pesare irani 41807 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 اوه الان یه لحظه فک کردم....بی تربیتااااااااااا :vahidrk: به چی رسیدی من خبر ندارم 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 چه کار به مه مه های تو دارم اون مه مه رو میگم نه این رو حالا پیدا کن پرتغال فروش رو امیییییییییییید من ک میدونم دست توئه مه مه من .. بیا بده .. تو خودت پرتقال فروشی .. فک کردی نمیدونم... این دست های من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین هیچی دست من نیست 2
soil eng 17164 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 به چی رسیدی من خبر ندارم قضيه ي اين مه مه رو لو لو برد .....چي هست!!!@:vahidrk: امید ببین طفلکی ماه جبین نیومده ذهنشو به چالش کشیدی :vahidrk: 2
soil eng 17164 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 خوب فقط همين ......داريد با رمز حرف مي زنيد is not it? به منم نمیگن! 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 راستي سازه شكسته چي مي خوني؟ تو کار نی نی دار کردن گاو و گوسفنده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 این ساز شکسته 2
mahjabin 35 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 all right خوشحالم كه باهاتون آشنا شدم ..... از راهنمايي elahe ممنونم tax for u. 2
mahjabin 35 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 فك كنم همين كه من اومد م همتون رفتيد!!!!!!@@@ ok منم دارم زبان بخونم .... i hope u are be succses ful :icon_gol: 2
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 به چی رسیدی من خبر ندارم آره .. بگو منم بدونم ب چی رسیدی ... نکنه ذهنت منحرفه من خبر ندارم !!! قضيه ي اين مه مه رو لو لو برد .....چي هست!!!@:vahidrk: چ همه گیر دادن ب مه مه..ما ... برین باسه خودتون پیدا کنین مه مه .. ... این مه مه .. فخط ماله منه .. بهیشکی نیدم .. این دست های من برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ببین هیچی دست من نیست کو ؟؟؟ کو ؟؟؟ بذا ببینم .. آها ..اونورش .. اینورش .. مگه تو آدمیزاد نیسی !!!؟؟؟ س اگ یکی چرا این همه دس من باس نیگا کنم؟ خوب فقط همين ......داريد با رمز حرف مي زنيد is not it? نه بابا رمز کوجا بود مه جبین جان ؟ مگه سازمان سیاس اینجا من خبر ندارم ک باس با رمز حرف بزنیم ؟ امید ببین طفلکی ماه جبین نیومده ذهنشو به چالش کشیدی :vahidrk: الهههههههههههه.....ب امید من چپ نیگا کنی کشتمت ها ... نزن تو سرش پروو... راستي سازه شكسته چي مي خوني؟ من علوم دام میخونم عزیزم .. پسر ايراني ؟حالت خوبه عزيزم .......!!!!!!!!:vahidrk: آره .. چیکاره بچم مگه ؟ خو من علوم دام میخونم .. اینم اینجوری رشتمو توضی داد دیگه .. فك كنم همين كه من اومد م همتون رفتيد!!!!!!@@@ok منم دارم زبان بخونم .... i hope u are be succses ful :icon_gol: عزیزم موقه ناهاره .. بعد از ظهر بیا با هم حسابی آشنا شیم .. 1
soil eng 17164 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 تو کار نی نی دار کردن گاو و گوسفنده :5c6ipag2mnshmsf5ju3 این ساز شکسته قیافه شو! 43593]آره .. بگو منم بدونم ب چی رسیدی ... نکنه ذهنت منحرفه من خبر ندارم !!! چ همه گیر دادن ب مه مه..ما ... برین باسه خودتون پیدا کنین مه مه .. ... این مه مه .. فخط ماله منه .. بهیشکی نیدم .. هههههههههههه.....ب امید من چپ نیگا کنی کشتمت ها ... نزن تو سرش پروو... خو تو بگو قضیه چیه ک به مه مه تو کاری نداشته باشیم ذهن من اصلا هم منحرف نیست! تو هم با این امیدتتتتتتتتتتتتتت 2
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 خو تو بگو قضیه چیه ک به مه مه تو کاری نداشته باشیم ذهن من اصلا هم منحرف نیست! تو هم با این امیدتتتتتتتتتتتتتت عزیز دلمیییییییییییییییی ... خو عزیزم .. همه چیزا رو ک نباس برا بچه ها گف .. شوما برو تیلویزیونتو ببین ... زوته هنو برات.. بیا اینم عروسک برو بازی کن .. آره خودم میدونم ذهنت ب راه راسته همیشه . . امیدمه دیگه .. حسوووووووووووووووود ... انخد خوب نیس دُخمل حسوت باچه ها .. 1
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 اخر نفهمیدی کدوم لولو برده تو دیگه .. مگه اینجا غیر تو لولو دیگم داره ؟ 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 21 فروردین، 2012 تو دیگه .. مگه اینجا غیر تو لولو دیگم داره ؟ من روح ام :vahidrk: روح کلاسش از لولو بالاتره :vahidrk: 1
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 من روح ام :vahidrk: روح کلاسش از لولو بالاتره :vahidrk: همین تو از بس با چمخت زدی تو سرم همه چیو قاطی گردم .. چطو دلت اومد منو بزنی آخه اُمیتتتتتتتتتتتت 1
pesare irani 41807 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 همین تو از بس با چمخت زدی تو سرم همه چیو قاطی گردم .. چطو دلت اومد منو بزنی آخه اُمیتتتتتتتتتتتت این طوری دلم اومد بزنمت ببین :gnugghender: :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: 1
Saze SHekasteh 1314 ارسال شده در 22 فروردین، 2012 این طوری دلم اومد بزنمت ببین :gnugghender: :vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: امیذددددددددددددد نههههههههههههههههههههههههههههههههه .. دیده کشتنت واجب شدددددددددد 1
ارسالهای توصیه شده