Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ www.hamid-ghobadi.com نمیدونم قاسم! خدا هکشون کنه ایشالله! کار منافقونه! مرگ بر اسرائیل! مرگ بر منافق! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بقیه بچه ها کجان!؟؟ من الان ماتم زده ام! همه باید بیان دلداریم بدن! سحر کجاست!؟ 3 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قربونه همه ی بچه های با حال اینجا بشم حمید چرا گریه میکنی ؟ گریه نکن میبرمت بازارا... مخلصه اقا قاسم سلام الهه جان 3 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درست میشه ایشالا غصه نخور عزیزم:vahidrk: لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باشه دیگه گریه نمیکنم! 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بقیه بچه ها کجان!؟؟من الان ماتم زده ام! همه باید بیان دلداریم بدن! سحر کجاست!؟ بمیرن که تو رو ماتم زده کردن همه با هم یک صدا قربونه همه ی بچه های با حال اینجا بشم سلام الهه جان خوبه به این نتیجه رسیدی که بچه های اینجا باحالن:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اقا حمید فکر کنم همه رفتن لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید هک نشدی وگرنه کل سایتت نابود میشد! بک آپ نگرفته بودی؟همیشه باید بک آپ داشته باشی واسه اینجور موقع ها 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حنانه؟ قاسم؟ سحر؟ منتظر بودین من بیام برین؟؟ :vahidrk::icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درست میشه ایشالا غصه نخور عزیزم:vahidrk: غصه نخور عزیزم بعدش شتلق!؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید نوشته هات پریده اصلا مهم نیس! مهم اینه الان ک میخوام وارد سایت شم..نام کاربری و رمز رو که میزنم، شوتم میکنه بیرون،خجالتم نمیکشههههه 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید هک نشدی وگرنه کل سایتت نابود میشد! بک آپ نگرفته بودی؟همیشه باید بک آپ داشته باشی واسه اینجور موقع ها مطالبی رو که ارسال کردم دارم! گرچه نمیدونم همشو دارم یا نه! اما قبلا هم بک آپ گرفته بودم! یه کاریش میکنم! فردا زنگ میزنم شرکت فروشنده هر چی از دهنم در بیاد 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حمید نوشته هات پریده اصلا مهم نیس!مهم اینه الان ک میخوام وارد سایت شم..نام کاربری و رمز رو که میزنم، شوتم میکنه بیرون،خجالتم نمیکشههههه 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون من هستم اما حوصله حرف زدن ندارم 2 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ :gnugghender: :icon_pf (34): اصلان حالم خوب نیس 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون من هستماما حوصله حرف زدن ندارم چرا عزیزم؟ اصلان حالم خوب نیس چرا؟ بنظرتون چرا من امشب بی دلیل شارژم؟؟ 2 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ای بابا حس گنگ و مبهم نمیدونم تا حالا داشتین یا نه بیخیال:hapydancsmil: شاد باشید بخندیدددددددددددددددددددددددددددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه جون من گاهی اینجوری میشم بی حوصله ولی شاید تا فردا خوب بشم شلیدم نه گاهی تا یه هفته حالم گرفته ست البته بی دلیل نه ها دلیل داره اما خب دیگه دل واسه اینه که بگیره اعتراضی نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده