Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها يه كم توضيح بديد چی رو؟ 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من انصراف میدم ... طرحم افتضاح شده .... لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ نه .. منظور بنده این هست که معماری ایرانی خیلی وقته مسیر سقوط ر داره طی می کنه ... بگذریم چون اینها همه اسپم هست .. ولی در تاپیکی جدا اشالله مفصل تر مسئله را باز می کنیم ... khodaro shokr be in natije resisid:shame: khob shoma soal mikardid manam majboram javab bedam dadashi. in tapiki ham ke to emzam hast vase haminbahsast 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چی رو؟ از اول اول تا اینجا رو میگه زود باش بگو براش 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ از اول اول تا اینجا رو میگه زود باش بگو براش آب قند لطفا :obm: 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ آب قند لطفا :obm: چی شده .. می خوای من براش بگم لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ چی شده .. می خوای من براش بگم پیشنهاد میشه چکیده همه صحبتها و لینکها رو تو پست اول بذارین تا ملت سر در گم نشن 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ پیشنهاد میشه چکیده همه صحبتها و لینکها رو تو پست اول بذارین تا ملت سر در گم نشن پیشنهاد تصویب شده ... حالا کی این کارو انجام میده... لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ همینی که این پایین خودشو کاندید کرده اینو میگم: [QUTE=ebram0412;235931]چی شده .. می خوای من براش بگم 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ همینی که این پایین خودشو کاندید کرده اینو میگم: [QUTE=ebram0412;235931]چی شده .. می خوای من براش بگم این بنده خدا را دارند از کافی نت بیرون می کنند (سیستم خانه هنوز درست نشده) لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ این بنده خدا را دارند از کافی نت بیرون می کنند (سیستم خانه هنوز درست نشده) قربون دستت قبل از رفتن اون آب قندو بده به مهناز 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من یه سوال دارم................:JC_thinking: ورودی اصلی رو از کجا باید بذاریم......... یعنی وضعیت همسایگیا چطوریاست؟؟:JC_thinking: که ما هم مثله اونا ورودی اصلیمون رو بذاریم؟؟؟؟؟؟:JC_thinking: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من مخلص سپیده خانوم هستم .. نمی دونم چرا بعضی ها هی اسپم می کنند ... لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ وا چرا امروز همه به من گیر اسپم میدن اینا که اسپم نبود راهکار بود 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من اسمی نبردم که کی اسپم میکنه کلی گفتم یادتون نره که ::guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فقط mini انجام داده؟:w00: 4 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ من اسمی نبردم که کی اسپم میکنه کلی گفتم یادتون نره که ::guntootsmiley2: :flowerysmile::flowerysmile:چه بد اخلااااااااااق...............:flowerysmile::flowerysmile: ترسیدم......:626gdau: 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ فقط mini انجام داده؟:w00: خوب چلا دعوا میکنی؟ سوالمو جواب بده تا منم انجام بدم......... 2 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ خوب چلا دعوا میکنی؟سوالمو جواب بده تا منم انجام بدم......... بگو ببینم چیه؟ من نمیتونم فارسی بتایپما. رو کیبورد لب تابم ننوشته جاهاشونو خوب بلت نیستم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده