Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 قاسم که امشب کلا نیست منم دارم از خستگی میمیرم وای کی میتونه تا فردا بیدار بمونه بعدشم فردا از صبح دانشگاه کار دارم بعدم باید ساعت 1باید برم برا تزئین وتا 10اونجام بعدم باید ساعت 10 حرکت کنیم برا تهران 3
soil eng 17164 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 قاسم که امشب کلا نیستمنم دارم از خستگی میمیرم وای کی میتونه تا فردا بیدار بمونه بعدشم فردا از صبح دانشگاه کار دارم بعدم باید ساعت 1باید برم برا تزئین وتا 10اونجام بعدم باید ساعت 10 حرکت کنیم برا تهران خدا اجرت بده فردام مث روزای دیگه طبق روال خودش میگذره..ولی استرس کارو فکر و خیال چجوری انجام شدن کارا گاهی آدمو کلافه میکنه 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 فعلا حوصله سایتم رو ندارم الهه جان شما هم انقدر فکر فردا رو نکنید! همین موج منفی ای که به خودتون میدید کار رو خراب میکنه! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 فعلا حوصله سایتم رو ندارم الهه جان شما هم انقدر فکر فردا رو نکنید! همین موج منفی ای که به خودتون میدید کار رو خراب میکنه! اهوم درستههه..:yes:باوشههه !
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 فعلا حوصله سایتم رو ندارم الهه جان شما هم انقدر فکر فردا رو نکنید! همین موج منفی ای که به خودتون میدید کار رو خراب میکنه! بله آقا حمید تو که نمیدونی من این چندروز چی کشیدم واقعا حالم از پسرای بی غیرت بهم میخوره امشب وقتی داشتیم نمایشگاه رو جمع میکردیم،همه بچه ها تقریبا رفته بودن به یکی از بچه ها گفتم آقای فلانی لطف کنید برید این پرده ها رو دربیارید دیدم انگار نه انگار از اونور هم مسوول جشنواره هی میگفت جمع کنید دیگه منم مجبور شدم خودم با چادر برم بالا ودرشون بیارم اونم جلو ملت کاری که انجام دادم،بد نبود اما این بی غیرتی بعضی پسرا عذابم میده 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 سلام سودیییچه عجب! آواتارت چه با مزه س دیده حجاب تلدم روسری سل کلدم که خدا بام قهل نتونه....:hapydancsmil: 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 حنانه جان شما نیازمند اینید که یه آقا پسر مثل من بیاد دانشگاهتون تا دانشگاه رو بچرخونه! ایراد نداره! در همیشه بندازیش هوا گهی زین به پشت! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 دیده حجاب تلدمروسری سل کلدم که خدا بام قهل نتونه....:hapydancsmil: اره دیگه بزرگ شدی... خوب با این تاپیکی که واسه ارشد زدی ملت رو استرس میدیااا بابا منو نبین عین خیالم نیس..ملت منتظرن نتیجه ی زحمت هاششونو ببینن 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 اره دیگه بزرگ شدی...خوب با این تاپیکی که واسه ارشد زدی ملت رو استرس میدیااا بابا منو نبین عین خیالم نیس..ملت منتظرن نتیجه ی زحمت هاششونو ببینن دلم تنگت بوت الی قبلنا هرروز باهم میحلفیدیم الان خیلی وقته ازت بی خبل بوتم دوزت دالم 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 حنانه جان شما نیازمند اینید که یه آقا پسر مثل من بیاد دانشگاهتون تا دانشگاه رو بچرخونه! ایراد نداره! در همیشه بندازیش هوا گهی زین به پشت! حمید من خودم قد 10تا مرد تو دانشگاه هستم جالبه روز درختکاری یه برنامه داشتیم ودقیقا یکی از آقایون تو دفتر نظرات،همینو گفت که ما قد ده تا مرد غیرت داریم 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 حنانه جان اگر خسته ای و یا کار داری برو به کار یا استراحتت برس. سودیییییییی من رتبه یک نشم خودمو دار میزنم! تاپیکه تو زدی؟! جرئت نمیکنم بیام توش! 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 حمید من خودم قد 10تا مرد تو دانشگاه هستمجالبه روز درختکاری یه برنامه داشتیم ودقیقا یکی از آقایون تو دفتر نظرات،همینو گفت که ما قد ده تا مرد غیرت داریم مردونگیت تو حلقم! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 بله آقا حمیدتو که نمیدونی من این چندروز چی کشیدم واقعا حالم از پسرای بی غیرت بهم میخوره امشب وقتی داشتیم نمایشگاه رو جمع میکردیم،همه بچه ها تقریبا رفته بودن به یکی از بچه ها گفتم آقای فلانی لطف کنید برید این پرده ها رو دربیارید دیدم انگار نه انگار از اونور هم مسوول جشنواره هی میگفت جمع کنید دیگه منم مجبور شدم خودم با چادر برم بالا ودرشون بیارم اونم جلو ملت کاری که انجام دادم،بد نبود اما این بی غیرتی بعضی پسرا عذابم میده حنانه جان دلت خوشه ها!! واسه جشن فارغ التحصیلی ،دانشکده ی جشن میگیره واسه تمامیه ورودی های 88 مام گفتیم نیمخوایم با همه ورودی ها و غریبه ها یجا باشیم.. اقایون بیاین برین تو شهر،ی تالار بگیرین...هزینه شو همون روز از بچه ها میگیریم میدیم بهتون... یک هفته گذشت..اون روز پرسیدیم اقایون..و ...چیکار کردین؟؟ میگن ما بریـــــــــــــــــــــم تالارو ردیف کنیم؟؟؟ منم گفتم،نه دیگه نیازی نیس برین! :-ا حنانه جان شما نیازمند اینید که یه آقا پسر مثل من بیاد دانشگاهتون تا دانشگاه رو بچرخونه! ایراد نداره! در همیشه بندازیش هوا گهی زین به پشت! اینو راس گفت!! دلم تنگت بوت الی قبلنا هرروز باهم میحلفیدیم الان خیلی وقته ازت بی خبل بوتم دوزت دالم من دلم تنگیده برات عزیز دلمم... چه اینجا چه تلفنی مزاحمت نمیشم که به درسات برسی 1
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 مرسی سودی جان. هنوز پیداش نکردی؟ فک تونم دالم پیداش موتونم حنانه جان اگر خسته ای و یا کار داری برو به کار یا استراحتت برس. سودیییییییی من رتبه یک نشم خودمو دار میزنم! تاپیکه تو زدی؟! جرئت نمیکنم بیام توش! باباااااااا رتبه یک عمو حمیت ساکن تهرانی؟؟؟؟؟؟؟ یک میشی ایشالااااااااااااا:hapydancsmil: 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 اینو راس گفت!! کدومو!؟ تعریف از خودم رو یا ضرب المثلم رو؟ فک تونم دالم پیداش موتونمباباااااااا رتبه یک عمو حمیت ساکن تهرانی؟؟؟؟؟؟؟ یک میشی ایشالااااااااااااا:hapydancsmil: نه خوشبختانه! الان ساکن شهر شهید پروریم! قبلنا سمت جنوب منوبا سکنی گزیده بودیم! 3
ارسالهای توصیه شده