M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرتضی همه رفتن میخوای کلید بهت بدم نفر آخری درو ببندی من چاکرتم شبت بخیر داش قاسم گل گلاب 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من چاکرتم شبت بخیر داش قاسم گل گلاب آقارضا ما بیشترشبت خوش لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] سلام وحید خیلی خوب میزنی لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام وحیدخیلی خوب میزنی سلام/ من نیستم که این شکلک ـست داره میزنه ! 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام/من نیستم که این شکلک ـست داره میزنه ! اینم قشنگ میزنه دسش درد نکنه 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سـَـــنام صبح بخــیــــــر 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سناااااااااااام. ظهر شمام بخیر! 2 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام عیکم و رحمت الله خوابم میاد 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام ی شب دیر اومدمااا.. کسی نکرده حداقل ی پست خالی اینجا شوت کنه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام الهه جون خوبی؟ راستش من امروز حسابی سرم شلوغ بوده الانم باید تا صبح بمونم که یه کلیپ برا جشن ورزشی دانشگاه درست کنم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام الهه جونخوبی؟ راستش من امروز حسابی سرم شلوغ بوده الانم باید تا صبح بمونم که یه کلیپ برا جشن ورزشی دانشگاه درست کنم ممنون عزیز خودت در چه حالی؟ از کله سحر تا قبل این که بیام نت درگیر بودم فردام میانترم دارم..روشم باز نکردم.. خوندنمم نمیاد 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام. منم یه 10 دقه پیش اومدم! از اینکه دیدم تاپیک محفل کشاورزی بالا نیست خیلی خیلی تعجبیدم! :jawdrop: گفتم خدایی نکرده بچه ها مشغول فعالیت های علمی اند حتما! رفتم تو تالار دیدم گونجیشک پر نمیزنه! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگم الهه یکم زود یادت نیومده امتحان داری؟ سلام حمید خوبی؟ راستش منم خیلی وقته هستم اما همزمان داشتم کارای کلیپو انجام میدادم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام. منم یه 10 دقه پیش اومدم! از اینکه دیدم تاپیک محفل کشاورزی بالا نیست خیلی خیلی تعجبیدم! :jawdrop: گفتم خدایی نکرده بچه ها مشغول فعالیت های علمی اند حتما! رفتم تو تالار دیدم گونجیشک پر نمیزنه! خودت نمیتونستی محفل رو اپ کنی؟ک اگه کسیم رفته باشه سراغ فعالیت علمی از راه به در شه؟؟؟؟؟ واسه من که حس فعالیت علمی تو نت نیس! تو واقعیت پدرمونو در آوردن...فعلا بسه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میگم الهه یکم زود یادت نیومده امتحان داری؟سلام حمید خوبی؟ راستش منم خیلی وقته هستم اما همزمان داشتم کارای کلیپو انجام میدادم اینم عصر داشتم میومدم شهر..تو ایستگاه سرویس یونی از بچه ها شنیدم! تحقیق به عمل آوردم دیدم انگار صحت داره به من چه! مث بچه آدم تو کلاس میگفت فردا دارم واسش(استاد)!:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون حنانه جان خوبم. الهه جان میخواستم بیام آپش کنم اما تا داشتم جواب پیامها رو میدادم! شوما پریدی وسط! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ممنون حنانه جان خوبم. الهه جان میخواستم بیام آپش کنم اما تا داشتم جواب پیامها رو میدادم! شوما پریدی وسط! میدونستم هستی منتظر میموندم:164: خب خوبی حالا/؟ از سایتت چخبر؟ میبینم که هنوز خالیه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده