی روز تموم شه... ولی اگه بابا هم باهام بیاد...میریم دیداری از اقوام تازه کنیم..2-3 روزی طول میکشه 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین و الهه کماکان دارم با مشکل عدم سرعت مناسب اینترنتم دست و پنجه نرم میکنم!فکر کنم این بار زیر یخمش رو گرفتم و ضربه فنیش کردم! برا اکثریت همینجوریه... چند دقیقه افت میکنه بعد دوباره خوب میشه 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خود تهران عزیزم کِی میای؟ خانوم گل 100% نیس هنوز...از 28 اردیبهشت تا 2 خرداد(شایدم 4) هفته بعد معلوم میشه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ تازه بچه ها دارن جم میشن! قاسمم برگشت از الان بگم ما به کسی صبونه نمیدیمااا 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین بدبختی واسه من همیشه رو به افته!!! هیچ خیز برنمیداره! الهه حالا بزار هفته دیگه مشخص بشه بعد ملت رو به صف کن ... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خانوم گل 100% نیس هنوز...از 28 اردیبهشت تا 2 خرداد(شایدم 4)هفته بعد معلوم میشه ایشالا میشههههههه یادت نره بهم خبر بدیا اصن خودم پیگیرممم:persiana__hahaha: 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ متین بدبختی واسه من همیشه رو به افته!!! هیچ خیز برنمیداره! الهه حالا بزار هفته دیگه مشخص بشه بعد ملت رو به صف کن ... آخه حال میده به صف شن بعد ردیف نشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه نمیخواد زحمت صبونه رو بکشی! بر و بچ میریم کلپچ میزنیم تو رگ! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ایشالا میشههههههه یادت نره بهم خبر بدیا اصن خودم پیگیرممم:persiana__hahaha: بوشه بشه خبر میدم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اینترنتم پوکید الان درست شد 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه نمیخواد زحمت صبونه رو بکشی!بر و بچ میریم کلپچ میزنیم تو رگ! ببخشین ولی..:84eb3ampc0vsywihe0i واسه من یچی دیگه لفطا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من اینترنتم پوکید الان درست شد خوش برگشتی 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منو در مورد اسم متین و سهیل منو مسخره کردین من یه دوستم داره اسمش متینه و پسره جسارت نباشه متین خانم من تابحال متین غیر پسر ندیدم و نشنیدم 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یعنی هوچکی خوابش نمیاد؟:obm: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده