M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 مرتضی همه رفتن میخوای کلید بهت بدم نفر آخری درو ببندی من چاکرتم شبت بخیر داش قاسم گل گلاب 1
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 من چاکرتم شبت بخیر داش قاسم گل گلاب آقارضا ما بیشترشبت خوش
vergil 11695 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] سلام وحید خیلی خوب میزنی
vergil 11695 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 سلام وحیدخیلی خوب میزنی سلام/ من نیستم که این شکلک ـست داره میزنه ! 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 سلام/من نیستم که این شکلک ـست داره میزنه ! اینم قشنگ میزنه دسش درد نکنه 1
soil eng 17164 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 سلام ی شب دیر اومدمااا.. کسی نکرده حداقل ی پست خالی اینجا شوت کنه 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 سلام الهه جون خوبی؟ راستش من امروز حسابی سرم شلوغ بوده الانم باید تا صبح بمونم که یه کلیپ برا جشن ورزشی دانشگاه درست کنم 3
soil eng 17164 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 سلام الهه جونخوبی؟ راستش من امروز حسابی سرم شلوغ بوده الانم باید تا صبح بمونم که یه کلیپ برا جشن ورزشی دانشگاه درست کنم ممنون عزیز خودت در چه حالی؟ از کله سحر تا قبل این که بیام نت درگیر بودم فردام میانترم دارم..روشم باز نکردم.. خوندنمم نمیاد 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 سلام. منم یه 10 دقه پیش اومدم! از اینکه دیدم تاپیک محفل کشاورزی بالا نیست خیلی خیلی تعجبیدم! :jawdrop: گفتم خدایی نکرده بچه ها مشغول فعالیت های علمی اند حتما! رفتم تو تالار دیدم گونجیشک پر نمیزنه! 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 میگم الهه یکم زود یادت نیومده امتحان داری؟ سلام حمید خوبی؟ راستش منم خیلی وقته هستم اما همزمان داشتم کارای کلیپو انجام میدادم 2
soil eng 17164 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 سلام. منم یه 10 دقه پیش اومدم! از اینکه دیدم تاپیک محفل کشاورزی بالا نیست خیلی خیلی تعجبیدم! :jawdrop: گفتم خدایی نکرده بچه ها مشغول فعالیت های علمی اند حتما! رفتم تو تالار دیدم گونجیشک پر نمیزنه! خودت نمیتونستی محفل رو اپ کنی؟ک اگه کسیم رفته باشه سراغ فعالیت علمی از راه به در شه؟؟؟؟؟ واسه من که حس فعالیت علمی تو نت نیس! تو واقعیت پدرمونو در آوردن...فعلا بسه:icon_pf (34): 1
soil eng 17164 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 میگم الهه یکم زود یادت نیومده امتحان داری؟سلام حمید خوبی؟ راستش منم خیلی وقته هستم اما همزمان داشتم کارای کلیپو انجام میدادم اینم عصر داشتم میومدم شهر..تو ایستگاه سرویس یونی از بچه ها شنیدم! تحقیق به عمل آوردم دیدم انگار صحت داره به من چه! مث بچه آدم تو کلاس میگفت فردا دارم واسش(استاد)!:vahidrk: 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 ممنون حنانه جان خوبم. الهه جان میخواستم بیام آپش کنم اما تا داشتم جواب پیامها رو میدادم! شوما پریدی وسط! 2
soil eng 17164 ارسال شده در 6 مرداد، 2013 ممنون حنانه جان خوبم. الهه جان میخواستم بیام آپش کنم اما تا داشتم جواب پیامها رو میدادم! شوما پریدی وسط! میدونستم هستی منتظر میموندم:164: خب خوبی حالا/؟ از سایتت چخبر؟ میبینم که هنوز خالیه:icon_pf (34): 1
ارسالهای توصیه شده