Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همگی قاسم سلام مخصوص من پرسپولیسیم کاش ببره 1 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فقط S.S :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: :icon_pf (19)::icon_pf (19)::icon_pf (19)::icon_pf (19)::icon_pf (19)::icon_pf (19): :wavesmile::wavesmile: :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلاااااممممممبچه ها کیا اینجا پرسپولیسین دعا کنید پرسپولیس مثل همیشه قهرمان بشه 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر همگیقاسم سلام مخصوص من پرسپولیسیم کاش ببره سلام حنانه تو باغ نیستیاپرسپولیس باخت و تموم شد رفت:icon_pf (34): :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامحنانه تو باغ نیستیاپرسپولیس باخت و تموم شد رفت:icon_pf (34): :icon_pf (34): من مث بعضیا بیکار نبودم بشینم فوتبال نگاه کنم تو جشنواره بودم جنابعالی بیکاری 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی مرتضی رو از محفل بیرون کنه 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی مرتضی رو از محفل بیرون کنه سلام سحری جونم خوفی؟ ولش کن عزیزم بذار هی بگه 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام سحری جونمخوفی؟ ولش کن عزیزم بذار هی بگه سلام عزیزم. قربونت. اون قاسمو بگوعاااا برداشته پستشم لایک کرده نخود فرنگی!:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام عزیزم.قربونت. اون قاسمو بگوعاااا برداشته پستشم لایک کرده نخود فرنگی!:vahidrk: میدونی چرا؟ چون قاسم وقتی صفحه رو باز میکنه،نگاه نمیکنه چه خبره همینطور همه رو از بالا تا پایین لایک میکنه 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میدونی چرا؟ چون قاسم وقتی صفحه رو باز میکنه،نگاه نمیکنه چه خبره همینطور همه رو از بالا تا پایین لایک میکنه پستا رو بخونه بد نیست:vahidrk: قااااسم؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام عزیزم.قربونت. اون قاسمو بگوعاااا برداشته پستشم لایک کرده نخود فرنگی!:vahidrk: سحری من فقط حضورشو در محفل لایک کردم وگرنه میخوام صدسال سیاه این 6تایی ها قهرمان نشن 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحری من فقط حضورشو در محفل لایک کردم وگرنه میخوام صدسال سیاه این 6تایی ها قهرمان نشن خو خوبه الان قانع شدم. آورین 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من یه ربع دیگه برمیگردم فعلا 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحری یه سوال چرا با فضای سبزیای اون تالاره صحبت نمیکنی رسما فضای سبز بیآد زیر نظر تالار کشاورزی 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سحری یه سوال چرا با فضای سبزیای اون تالاره صحبت نمیکنی رسما فضای سبز بیآد زیر نظر تالار کشاورزی بچه های فضای سبز زیاد نیستن. بعدشم، این رشته از زیر شاخه ی کشاورزی اومده بیرون. بلاتکلیفیم الان 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بچه های فضای سبز زیاد نیستن.بعدشم، این رشته از زیر شاخه ی کشاورزی اومده بیرون. بلاتکلیفیم الان اسماً فضای سبز رشته جداست ولی همه جا زیر مجموعه کشاورزی و رشته باغبانیه پردیس کرج که ما بودیم اینجوریا بود 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم جان بیکاری؟ دنبال اسپمر بیشتر میگردی!؟ خودم و خودت زیاد نیستیم!؟؟ سلام شبتون بخیر! 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ....... ...................... .................................... .................................... .................................... .................................... 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ........... ....................... ................................... ................................................. .............................................................. ............................................................................ .......................................................................................... ........................................................................................................ ..................................................................................................................... .................................................................................................................................. 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام حمید خوبی؟ قاسم تحویل نمیگیری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده