Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ایشششششششششششششششششششسبز زردمبوی چرک:w00: مرض! نون بربری چکمه ای آبگوشتی!! :w00: کروکی!:w00: هوتی - لیلی تبریک! 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ ای که در کوی خرابات مقامی داری .........جم وقت خودی ار دست به جامی داری صمیمانه ترین تبریکات به هر دو عزیز:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ مبارک مبارک حالا من باس از کی شیرینی بگیرم ها!!!! 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ منم تبــریک میگم.موفق باشیــد. 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۸۹ :3384s: ها؟! چیه؟ خیلی لیلیان رو دوست داری؟ خوب من بدم میاد تو چرا ناراحت میشی؟ عجباااا :w00: لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ هوتن و لیلیان عزیز :icon_gol: صمیمانه تبریک میگم موفق باشید و دارای تالاری پر بار لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ هوتن ولیلیان عزیز صمیمانه ترین تبریکات منو پذیرا باشید امیدوارم این حرکت روبه جلو بوده ونتیجش رو افکار واندیشه هامون تاثیر بزاره خلاصه خوب بود ...دی: از سهیل عزیز هم بابت همه زحمتاش تشکر میکنم راستی از همه بچه ها که همه جوره با همه شرایط تا حال کنار اومدن ممنونم امیدوارم همگی سلامت وکامیاب باشید 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ بنده تازه فهمیدم که سران سبز ها چه کشیییییییییییییییییییییییدند تا صبح!! 7 ساعت می خوابی صبح پا می شی میبینی مملکت رو دادن دست یکی دیگه 1389 تا میشی از تعجب!! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: خوشبختانه این تغییر بسیار شیرین و دلچسب بود به این دو عزیز ِ دل تبریک بسیار گفته و برایشان طلب صبر ایوب کرده چرا که این تالا به احَدی وفا نکرده! حمید عزیز لیلی جونم خیلی مبارکتون باشه:4uboxsmiley::4uboxsmiley::4uboxsmiley: :626gdau: 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ هوتن عزیز و لیلی جونم بهتون تبریک میگم امیدوارم تو زندگی واقعیتون هم همیشه موفق باشین:4uboxsmiley: و ازتون متشکرم که مارو از شر این سهیل و امین نجات دادین سهیل دستت درد نکنه تو هم زحمت زیاد کشیدی:4uboxsmiley: هرچند از وقتی که مدیر شده بودی سهیل سابق نبودی :icon_razz:و لی شب بیداریا و جارو کشیدنات و خودم میدیدم که تا نیمه های شب اسپما رو جارو میکردی:ws54: 6 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا.... چقدر تشکر دوس دارین؟ اگه سهیل بود الان در اینجا رو بسته بود..... 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ منم تبریک می گم بهتون خیلیییییییییییی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ با سلام از انجایی که این تخت ریاست به منم وفا نکرد :icon_pf (34): و از آنجایی که تو دنیا بهترین ها همیشه مال بهترین هاست:icon_gol: لذا هوتن عزیز و لیلیان گلم تیم مدیریتی جدید برای این تالار انتخاب شدند تا این تالار رونق هرچه بیشتر و سازنده تری داشته باشه امیدوارم این تالار به کوشش این عزیزان محملی برای اندیشه برای نواندیشی برای تعالی بشه با آرزوی توفیق روز افرزون برای این دو عضو خانواده بزرگ نواندیشان تبریک به هر دوشون مبارک مبارک تفلدت ننه مدیریتتون مبارک:a030: 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ هوتن عزیز و لیلیان گلم مدیریت جدیدتون مبارک به به چی شود ... مبالک باشه و موفق باشین مثل گذشته ... :ws2: 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ تبریک تبریک:icon_gol: موفق باشین دوستان.......... سهیل تو هم موفق باشی .......... 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۸۹ سلام و درود خدمت يكايك برو بچه هاي نوانديشان اميدوارم كه طاعات و عبادات يكايكتون در اين ماه پر انرژي و زيبا مورد قبول روح زيباپسندتون واقع شده باشه . خوشحالم كه ليلي و هوتن عزيز هم قبول زحمت كردند و مسئوليت جديد رو به عهده گرفتند ، اميدوارم هميشه در تمام زندگي و امروز در اين انجمن و اين مسئوليت موفق و بهروز باشند . و در ضمن بابت پايين تر بودن ميزان فعاليت خود در اين چند هفته ي اخير هم از يكايكتون پوزش مي خوام و يه خسته نباشيد جانانه هم تقديم تك تك مديران و همكاران و زحمت كشان انجمن دارم . با آرزوي بهروزي و نيك ورزي - شادي يكايكتون آرزوست 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ سلام و درود خدمت يكايك برو بچه هاي نوانديشان اميدوارم كه طاعات و عبادات يكايكتون در اين ماه پر انرژي و زيبا مورد قبول روح زيباپسندتون واقع شده باشه . خوشحالم كه ليلي و هوتن عزيز هم قبول زحمت كردند و مسئوليت جديد رو به عهده گرفتند ، اميدوارم هميشه در تمام زندگي و امروز در اين انجمن و اين مسئوليت موفق و بهروز باشند . و در ضمن بابت پايين تر بودن ميزان فعاليت خود در اين چند هفته ي اخير هم از يكايكتون پوزش مي خوام و يه خسته نباشيد جانانه هم تقديم تك تك مديران و همكاران و زحمت كشان انجمن دارم . با آرزوي بهروزي و نيك ورزي - شادي يكايكتون آرزوست ممنون قاصدک جان ................. 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ منمم بسیار زیاد تبریک میگم و ارزوی موفقیت برای این دو عزیز رو دارم... هرچند هیشکی برای من پسرم نمیشه 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۸۹ سورپرایز شدم.به هر دو عزیز تبریک میگم.امیدوارم با تلاش هر چه بیشتر این دو عزیز انجمن هم روزهای بهتری رو تجربه کنه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده