Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نگفتی الهه این حمید کجاست؟ چند روزه خبری ندارم ازش 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حنانه اینم همینجوری واسه تو حنانه حنانه: 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم همینجوری واسه تو حنانهحنانه: نمیخواممممممممم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حنانه چی شد خانومییی؟ نگفتی الهه این حمید کجاست؟ چند روزه خبری ندارم ازش دیروز که بود..فقط محفل نیومد. امروز قرار بود بره نمایشگاه کتاب..نمیدونم رفته یا نه! الانم فک کنم خواب باشه پست اول این صفه رو بخونین جالب بود واسه خودم.. http://www.noandishaan.com/forums/thread112447-2.html#post1225175 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شب همگی خوش شبت بخیر بدری جان 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدری جون شب خوش الهه چون هیکشی منو صدا نکرد 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدری جون شب خوشالهه چون هیکشی منو صدا نکرد ای بابا.. خب دیگه چخبر؟ حرف نزنین منم خوابم میگیره هااااااااااااااا:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چی شد خانومییی؟ دیروز که بود..فقط محفل نیومد. امروز قرار بود بره نمایشگاه کتاب..نمیدونم رفته یا نه! الانم فک کنم خواب باشه پست اول این صفه رو بخونین جالب بود واسه خودم.. http://www.noandishaan.com/forums/thread112447-2.html#post1225175 اون قرار دسته جمعی انجمن داخل نمایشگاه که هفته بعده، یه بار اونوقت میرفت سالایی که کرج بودم هرسال میرفتم نمایشگاه ولی امسال متأسفانه نمیتونم برم الهه تو نمیخوای دست از این تاپیک بکشی 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شبت بخیر/ سلام چخبر وحید؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچ لیوانی در زندگی خالی نیست ، حتی نیمه پر هم نیستند ؛ وقتی چشمها جور دیگر می بینند . وقتی دوست همه جا حضور دارد، وقتی لطفش همه جا را پر کرده آری ... چشمها را باید شست ... بیایید لیوانها را به کناری بگذاریم ، وقتی دریای رحمتش را کرانه نیست ... الحمد لله رب العالمین ... 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اون قرار دسته جمعی انجمن داخل نمایشگاه که هفته بعده، یه بار اونوقت میرفت سالایی که کرج بودم هرسال میرفتم نمایشگاه ولی امسال متأسفانه نمیتونم برمالهه تو نمیخوای دست از این تاپیک بکشی هوم؟ بچه ها دیروز و امروز رفتنا! چی چیو هفته بعد؟ از دانشگاهم دیروز بچه داشتن میرفتن! نه..خوبه داشتم دنبال روش های تصفیه آب میگشتم تو نت..این خورد به طورمممم جال بود واسم! 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شبت بخیر/ وحیدخان ما متوجه حضورت نشدیم:icon_pf (34): شما کشاورزی میخونی؟ ماشالا مدالای خوشگلی هم داری 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هیچ لیوانی در زندگی خالی نیست ،حتی نیمه پر هم نیستند ؛ وقتی چشمها جور دیگر می بینند . وقتی دوست همه جا حضور دارد، وقتی لطفش همه جا را پر کرده آری ... چشمها را باید شست ... بیایید لیوانها را به کناری بگذاریم ، وقتی دریای رحمتش را کرانه نیست ... الحمد لله رب العالمین ... قشنگه 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلامچخبر وحید؟ سلام/ خبر خاصی نیس طبق معمول خابم نمیبره و از بیکاری اومدم نت ! وحیدخان ما متوجه حضورت نشدیم:icon_pf (34):شما کشاورزی میخونی؟ ماشالا مدالای خوشگلی هم داری نه/ کامپیوتر میخونم اما اینکه چرا توی همه فروم ها میام توی بخش کشاورزی خودمم نمیدونم :| شاید elahe بدونه ! 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هوم؟بچه ها دیروز و امروز رفتنا! چی چیو هفته بعد؟ از دانشگاهم دیروز بچه داشتن میرفتن! من فکر میکردم هفته بعد تعیین شدچرا نرفتی نمایشگاه؟ 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ قاسم این عکسه بود که اوندفعه برات فرستادمو نیومد 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام/خبر خاصی نیس طبق معمول خابم نمیبره و از بیکاری اومدم نت ! نه/ کامپیوتر میخونم اما اینکه چرا توی همه فروم ها میام توی بخش کشاورزی خودمم نمیدونم :| شاید elahe بدونه ! ورزش بکن شنا برو خسته شی..خوابت میبره اووووم اهوم شاید بدونم! یکی از دلیلاش گرم بودن محفل در تالارهای کشاورزیه! و مهمترین دلیلش حضور شخصی مث منه آره وحید؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده