Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 خب همگی به شب نشینی خوش اومدید سحر جونم خانوم خانوما ناز بانو جونم سک سک نکن پاشو بیا تو جمع که دلم برات نقطه شده 3
Strelitzia 17128 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 خب همگی به شب نشینی خوش اومدیدسحر جونم خانوم خانوما ناز بانو جونم سک سک نکن پاشو بیا تو جمع که دلم برات نقطه شده سُـــک سُــــک احتمالش زیاده یهو محــــو شم به بزرگیِ خودتون شرمنده حنانه جونم ؟؟ماااااچ... 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 سلام بر دوستان هیچکی هست اینجاها این حمید چندوقته نمیبینمشکجاست؟ تو افق محو شده 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 میبینم حنانه و سحری هستن سحربانو یادم رفت تبریک بگمآواتار جدیدت مبارک باشهخودت هستی 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 سُـــک سُــــک احتمالش زیاده یهو محــــو شم به بزرگیِ خودتون شرمنده حنانه جونم ؟؟ماااااچ... عزیز دلم دشمنت شرمنده اصن هروقت دوست داشتی بیا اما حتما همیشه بیا سربزن چون دلمون خیلی برات تنگ میشه:aghosh: کلا تو راحت باش سحر جونی من بله الهه جون بالاخره آقا قاسم افتخار دادن بیان 2
Strelitzia 17128 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 میبینم حنانه و سحری هستنسحربانو یادم رفت تبریک بگمآواتار جدیدت مبارک باشهخودت هستی مُـــــچـــکــــرم خـــودم هستــــم 3
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 الهه ندیدمت ! تو هم اینجاها هستی تو هم با اون تاپیکات تازه پیام خصوصی هم به همه میزنه 2
soil eng 17164 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 الهه ندیدمت ! تو هم اینجاها هستی تو هم با اون تاپیکات تازه پیام خصوصی هم به همه میزنه ندیدی منو؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چشه مگه؟بده به فکرتم؟ پس فردا رفتی تو یکی از این بیابونای یزد بی آب موندی میخوای چیکار کنی؟ اینجوری حداقل دخیره آب داری مدتی بود ارسال گروهی پیام خصوصیم کار نمیکرد...امروز داشتم با این تاپیکش تستش میکردم.. اونم حسابی استقبال کردن تو افق محو بشن از دست ای بی عدالتی ها بی عدالتی؟ چی شده بددری جونم؟
soil eng 17164 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 خب بچه ها همگی زود تند سریع بگید چه خبر؟ هولم کردی خبرا یادم رفت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2
Ghasem Zare 8758 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 ندیدی منو؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3چشه مگه؟بده به فکرتم؟ پس فردا رفتی تو یکی از این بیابونای یزد بی آب موندی میخوای چیکار کنی؟ اینجوری حداقل دخیره آب داری مدتی بود ارسال گروهی پیام خصوصیم کار نمیکرد...امروز داشتم با این تاپیکش تستش میکردم.. اونم حسابی استقبال کردن بی عدالتی؟ چی شده بددری جونم؟ ما کارمون جنگلهتوی یزد بیابونی هم باشیم جنگل پیدا میکنیم:hapydancsmil: چه تستی هم کردی تو یادم رفت به مدیر روابط عمومی بدری خانم سلام کنم:icon_pf (34): بی عدالتی ها زیاد شده واقعا، من کاربر ویژه باشم یعنی بی عدالتی 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 آها انگاری خبری نیست همه ساکت میشن باهم بعد دوباره با هم به حرف میان واقعا جالبه 2
soil eng 17164 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 ما کارمون جنگلهتوی یزد بیابونی هم باشیم جنگل پیدا میکنیم:hapydancsmil:چه تستی هم کردی تو یادم رفت به مدیر روابط عمومی بدری خانم سلام کنم:icon_pf (34): بی عدالتی ها زیاد شده واقعا، من کاربر ویژه باشم یعنی بی عدالتی من این چیزا حالیم نیس.. یزد بیابون داره بیابونم جنگل نداره:icon_razz: باید محتاج اب باشی...پس تاپیکم خیلی به دردت خورد! بگو اره ممنون آره..منم همینو میگم..الان تو باید تازه وارد میبودی..در حق بقیه ظلم شده 2
soil eng 17164 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 آها انگاری خبری نیست همه ساکت میشن باهم بعد دوباره با هم به حرف میان واقعا جالبه اهوم تو خودت یچیزی بگو 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 3 مرداد، 2013 فرقی نمی کند چطور بودنش, دور یا نزدیک بودنش, پیر و جوان بودنش, خندان و اخمو بودنش .. همین که هست دلگرمی من را کافیست .... صدای گامهای پدر به من آرامش میدهد حتی زمانی که با صدای عصایش همخوانی میکنند دوستت دارم ای مهربان، پر صلابت، پــــــــــــدر 2
ارسالهای توصیه شده