soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون من گاهی اینجوری میشمبی حوصله ولی شاید تا فردا خوب بشم شلیدم نه گاهی تا یه هفته حالم گرفته ست البته بی دلیل نه ها دلیل داره اما خب دیگه دل واسه اینه که بگیره اعتراضی نیست امیدوارم دلیلش هر چی ک هس رفع شه 2 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امیدوارم دلیلش هر چی ک هس رفع شه دقیقا منم مثل hanaaneh 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دقیقا منم مثل hanaaneh واسه تو هم ایشالا رفع میشه... باز شماها خوبین دل ما گاهی بیدلیل این حالی میشه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شششششششششرمنده من قطع شدم! الان وصل شدم! اما دوباره باید قطع بشم! الهه الکی شارژه! حنانه و مرتضی الکی بی حوصلن! من الکی عزادار شدم! قاسم الکی الکیه! بابا زندگی الکیه! 3سوت میگذره! غم نخورید! 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شششششششششرمنده من قطع شدم!الان وصل شدم! اما دوباره باید قطع بشم! الهه الکی شارژه! حنانه و مرتضی الکی بی حوصلن! من الکی عزادار شدم! قاسم الکی الکیه! بابا زندگی الکیه! 3سوت میگذره! غم نخورید! اهوم...همش میگذره... قاسم من نمیگممم بین حمید چی گفته بهت!:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شششششششششرمنده من قطع شدم!الان وصل شدم! اما دوباره باید قطع بشم! الهه الکی شارژه! حنانه و مرتضی الکی بی حوصلن! من الکی عزادار شدم! قاسم الکی الکیه! بابا زندگی الکیه! 3سوت میگذره! غم نخورید! حمید فکر نکنم کسی تو دنیا به اندازه من پرانرزی باشه اما امشب واقعا حال ندارم واسه خودم هم عجیبه 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه تو الان وارد سایت من شدی! پرت نشدی بیرون! اما بخاطر اینکه هیچ نوشته ای موجود نیست! احساس میکنی شوت شدی! 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه تو الان وارد سایت من شدی! پرت نشدی بیرون! اما بخاطر اینکه هیچ نوشته ای موجود نیست! احساس میکنی شوت شدی! اسممو جزو انلاین میاره؟ آخه همش ازم نام کاربری و رمز میخواد حنی پیج خودمم نمیتونم ببینم! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اهوم...همش میگذره...قاسم من نمیگممم بین حمید چی گفته بهت!:texc5lhcbtrocnmvtp8 قاسم:girlhi: حمید فکر نکنم کسی تو دنیا به اندازه من پرانرزی باشهاما امشب واقعا حال ندارم واسه خودم هم عجیبه :there: اسممو جزو انلاین میاره؟آخه همش ازم نام کاربری و رمز میخواد حنی پیج خودمم نمیتونم ببینم! بله! ولش کن! دیوانه شده بدتر از من! من صفحه ات رو میبینم! دوستان من میبایست برم! شب همگی خوشششششششششش :mornincoffee: 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دوستان من میبایست برم! شب همگی خوشششششششششش :mornincoffee: شبت بخیر. 3 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نرو .... نرو ..... تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرو.... نرو....:4564::4564: 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید خوب موقعی در رفتی :brodkavelarg: دیگه من الکی الکیم:guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ 45 دقه دیر اومدی قاسم من برم لالا. شبتون بخیییییر خوب بخوابین بابابی 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شب تو هم خوش الهه اگه بقیه هم نیستن دیگه کرکره رو بکشم پایین:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel::girl_angel: 2 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من هستممممممممممممممممممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون شبت خوش شبت پر ستاره 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مرتضی همه رفتن میخوای کلید بهت بدم نفر آخری درو ببندی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده