Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 نه سحریییییییی فعلا قهر نکنیم زوده!!!! الهه چی ازت گرفتن که میخوایش؟ 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 ینی الان غیرتی شد عایا؟؟:JC_thinking: عخسِ شو از کوجا بیارم؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خب شمارشو بده! چمیدونم یه ردی یه نشونی! 3
soil eng 17164 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 نه سحریییییییی فعلا قهر نکنیم زوده!!!! الهه چی ازت گرفتن که میخوایش؟ کاربرایی که مخفی میان رو نمیبینم دیگه 3
soil eng 17164 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 ینی الان غیرتی شد عایا؟؟:JC_thinking: عخسِ شو از کوجا بیارم؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 والا سحری اینی که من دیدیم به یه اشاره بنده! یه چراغ سبز بدی بهش کل عکساش. از دوران طفولیت تا الان در اختیارت میزاره:icon_pf (34): 2
soil eng 17164 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 سحر جونی و داداشی من برمممم عاشق این کلاسممم:hapydancsmil: عصر نمیتونم بیام..ایشالا شب فعلا بدرود 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 کاربرایی که مخفی میان رو نمیبینم دیگه یعنی تو قبلا از این امتیازت استفاده میکردی!؟ من که دو ساله چنین کاری نکردم! ساعت یک شدا! برو سر کلاست! 3
soil eng 17164 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 یعنی تو قبلا از این امتیازت استفاده میکردی!؟من که دو ساله چنین کاری نکردم! ساعت یک شدا! برو سر کلاست! چرا نکنم! یکی مخفی بیاد تو چروفمم چیام بده یچیزی... ولی دوس ندارم یکی همینجوری الکی سرکشی کنه ی پام جلو سیستم...اون یکی پام جلو کمد لباس و اینه آماده شدممم برم دیگه.بابای 2
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 دوسیـــــــا؟؟؟ #86 :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسیییییییییییییی 2
M_O_R_T_E_Z_A 708 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 آفتاب به گیاهی حرارت می دهد كه سر از خاك بیرون آورده باشد.!!!!! 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 سلام بر دوستان گلم حالتون خوبه؟ بابا من همیشه جا میمونمااااا حمید منم عنوان کاربر ویژه کرکره میخوام 3
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 بهبه سلام بدری جونم چطوری؟ بدری خیلی خارجکی بلدی آره؟ وای بدری ما رفته بودیم شیراز،با این توریستا حرف زدیم یعنی سوژه خنده بودا 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 وقتی ما میاییم،هیشکی نمیاد وقتی ما میریم،همه میان وتا برمیگردیم،میبینیم20صفحه رفته جلو وهمه چراغا خاموشه دیگه ما نیاییم خب همون آخر شب بیام یه شب بخیر بگم وبرم دیگه نظرتون چیه بچه ها؟ میدونم که جوابم هم باید آخر شب که همه یهو غیب میشید،بگیرم 3
.Yaprak 15749 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 بهبه سلام بدری جونمچطوری؟ بدری خیلی خارجکی بلدی آره؟ وای بدری ما رفته بودیم شیراز،با این توریستا حرف زدیم یعنی سوژه خنده بودا سلام حنانه جونی خوبی؟:hapydancsmil: از خاطراتت بتعریف تا منم برم یه استراحتی بکنم و بیام وقتی ما میاییم،هیشکی نمیادوقتی ما میریم،همه میان وتا برمیگردیم،میبینیم20صفحه رفته جلو وهمه چراغا خاموشه دیگه ما نیاییم خب همون آخر شب بیام یه شب بخیر بگم وبرم دیگه نظرتون چیه بچه ها؟ میدونم که جوابم هم باید آخر شب که همه یهو غیب میشید،بگیرم نه دیگه تو بمون اینجا حواست باشه 2
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 بدری جون چی بگم والا دوستم یکی ازین توریستا رو دیده بود خیلی از انگشترش خوشش اومد هی میرفت بهش میگفت اینو بده به من من هی میگفتم بابا ولش کن اینو اما دوستم بی خیال نمیشد دیدم خانومه اومد انگشتر رو دست دوستم کرد دوستم انقدر ذوق کرد وما هم از تعجب داشتیم شاخ در میاوردیم که بعد دیدم خانومه گفت فقط عکس من مردم از خنده به دوستم گفتم یعنی فکر کردی این میاد دودستی تقدیمت میکنه؟ 2
.Yaprak 15749 ارسال شده در 4 مرداد، 2013 بدری جون چی بگم والادوستم یکی ازین توریستا رو دیده بود خیلی از انگشترش خوشش اومد هی میرفت بهش میگفت اینو بده به من من هی میگفتم بابا ولش کن اینو اما دوستم بی خیال نمیشد دیدم خانومه اومد انگشتر رو دست دوستم کرد دوستم انقدر ذوق کرد وما هم از تعجب داشتیم شاخ در میاوردیم که بعد دیدم خانومه گفت فقط عکس من مردم از خنده به دوستم گفتم یعنی فکر کردی این میاد دودستی تقدیمت میکنه؟ چقد بخشنده انگشترشو داده دوستت عکس بگیره چقد دوستت خوش خیال بوده 2
ارسالهای توصیه شده