soil eng 17164 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 الهه جون من گاهی اینجوری میشمبی حوصله ولی شاید تا فردا خوب بشم شلیدم نه گاهی تا یه هفته حالم گرفته ست البته بی دلیل نه ها دلیل داره اما خب دیگه دل واسه اینه که بگیره اعتراضی نیست امیدوارم دلیلش هر چی ک هس رفع شه 2
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 امیدوارم دلیلش هر چی ک هس رفع شه دقیقا منم مثل hanaaneh 1
soil eng 17164 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 دقیقا منم مثل hanaaneh واسه تو هم ایشالا رفع میشه... باز شماها خوبین دل ما گاهی بیدلیل این حالی میشه:icon_pf (34): 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 شششششششششرمنده من قطع شدم! الان وصل شدم! اما دوباره باید قطع بشم! الهه الکی شارژه! حنانه و مرتضی الکی بی حوصلن! من الکی عزادار شدم! قاسم الکی الکیه! بابا زندگی الکیه! 3سوت میگذره! غم نخورید! 4
soil eng 17164 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 شششششششششرمنده من قطع شدم!الان وصل شدم! اما دوباره باید قطع بشم! الهه الکی شارژه! حنانه و مرتضی الکی بی حوصلن! من الکی عزادار شدم! قاسم الکی الکیه! بابا زندگی الکیه! 3سوت میگذره! غم نخورید! اهوم...همش میگذره... قاسم من نمیگممم بین حمید چی گفته بهت!:texc5lhcbtrocnmvtp8 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 شششششششششرمنده من قطع شدم!الان وصل شدم! اما دوباره باید قطع بشم! الهه الکی شارژه! حنانه و مرتضی الکی بی حوصلن! من الکی عزادار شدم! قاسم الکی الکیه! بابا زندگی الکیه! 3سوت میگذره! غم نخورید! حمید فکر نکنم کسی تو دنیا به اندازه من پرانرزی باشه اما امشب واقعا حال ندارم واسه خودم هم عجیبه 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 الهه تو الان وارد سایت من شدی! پرت نشدی بیرون! اما بخاطر اینکه هیچ نوشته ای موجود نیست! احساس میکنی شوت شدی! 3
soil eng 17164 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 الهه تو الان وارد سایت من شدی! پرت نشدی بیرون! اما بخاطر اینکه هیچ نوشته ای موجود نیست! احساس میکنی شوت شدی! اسممو جزو انلاین میاره؟ آخه همش ازم نام کاربری و رمز میخواد حنی پیج خودمم نمیتونم ببینم! 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 اهوم...همش میگذره...قاسم من نمیگممم بین حمید چی گفته بهت!:texc5lhcbtrocnmvtp8 قاسم:girlhi: حمید فکر نکنم کسی تو دنیا به اندازه من پرانرزی باشهاما امشب واقعا حال ندارم واسه خودم هم عجیبه :there: اسممو جزو انلاین میاره؟آخه همش ازم نام کاربری و رمز میخواد حنی پیج خودمم نمیتونم ببینم! بله! ولش کن! دیوانه شده بدتر از من! من صفحه ات رو میبینم! دوستان من میبایست برم! شب همگی خوشششششششششش :mornincoffee: 4
soil eng 17164 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 دوستان من میبایست برم! شب همگی خوشششششششششش :mornincoffee: شبت بخیر. 3
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 نرو .... نرو ..... تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرو.... نرو....:4564::4564: 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 حمید خوب موقعی در رفتی :brodkavelarg: دیگه من الکی الکیم:guntootsmiley2: 2
soil eng 17164 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 45 دقه دیر اومدی قاسم من برم لالا. شبتون بخیییییر خوب بخوابین بابابی 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 شب تو هم خوش الهه اگه بقیه هم نیستن دیگه کرکره رو بکشم پایین:gnugghender: 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 5 مرداد، 2013 :girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: 2
ارسالهای توصیه شده