Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب همگی به شب نشینی خوش اومدید سحر جونم خانوم خانوما ناز بانو جونم سک سک نکن پاشو بیا تو جمع که دلم برات نقطه شده 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب خب خب مبینم ک سحر و قاسمم اومدنننن 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب همگی به شب نشینی خوش اومدیدسحر جونم خانوم خانوما ناز بانو جونم سک سک نکن پاشو بیا تو جمع که دلم برات نقطه شده سُـــک سُــــک احتمالش زیاده یهو محــــو شم به بزرگیِ خودتون شرمنده حنانه جونم ؟؟ماااااچ... 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بر دوستان هیچکی هست اینجاها این حمید چندوقته نمیبینمشکجاست؟ تو افق محو شده 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میبینم حنانه و سحری هستن سحربانو یادم رفت تبریک بگمآواتار جدیدت مبارک باشهخودت هستی 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سُـــک سُــــک احتمالش زیاده یهو محــــو شم به بزرگیِ خودتون شرمنده حنانه جونم ؟؟ماااااچ... عزیز دلم دشمنت شرمنده اصن هروقت دوست داشتی بیا اما حتما همیشه بیا سربزن چون دلمون خیلی برات تنگ میشه:aghosh: کلا تو راحت باش سحر جونی من بله الهه جون بالاخره آقا قاسم افتخار دادن بیان 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میبینم حنانه و سحری هستنسحربانو یادم رفت تبریک بگمآواتار جدیدت مبارک باشهخودت هستی مُـــــچـــکــــرم خـــودم هستــــم 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چه عجب شماها پیداتون شد منو حنانه ک دلمون پوسید 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه ندیدمت ! تو هم اینجاها هستی تو هم با اون تاپیکات تازه پیام خصوصی هم به همه میزنه 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ کجا میرن؟ تو افق محو بشن از دست ای بی عدالتی ها 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب بچه ها همگی زود تند سریع بگید چه خبر؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهه ندیدمت ! تو هم اینجاها هستی تو هم با اون تاپیکات تازه پیام خصوصی هم به همه میزنه ندیدی منو؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 چشه مگه؟بده به فکرتم؟ پس فردا رفتی تو یکی از این بیابونای یزد بی آب موندی میخوای چیکار کنی؟ اینجوری حداقل دخیره آب داری مدتی بود ارسال گروهی پیام خصوصیم کار نمیکرد...امروز داشتم با این تاپیکش تستش میکردم.. اونم حسابی استقبال کردن تو افق محو بشن از دست ای بی عدالتی ها بی عدالتی؟ چی شده بددری جونم؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خب بچه ها همگی زود تند سریع بگید چه خبر؟ هولم کردی خبرا یادم رفت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ندیدی منو؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3چشه مگه؟بده به فکرتم؟ پس فردا رفتی تو یکی از این بیابونای یزد بی آب موندی میخوای چیکار کنی؟ اینجوری حداقل دخیره آب داری مدتی بود ارسال گروهی پیام خصوصیم کار نمیکرد...امروز داشتم با این تاپیکش تستش میکردم.. اونم حسابی استقبال کردن بی عدالتی؟ چی شده بددری جونم؟ ما کارمون جنگلهتوی یزد بیابونی هم باشیم جنگل پیدا میکنیم:hapydancsmil: چه تستی هم کردی تو یادم رفت به مدیر روابط عمومی بدری خانم سلام کنم:icon_pf (34): بی عدالتی ها زیاد شده واقعا، من کاربر ویژه باشم یعنی بی عدالتی 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آها انگاری خبری نیست همه ساکت میشن باهم بعد دوباره با هم به حرف میان واقعا جالبه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ما کارمون جنگلهتوی یزد بیابونی هم باشیم جنگل پیدا میکنیم:hapydancsmil:چه تستی هم کردی تو یادم رفت به مدیر روابط عمومی بدری خانم سلام کنم:icon_pf (34): بی عدالتی ها زیاد شده واقعا، من کاربر ویژه باشم یعنی بی عدالتی من این چیزا حالیم نیس.. یزد بیابون داره بیابونم جنگل نداره:icon_razz: باید محتاج اب باشی...پس تاپیکم خیلی به دردت خورد! بگو اره ممنون آره..منم همینو میگم..الان تو باید تازه وارد میبودی..در حق بقیه ظلم شده 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آها انگاری خبری نیست همه ساکت میشن باهم بعد دوباره با هم به حرف میان واقعا جالبه اهوم تو خودت یچیزی بگو 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فرقی نمی کند چطور بودنش, دور یا نزدیک بودنش, پیر و جوان بودنش, خندان و اخمو بودنش .. همین که هست دلگرمی من را کافیست .... صدای گامهای پدر به من آرامش میدهد حتی زمانی که با صدای عصایش همخوانی میکنند دوستت دارم ای مهربان، پر صلابت، پــــــــــــدر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده