Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 بچه ها من یه چند دقیقه ای برم با بچه ها هندونه بخورم وبرگردم 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 الان این چوبه واسه من بود یا بدری؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اگه واسه من بود ک چمدونم جم کنم:icon_razz: چقد لوس وارد شدی برو بابا بچه ها فردا قراره ما برای رشتمون جشنواره حرکت برگزار کنیمدنبال چند تا سرگرمی هستیم مثلا دومینو شما میتونید پیشنهاد بدید؟ دومینو خیلی خوبه!!! 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 بچه ها من باس برم مامیم احضاریده!!!! یه شب دیگه میترکونیم!!! هی روزگار!! خدافظ! 1
soil eng 17164 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 بچه ها من یه چند دقیقه ای برم با بچه ها هندونه بخورم وبرگردم احیانا اونجا شب چله س؟ پشمک! هندونه باشه برو نوش جونت برو بابا دومینو خیلی خوبه!!! 2
laaya joon 38 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 غصه نخور حنانه جون منو هم هیچکی تحویل نمیگیره بیا منو تو باهم دوست باشیم :there: 2
soil eng 17164 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 غصه نخور حنانه جون منو هم هیچکی تحویل نمیگیره بیا منو تو باهم دوست باشیم :there: ای بابا... فقط مونده ی شتری چیزی واست قربونی کنیم شومام ک حرف نمیزنی آخه 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 الهه جون ما شب یلدا هیچی نداشتیم بخوریم اما امشب شانس بهمون رو کرده تازه چون من تو اتاق از همه کوچیکترم،بیشترا رو همیشه میدن به من پ چرا هیشکی پیشنهاد نداد برا سرگرمی؟ دومینو که گذاشتیم به جز اون چی؟ 1
soil eng 17164 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 خوبه پس حسابی بهت میرسن!! والا تا اسم دومینو اومد همگی غیب شدن 1
laaya joon 38 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 الهه جوووووون؟؟؟؟؟؟ دعوام نکن دیگه :w821: اخه من نمیدونم با شماها راجب چی صحبت کنم، شماها همش راجبه خودتون حرف میزنین 2
soil eng 17164 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 الهه جوووووون؟؟؟؟؟؟ دعوام نکن دیگه :w821: اخه من نمیدونم با شماها راجب چی صحبت کنم، شماها همش راجبه خودتون حرف میزنین خب شما در مورد هر چی میخوای حرف بزن..اینجوری تو هم در مورد خودت میحرفی شما تازه اومدی و من نمیدونم باید چی بگم! ی سر به تالار بزن تو اون لینکی ک دادم خودتو معرفی کن... 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 الهه جوووووون؟؟؟؟؟؟ دعوام نکن دیگه :w821: اخه من نمیدونم با شماها راجب چی صحبت کنم، شماها همش راجبه خودتون حرف میزنین الهه یاد خودم افتادم اون اوایل هم که من اومده بودم دقیقا همین حرف رو بهت زدم یادته؟ بعدش دیگه حرف های شما هم شد حرفای من آقا عارف تو این محفل هیشکی غریبه نیست شما هم درباره هرچی دوست داری بحرف حمید وقاسم نیستن وگرنه تو هم به حرف میومدی 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 آره دقیقا حنانه جون!قاسم انگار اومد.. بیاد من که کاری بهش ندارم الهه جون تو بهش بگو که من باهاش قهرم 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 سلامی چو بوی جنگل تقدیم به همه باد چه اونایی که هستن و نیستن و قهرن من نبودم انجمن روپا بود 2
soil eng 17164 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 سلامی چو بوی جنگل تقدیم به همه باد چه اونایی که هستن و نیستن و قهرن من نبودم انجمن روپا بود علیک سلام خودت بگو باهات جیکار کنیم؟؟؟؟:vahidrk: 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 علیک سلامخودت بگو باهات جیکار کنیم؟؟؟؟:vahidrk: ما در جنگل های انبوه یزد بودیم و مدام جنگل گردشی میکردیم 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 2 مرداد، 2013 علیک سلامخودت بگو باهات جیکار کنیم؟؟؟؟:vahidrk: الهه جون بحث خودمون رو ادامه بدیم بذار بعضیا همینطور کسی باهاش حرف نزنه تا دیگه بدقولی نکنه چون دیگه هیچ عذری برا من موجه نیست اینو بهش بگو. 2
ارسالهای توصیه شده