Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 17 آبان، 2010 فقط mini انجام داده؟:w00: منم انجام دادم در ضمن... داد نزن:w00: 4
from_hell 10964 ارسال شده در 17 آبان، 2010 بگو ببینم چیه؟من نمیتونم فارسی بتایپما. رو کیبورد لب تابم ننوشته جاهاشونو خوب بلت نیستم:icon_pf (34): سوالمو pageقبل پرسیدما!!!!:hanghead: اینم سوالم: من یه سوال دارم................:JC_thinking:ورودی اصلی رو از کجا باید بذاریم......... یعنی وضعیت همسایگیا چطوریاست؟؟:JC_thinking: که ما هم مثله اونا ورودی اصلیمون رو بذاریم؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: 2
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 سوالمو pageقبل پرسیدما!!!!:hanghead: اینم سوالم: bebin toye site pelani ke dadam hamechi moshakhase. to az harjayi ke bekhay mitoni bezari vorodie aslito. hata mitoni 2ta bezari. faghat to khiabon basheha na inke to khone mardom va she in post badan be farsi virayesh mishe 2
from_hell 10964 ارسال شده در 17 آبان، 2010 bebin toye site pelani ke dadam hamechi moshakhase.to az harjayi ke bekhay mitoni bezari vorodie aslito. hata mitoni 2ta bezari. faghat to khiabon basheha na inke to khone mardom va she in post badan be farsi virayesh mishe :persiana__hahaha::persiana__hahaha:نه من میخوام تو خونه مردم باشه ورودی اصلیم.........:w42::w42: خوب چه اشکال داره مهربونتر باهم زندگی میکنن........:persiana__hahaha::persiana__hahaha: مرسی از توضیحاتت......... 3
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 17 آبان، 2010 فقط mini انجام داده؟:w00: تو 2 تا جا آپلود کردم دادمش بهت ندیدی مگه؟:guntootsmiley2: 4
alireza&sepide 5478 ارسال شده در 17 آبان، 2010 :flowerysmile::flowerysmile:چه بد اخلااااااااااق...............:flowerysmile::flowerysmile:ترسیدم......:626gdau: :flowerysmile: واچرا امروز همه به من گیر اسپم میدن اینا که اسپم نبود راهکار بود :flowerysmile: من مخلص سپیده خانوم هستم .. نمی دونم چرا بعضی ها هی اسپم می کنند ... :flowerysmile: ممنون از توجهتون :dancegirl2::flowerysmile::dancegirl2::flowerysmile::dancegirl2: 3
hami_sani 6076 ارسال شده در 17 آبان، 2010 تو 2 تا جا آپلود کردم دادمش بهتندیدی مگه؟:guntootsmiley2: شمام انجام دادین؟ پس چرا فقط کار مینا هست؟ 3
from_hell 10964 ارسال شده در 17 آبان، 2010 شمام انجام دادین؟پس چرا فقط کار مینا هست؟ :JC_thinking::JC_thinking::JC_thinking: شاید تو ذهن خودشون انجام دادن،هنوز هیچیشو نکشیدن....:rose: 2
hami_sani 6076 ارسال شده در 17 آبان، 2010 بچه ها اینم کار من: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
hilda 13376 ارسال شده در 17 آبان، 2010 بچه ها اینم کار من: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من نتونستم ............:icon_pf (34): 2
hami_sani 6076 ارسال شده در 17 آبان، 2010 من نتونستم ............:icon_pf (34): نتونستی چی؟ ینی باز نمیشه؟ 1
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 بچه ها اینم کار من: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسي حامي الان دانلود ميكنم من نتونستم ............:icon_pf (34): چرا هيلدا؟ 2
M_Archi 7762 ارسال شده در 17 آبان، 2010 فقط mini انجام داده؟:w00: خیر ما هم انجام دادیم ولی ناقص میباشه هزار بار گفتیم فرصت کم است بیشترش کنید! ولی کسی گوش نکرد!! علی الحساب شما همین را داشته باشید و روی معماری نظر دهید تا بعد کامل تر شود!! در ضمن جاهایی که درخت قرار داده شده باغچه منظور بوده ولی فرصت برای گشتن بین بلوکها نبود پس همان درختان از درو دیوار بیرون زده(!!) را شما گلهای کوچک در نظر بگیرید!!!! (تمرینی برای تقویت قدرت تجسم نیز هست! پس غر نزنید! ) همچنین در صورت علاقمندی به دانستن اندازه ها خودتان زحمت اندازه گرفتن را بکشید!! مخمان پکید! از این بیشتر دیگر نمیکشیم برای امشب موفق باشید!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
hami_sani 6076 ارسال شده در 17 آبان، 2010 خیر ما هم انجام دادیم ولی ناقص میباشه هزار بار گفتیم فرصت کم است بیشترش کنید! ولی کسی گوش نکرد!! علی الحساب شما همین را داشته باشید و روی معماری نظر دهید تا بعد کامل تر شود!! در ضمن جاهایی که درخت قرار داده شده باغچه منظور بوده ولی فرصت برای گشتن بین بلوکها نبود پس همان درختان از درو دیوار بیرون زده(!!) را شما گلهای کوچک در نظر بگیرید!!!! (تمرینی برای تقویت قدرت تجسم نیز هست! پس غر نزنید! ) همچنین در صورت علاقمندی به دانستن اندازه ها خودتان زحمت اندازه گرفتن را بکشید!! مخمان پکید! از این بیشتر دیگر نمیکشیم برای امشب موفق باشید!! خسته نباشی کارتون خوب بید 1
M_Archi 7762 ارسال شده در 17 آبان، 2010 اهان اینم یادم رفت شرمنده ی دوستان ... من بلد نمیباشم فارسی بنویسم در کد! فرصت برای کلنجار رفتن نیز نبود پس این را نیز علی الحساب با همان مبلمان کرکسیون فرمایید تا بعدا برای اموزش حضور به عمل رسانیم! 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 17 آبان، 2010 بچه ها کسی نمیخاد راجع به کارا نظر بده؟ خون دماغ شدیم بابا یه چیزی بگین دیگه 2
armin.eleman 5393 مالک ارسال شده در 17 آبان، 2010 ارمین جان منتظر نظرت هستمزود تند سریع حامي خسته نباشي من دانلود كردم.ولي الان اتوكد ندارم چون وين عوض كردم.بايد off شم بعد بنصبم. الان كار mini هم مونده. فردا اولويت با شما دوتاست. 1
hami_sani 6076 ارسال شده در 17 آبان، 2010 حامي خسته نباشي من دانلود كردم.ولي الان اتوكد ندارم چون وين عوض كردم.بايد off شم بعد بنصبم. الان كار mini هم مونده. فردا اولويت با شما دوتاست. ارمین خدا خفت نکنه من با چه شوقی اومدم گذاشتم تو بیای نظر بدی حالا میگی .... نمیتونی الان بنصبی وببینی ؟ 3
ارسال های توصیه شده