Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون خانوم گل.سلامتی...خبر خاصی نیس.. تو چخبراااا؟؟؟:girl_in_dreams: خوبی قاسم؟ ی سوال gis ازت داشتماا ولی الان حسش نیس .. اگه فردا درست نشه میام ازت میپرسم..گفتم ک آماده باشی خوبم مرسی وای امشب چِـــم شده من اینقد سوتی میدم الهه نوشته سوالِ جی آی اِس دارم خوندم سوالِ گـیــــــس... بعد پیش خودم میگم وواااا چه بی ربــــط 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خوبم مرسی وای امشب چِـــم شده من اینقد سوتی میدم الهه نوشته سوالِ جی آی اِس دارم خوندم سوالِ گـیــــــس... بعد پیش خودم میگم وواااا چه بی ربــــط قاسم=متخصص پوست و مو و زیبایی شرمنده خانومی نتم قطع شد...:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگم این شکلک های دخترونه چقده قشنگن! خدای واقعیت اند! دمشون گرم. سلام قاسم. الایو سلام! شبتون بخیر و بخیر 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگم این شکلک های دخترونه چقده قشنگن! خدای واقعیت اند! دمشون گرم. سلام قاسم. الایو سلام! شبتون بخیر و بخیر (این واسه جمله اولت بود!) سلام مجدد حمید جان شب تو هم بخیر و بخیر 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ (این واسه جمله اولت بود!) راست میگم دیگه! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ راست میگم دیگه! حالا چی شد این کشف بزرگ رو کردی؟:3384s: 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا چی شد این کشف بزرگ رو کردی؟:3384s: هیچی بوخودا! اشتباه کردم! 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم نتم قطع شد:icon_pf (34): الهه من آماده ام 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدم آواتالم همتونو هاپولی تونه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچی بوخودا! اشتباه کردم! اط خستگیه استراحت کنی درس میشی منم نتم قطع شد:icon_pf (34):الهه من آماده ام خوبه آماده باش:gnugghender: میدم آواتالم همتونو هاپولی تونه لپاشو 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سودی! فکر کنم مجموعه عکس نی نی داری هر دفعه یکیشونو انتخاب میکنی 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سودی! فکر کنم مجموعه عکس نی نی داری هر دفعه یکیشونو انتخاب میکنی آری صداشو در نیار......... 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید خوشت اومد پایان نامه گذاشتمدیشب بعد مدت ها کار بزرگی انجام دادم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خو باید حرف بزنین که منم حرف بزنم دیگه الکی واسه خودم نمیتونم پست بدم کهه...یکی ببینه فک میکنه زده به سرم! 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه سوال؟ چرا من مطلب خودمو داخل نگارخانه نمیتونم ویرایش کنم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه سوال؟ چرا من مطلب خودمو داخل نگارخانه نمیتونم ویرایش کنم بخاطر سرعت پایین خودت و یا انجمن! گاهی واسه منم اینجوری میشه..تا ی پست ویرایش شه جونش بالا میاد 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بخاطر سرعت پایین خودت و یا انجمن!گاهی واسه منم اینجوری میشه..تا ی پست ویرایش شه جونش بالا میاد نه منظورم آیکن مربوط به ویرایش مطلب هست که زیر مطلب میآداصلا آیکنش نمیآد که بزنم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده