pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ به به مثه اینکه گرد گیری هههه خوب بوده w16 -ممنون آقای پسر ایرانی که همیشه پای ثابت این تالاری- آره الهه جان حق با شماست این روزا بچه ها امتحان دارن ما هم اومدیم یه دست کشیدیم رو در و دیوار تا بهمن ماه وقتی میان اینجا مرتب باشه -جناب مهندس حمید هم که مشغول امتحانات هستن انگاری ولی باز هم لطف می کنن و تشریف میارن-ببخشید که من فاصله ای نذاشتم بین جملاتم مشکل فنی دارم با انجمن ما که ارد مون رو الک کردیم و اویختیم الکمون رو قول میدم نگه داری کنم از تالاررررررررررررررررررررررررررررر شک نکنید گشت رو دست گربه نسپردید 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۰ منم دیورز امتحانام تمومیییییییییییییییییییید :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Eng.NaDi 166 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ منم دیورز امتحانام تمومیییییییییییییییییییید :hapydancsmil: به به موفق باشی خانم مدیر-ازین به بعد بیشتر میبینیم شما رو 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ به به موفق باشی خانم مدیر-ازین به بعد بیشتر میبینیم شما رو خوشحال میشم بیشتر ببینمت برا من که 6 ماهه تمومیده مبارکت باشه...سلام ملامم که بلد نیستی..... :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ خوشحال میشم بیشتر ببینمت مبارکت باشه...سلام ملامم که بلد نیستی..... :vahidrk: خیلی مممنون ایشاللله نصیب تو هم بشه پارسال سلام کردم دیگه بسه دیگه 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ خیلی مممنون ایشاللله نصیب تو هم بشه پارسال سلام کردم دیگه بسه دیگه چخبر؟ چیکارا میکنی؟؟ لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ سهیلا جز تشکر یه پستم بدی بد نیستااا! 1 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۰ به به موفق باشی خانم مدیر-ازین به بعد بیشتر میبینیم شما رو سلام دوست عزیز ما بسیار مشتاقیم با شما بیشتر آشنا بشیم و بیشتر فعالیت کنیم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ جلو ضرر رو هر وقت از آب بگیری جارو به دمش میبست! 1 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ آخی ... یاد مهندسان افتادم .. نمدونم چرا! . . سلام بر ملت فهیم مهندس .. 2 لینک به دیدگاه
phyto 1264 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ آخی ... یاد مهندسان افتادم .. نمدونم چرا! . . سلام بر ملت فهیم مهندس .. علیک سلام 3 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ علیک سلام رضااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil: رضا اینجا .. رضا اونجا .. رضا همه جا .. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ گیتار رو با خودت نبرررررررررررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ گیتار رو با خودت نبرررررررررررررررررررررررر کی برد با خودش امید ؟ 1 لینک به دیدگاه
Saze SHekasteh 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ ماه جبین جان اومدی؟؟؟ کوشی؟ ماه جبین ... بیا دیگه .. اومدم استقبال خسته شدم .. 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ گیتار رو با خودت نبرررررررررررررررررررررررر چشم!!! ماه جبین ...بیا دیگه .. اومدم استقبال خسته شدم .. اهوم منم همینو میگم..نمیاد کهههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده